- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
zilim bira mayası hamura kulandıgımız maya deyil çok daha farklı ec. sor . sanırım tabletide var yada pekmez şeklinde sıvısıda var . içmen zor olmaz sanırım ...tünaydın herkese..
banum regl öncesi şişliğidir bu cnm..ödemdir..reglin 3.gününden sonra kalmaz bişeyin..ayran detoxuda ondan fayda etmemiştir cnmcım..
nazlış hoşgeldin cnm...
aebenim bira mayasını nasıl içicem aplam:26: yani ne kadar mayayı nasıl içmek lazım..suyamı karıştırıcaz kuru içip ardındamı su içiçez vs?
gerçi benim midem acaip hassastır nasıl içicem onuda bilmiyorum...sabah dişlerimi fırçalarken bile öğüre öğüre içim çıkar resmen
dün oğlum pazarda civcivleri görünce tutturdu anne nolur alalım diye..kıramadım aldık 2 tane civciv.akşam yere sladırlar babasıyla ,o sırada eşime tel.geldi civciv parkenin üstüne pisledi eşime sildiremedim,kendim kağıt havluyla sildirirken bile öğürdümodayı komple vileda yaptım
nerden aldık başa bela..bu sabahta mutfakta yere saldı masanın altına kaçtı ben çığlık çığlık tut oğlum tut kaçıyor diye sandalye tepesinde..oğlumda anne korkma bişey yapmaz dye masanın altında tutmaya çalışıyor...
halimizi görseniz....
bunlar büyüyünce ne yapçaz nereye koycaz yada vericez muamma..:44:
amanın civciv mi aldınız yazık zilim .onlarda can taşıyor bebelerin eline almayın onları .:26: çok el degince ölür onlar büymezki ..

nazlım tabi yiyebilirsin diger akşam için yediklerinden önce ye yeter .