Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam şekerim . hoş geldin. tam olarak kaç kilosun .? şu an a.s.evet biraz karışık gibi gorunuyor ama alışınca kaptırırım diye umuyorum. o zaman bu sabahı saymayayım ben cunku ekmekle sosis yemistim :) birazdan oglenimi yiyecegim onunla beraber başlıyorum ben de.
evet canım bu bulaşıcı bişi .kaydirigubbakcemile3 önceden 65 olsam daha ne isterim derdim gemç kısken bile 67 dim)şimdi iee 50lili kilolara diktim gözümü..akannehirakannehiraeben cok guzel gorunuyorsun fotografta tebrik ederim azmini umarım bana da gecer bu azim senden :)
canım boy iyide kilodan boy belli olmuyodu valla.inşallh bundan sonra farkı görecez.boyun güzel nevracım..bir bayan için en idaal boydasın bence ... keşke bende 160 üstü olabilseydim ..
ama fena sayılmam genede az topuklulurla kurtarıyorum ..kaydirigubbakcemile3
evet nevkuşum toparladım canım .... bu sık yemek bana yarıycak gibi geliyor .yerimseniben şekerimi aynı seviyede tutabiliyorum amcamda bunu istemiyormuydu ?a.s
aslında nsan vucudunu dinleyince o sana yol gösteriyor açıktıgınıda ne zaman yemek yemen gerektiginide söylüyor ... bu günlerde bunu fark ettim ve onu dinliyorum .yerimseniben
hoşgeldin canım ve başarılar...64.5 gorunuyorum su an ama regl baslangici. ama olsun yine de 64.5 diyelim bittiginde daha cok kilo vermis gorunur sevinirim :)
sweet evet canım azim et ve bozma bozmayınca hiç takılma filan olmuyo örnek :benaeben tabiki makarnam spagetti ve az haşlanmış olacak.
şalgamın degeri baya yüksekmiş. zaten turp, lahana tarzı şeyleri kısıtlı tüketmem gerek troitten dolayı. yemeyiveririm olur biter.
bir ay hiç firesiz yapacağım. sonuç nasıl olacak bakalım.
peki bu montignac yanında spor yapıyor musunuz? sarkma falan oldu mu cok kilo verenlerde?
kaydirigubbakcemile5 ah ah 1 ay hiç kaçamaksız yapabilsek ...yerimsenibenaeben tabiki makarnam spagetti ve az haşlanmış olacak.
şalgamın degeri baya yüksekmiş. zaten turp, lahana tarzı şeyleri kısıtlı tüketmem gerek troitten dolayı. yemeyiveririm olur biter.
bir ay hiç firesiz yapacağım. sonuç nasıl olacak bakalım.
evet canım ben kendi adıma yapmaya çalışıyorum ama çok fazla deyil haftada 3 gün pilates . günlükde bebelerin okuluna yürüyorum yarım saat kadar.peki bu montignac yanında spor yapıyor musunuz? sarkma falan oldu mu cok kilo verenlerde?
hondacım tabi bulamadıysan yiyebilirsin .... ama gözünde arasın yani ....kaydirigubbakcemile3yaa ben tam buğday ekmeği bulamadım çavdar ekmeği var bide tam kepekli ekmek var olurmu bide ilk sayfada çavdar tam buğday ekmeği göstergesi aynı ğörünüyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım sen bir azım abidesisin ..yerimsenibenŞenizcanım boy iyide kilodan boy belli olmuyodu valla.inşallh bundan sonra farkı görecez.
hoşgeldin canım ve başarılar...
sweet evet canım azim et ve bozma bozmayınca hiç takılma filan olmuyo örnek :ben
ben yürüyüş yapıyorum canım yaklaşık 1 1.5 aydır.sanırım en kilolu da ben başladım dimi aeben?
hiç sarkma yok.spor mutlaka yapılmalı bence.
evet canı geldim bu menüyü henüz yemedigin için düzeltmeleri yapalım hemen .....günaydın monticeler.
nevroşum spor yapamıyorum ama yürüyüş yapabiliyorum. yürüyüş bile öyle iyi geldiki anlatamam.
menümü vereyim kızçeler.
sabah: 2 dilim bugday ekmeğinden yapılmış tost.( burda salata türü eksik kalmış sabah ekmegin şekerini dengelemen lazım .)
ara. 1 yumurta( gerek duymuyorsan bu ara ögünü yapma . ama açıkıyorsan bişi diyemem ..)
öğlen: haşlanmış kırmızı et, salata, yogurt
ara: elma
akşam: tarhana çorbası, yogurt, bol soğanlı menemen( buna ek yumurta koya bilirsin ... salatada ekleye bilirsin ögününe .)
ara: portakal
aeben menümle ilgili yorumuu bekliyorum bebiş.
:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5yediginin içinde ne var her zaman bileceksin . varya bu hastalık gibi oluyor bu diyeti bıraksanda beynine işliyor insanın ..... buda 2. aşamayı koloylaştırıyor aslında ....aeben yumurtamı akşam menemenime ekliyorum. kahvaltı sonrası ara öğün yok. tarhana iptal. kaydirigubbakcemile3