Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydın herkese..:16:

banum regl öncesi şişliğidir bu cnm..ödemdir..reglin 3.gününden sonra kalmaz bişeyin..ayran detoxuda ondan fayda etmemiştir cnmcım..

nazlış hoşgeldin cnm...

aebenim bira mayasını nasıl içicem aplam:26: yani ne kadar mayayı nasıl içmek lazım..suyamı karıştırıcaz kuru içip ardındamı su içiçez vs?

gerçi benim midem acaip hassastır nasıl içicem onuda bilmiyorum...sabah dişlerimi fırçalarken bile öğüre öğüre içim çıkar resmen:37:

dün oğlum pazarda civcivleri görünce tutturdu anne nolur alalım diye..kıramadım aldık 2 tane civciv.akşam yere sladırlar babasıyla ,o sırada eşime tel.geldi civciv parkenin üstüne pisledi eşime sildiremedim,kendim kağıt havluyla sildirirken bile öğürdüm:25: odayı komple vileda yaptım:20: nerden aldık başa bela..bu sabahta mutfakta yere saldı masanın altına kaçtı ben çığlık çığlık tut oğlum tut kaçıyor diye sandalye tepesinde..oğlumda anne korkma bişey yapmaz dye masanın altında tutmaya çalışıyor...:27: halimizi görseniz....:35: bunlar büyüyünce ne yapçaz nereye koycaz yada vericez muamma..:44:
zilim bira mayası hamura kulandıgımız maya deyil çok daha farklı ec. sor . sanırım tabletide var yada pekmez şeklinde sıvısıda var . içmen zor olmaz sanırım ...
amanın civciv mi aldınız yazık zilim .onlarda can taşıyor bebelerin eline almayın onları .:26: çok el degince ölür onlar büymezki ..:17:

nazlım tabi yiyebilirsin diger akşam için yediklerinden önce ye yeter .

ben bi ara ecz.sorayım aplam tablet varsa çok iyi olur.şurup içme konusundada sorunluyum ben....
civcivlere acıyorum valla..hayvancıkları büyük bir kamyonu var onun arkasına koyup gezdiriyor..oğlum yapma çok korkuyorlar diyorum..eğilip civciv ben korkunç değilim benden korkma ben dostum diyor:37: dün alırken o kadar çok sz verdiki ellemiycem anne diye bende saf gibi inandım onun ipiyle kuyuya indim..çocuğa güvenilirmi hiç ama ne biliim büyüdü artık dinler sandım...

bıraksın artık diye uyku saatleri geldi bırak uyusunlar diyorum,bunca işimin arasında bana zorla hikaye kitabı okutturuyor uyumaları için.tam sesleri kesiliyor hayvanların,odadan çıkıcaz uyudular diye cik deseler uyumamış bunlar hadi bi tane daha okuuuuu...ayyy bi daha töbe almam..geçen yılda aldırttı annanesinde kaldığı dönem..babam onlr bile ölmediyse bunlara bişeye olmaz diyor..o zaman küçüktüde oğlum nasıl sıkmış babam anlatıyor..ama koca tavuk olmuşlar babam bi arkadaşına vermiş köye götürmüşler...nşallah bunlarında günahına girmeden giderler... biz parka kaçtık:10:

diyar kaçak seni yazmadan kaçtın dimi.. nesliş gibim bulsam dövücem artık sizi ..:4:

:)) ablam walla kaçmadım sadece çalışırken arada okuyorum tilkinin dönüp döneceği yer burası olsun hep buraya geliyorum sankim arınma tövbe tükkanı :)) ipin ucu kaçınca kaçıyor insan içine çıkmak istemiyorum tekrar fotoğraflara küstüm ablam insan 1 senede zorla 25 kilo verir 5 ayda 15 ini geri alırmı hiç mi kendime acımıyorum emeklerime acımıyorum düşünüyorum bulamıyorum. bak zilimde kiloluydu ama verince artık tuttu kendini tekrar kabus olmasın diye ben neden başaramıyorum yada başaramadım bilmiyorum demek ben hak etmiyorum hala idrak edemedim bu işi.

ne diyim ki sabah tartıldım 82,5 kg çıktım:(

bugün döndüm montiye diyorum akşam olmadan dirayetsizliğim baş gösteriyor en ufak tatlıya yeniliyorum sıksam dişimi 2 haftada insilün dengeye girecek zaten canım istemicek ama yok.iki aydır diyetteyim spora kesintisiz gidiyorum 1 kg vermeedim ablam :( çokda yemiyorum ama kilo veremiyorum böyle olunca yine yiyorum eski halime döndüm walla inan içimden yaşamak gelmiyor gülemiyorum artık kendime güvenip yerlerde. ne yapıcam ne edicem bilmiyorum

senide ağlama duvarı olarak kullanıyorum ama ne yapayım hissettiklerim bunlar :(

bugün yediklerimi yazayım bari belkim ısınma turu olur da devam ederim bi umut

sabah:08:00

1.5 dilim tb ekmek
2 kk peynir normal
5 yeşil zeytin
domates,salatalık,biber,çay

öğlen:12:30

1 kase sebze çorbası(un yok gibiydi ama bilemedim)
2 kaşık ıspanak z.yağlı sussuz pirinçsiz haşlamaydı
2 kaşık yoğurt,domates,salatalık

ara: 16:00

bir yeşil elma

2.ara: 17:30 gibi süt içerim direk spora geçiceğim için ikinci aramı yaptım ablam şekerim düşmesin die ne diyorsun?

spor: servisten erken inip yarımsaat spora yürüyorum,salonda da koşu bandında 30 dak yürüyüş,20 dakika bisiklet,20 dakika aletlerle çekişme,100 mekik

diyarımmmm hoşgeldin cnm..:48:

cnm seninde dediğin gibi 1-2 hafta sabretsen sonrası kolay olur...bende kiloluluk dönemimde bazen bu ruh halinbe bürünüyordum.battı balık yan gider deyip kilo vermem durduğunda falan ne bulursam yiyordum..sonrası hep pişmanlık...:50: ama ertesi gün kaldığım yerden devam ederdim..sende hiç vazgeçme cnm..nerde kaldıysan ordan devam et yine yeniden...

ve ben şunu farkettim son zamanlarda ..8belki sadece bana böyle oluyordur bunuda bilmiyorum)içimden yani beynime neyi yasaklı olarak kodluyorsam canım hep onu istiyor..mesela bi ara eşimle kuruyemişe dadanmıştık geçen kış.ama beynim bunlar beni şişmanlatacak diye kendi kendini kemiriyordu.ama şimdi attım kafamdan bunları ..canım ne zaman ve ne kadar isterse yiyiyorum.ve eskisi gibi çok yiyemiyorum hep gözümün olduğundan sanırım bıktım yani...eskiden onlar dolapta durdukça gidip gidip yiyesim gelirdi..şimdi göresim yok denecek duruma geldim..yada başka ne olursa olsun...hepsinde durum aynı oldu..yani beynime onlara yasaklamadım.canım isterse yşyebilieceğim şeyler olduğunu kabullendirmeye çalıştım kendme..eskisi gibi kilo alırım korkusunu attım kafamdan.ama şimdide yiyesim gelmiyor eskisi gibi.:1: çok kasma yani kendini o zaman stres olup daha çok saldırıyoruz ...ama tabii abur cuburada saldırma yinede cnm..

burdan kopma hiç..o zaman motivasyonunda düşer..monti yapsanda yapmasanda gel uğra yaz..özlüyoruz seni ...:34:

diyarımmmm hoşgeldin cnm..:48:

cnm seninde dediğin gibi 1-2 hafta sabretsen sonrası kolay olur...bende kiloluluk dönemimde bazen bu ruh halinbe bürünüyordum.battı balık yan gider deyip kilo vermem durduğunda falan ne bulursam yiyordum..sonrası hep pişmanlık...:50: ama ertesi gün kaldığım yerden devam ederdim..sende hiç vazgeçme cnm..nerde kaldıysan ordan devam et yine yeniden...

ve ben şunu farkettim son zamanlarda ..8belki sadece bana böyle oluyordur bunuda bilmiyorum)içimden yani beynime neyi yasaklı olarak kodluyorsam canım hep onu istiyor..mesela bi ara eşimle kuruyemişe dadanmıştık geçen kış.ama beynim bunlar beni şişmanlatacak diye kendi kendini kemiriyordu.ama şimdi attım kafamdan bunları ..canım ne zaman ve ne kadar isterse yiyiyorum.ve eskisi gibi çok yiyemiyorum hep gözümün olduğundan sanırım bıktım yani...eskiden onlar dolapta durdukça gidip gidip yiyesim gelirdi..şimdi göresim yok denecek duruma geldim..yada başka ne olursa olsun...hepsinde durum aynı oldu..yani beynime onlara yasaklamadım.canım isterse yşyebilieceğim şeyler olduğunu kabullendirmeye çalıştım kendme..eskisi gibi kilo alırım korkusunu attım kafamdan.ama şimdide yiyesim gelmiyor eskisi gibi.:1: çok kasma yani kendini o zaman stres olup daha çok saldırıyoruz ...ama tabii abur cuburada saldırma yinede cnm..

burdan kopma hiç..o zaman motivasyonunda düşer..monti yapsanda yapmasanda gel uğra yaz..özlüyoruz seni ...:34:

Sağol zilim aynen bende çok özlüyorum arada okuyorum özeniyorum koptuğumada çok pişmanım buradan. ve evet aynen öyle oluyor neyi yasaklıyorsam canım onu istiyorum bende birde alışveriş hastalığı vardır zayıflayınca kıyafete alıarak bunu bastırıyordum kilo alınca güzel kıyafet bulamıyorum şimdide yiyeceğe saldırıyorum aburcubur çikolata cips kuruyemiş ne varsa yeni çıkan alıyorum yedikçe yiyorum annem çok üzülüyor tekrar kilo aldığım için bende üzülüyorum kendimide sevmiyorum bilmiyorum ya

:)) ablam walla kaçmadım sadece çalışırken arada okuyorum tilkinin dönüp döneceği yer burası olsun hep buraya geliyorum sankim arınma tövbe tükkanı :)) ipin ucu kaçınca kaçıyor insan içine çıkmak istemiyorum tekrar fotoğraflara küstüm ablam insan 1 senede zorla 25 kilo verir 5 ayda 15 ini geri alırmı hiç mi kendime acımıyorum emeklerime acımıyorum düşünüyorum bulamıyorum. bak zilimde kiloluydu ama verince artık tuttu kendini tekrar kabus olmasın diye ben neden başaramıyorum yada başaramadım bilmiyorum demek ben hak etmiyorum hala idrak edemedim bu işi.

ne diyim ki sabah tartıldım 82,5 kg çıktım:(

bugün döndüm montiye diyorum akşam olmadan dirayetsizliğim baş gösteriyor en ufak tatlıya yeniliyorum sıksam dişimi 2 haftada insilün dengeye girecek zaten canım istemicek ama yok.iki aydır diyetteyim spora kesintisiz gidiyorum 1 kg vermeedim ablam :( çokda yemiyorum ama kilo veremiyorum böyle olunca yine yiyorum eski halime döndüm walla inan içimden yaşamak gelmiyor gülemiyorum artık kendime güvenip yerlerde. ne yapıcam ne edicem bilmiyorum

senide ağlama duvarı olarak kullanıyorum ama ne yapayım hissettiklerim bunlar :(

ilahi diyar aglama duvarı ha .:9:
yav kaçkez dedik bu duygular sadece sana özel deyil hepimiz yaşıyopruz ben kendimden biliyorum .:9:
bak ben başladım dedim nerden baksan 2.3 ay ldu bende aynı senin gibiyim ama karamsar deyilim . saglık olsun diyorum . kendimede kzıyorum ama bi yere kadar diyerım rabbım bundan başka dert vermesin . bundan önceki yazdıgındada 80 lerdeydin demekki kilo almamışsın bu yönden bak birde.:34:
kilo vermek içinde illa monti yapmak zorumda deyilsin eger kasıyorsa seni. çok yada az yemek okadar önemli deyil tatlı işi bozuyor. benimde sorumun bu ..

....ne demek hak etmiyorum :20: duymamış olayım...
sabah diyete başladım diye kasma kendini sabahkahvaltısı önemli sıkıp kendini az yersen akşamına tabi saldırırısın yemege.

fırsat buldukça kiloda alsan yada diyet yapmasanda yaz . buna kzıyorum işde diyet yaparken yayıpda yapmadıgınızde niye yazmıyorsunzuki anlamıyorum . linkde böylebir şartmı var sanki ?

bugün yediklerimi yazayım bari belkim ısınma turu olur da devam ederim bi umut

sabah:08:00

1.5 dilim tb ekmek
2 kk peynir normal
5 yeşil zeytin
domates,salatalık,biber,çay

öğlen:12:30

1 kase sebze çorbası(un yok gibiydi ama bilemedim)
2 kaşık ıspanak z.yağlı sussuz pirinçsiz haşlamaydı
2 kaşık yoğurt,domates,salatalık

ara: 16:00

bir yeşil elma

2.ara: 17:30 gibi süt içerim direk spora geçiceğim için ikinci aramı yaptım ablam şekerim düşmesin die ne diyorsun?

spor: servisten erken inip yarımsaat spora yürüyorum,salonda da koşu bandında 30 dak yürüyüş,20 dakika bisiklet,20 dakika aletlerle çekişme,100 mekik
iyi etmişsin diyarım süt içmekle bu kadar spor aç karna yapılmaz.:31:
bu arada maşallah ne güzel spor yapıyorsun eminin kilo aynı olsada yag oranın azalmıştır diyar.

akşama ne düşünüyorsun ? açmı yatıcan .?

Son düzenleme:
Sağol zilim aynen bende çok özlüyorum arada okuyorum özeniyorum koptuğumada çok pişmanım buradan. ve evet aynen öyle oluyor neyi yasaklıyorsam canım onu istiyorum bende birde alışveriş hastalığı vardır zayıflayınca kıyafete alıarak bunu bastırıyordum kilo alınca güzel kıyafet bulamıyorum şimdide yiyeceğe saldırıyorum aburcubur çikolata cips kuruyemiş ne varsa yeni çıkan alıyorum yedikçe yiyorum annem çok üzülüyor tekrar kilo aldığım için bende üzülüyorum kendimide sevmiyorum bilmiyorum ya

sana kilo verdirecek şey belli diyarım aburcuburu kes. azda yesen bunlar engel kilo vermene . karnını bi güzel doyur bunları canın çektiginde .

......insan dogasının yasaga ilgisi malum ...:9: hepimiz öyleyiz zilim ne yasaksa insanın canı onu çekiyor . çok canınız çektiginde 1 lokma yiyin . tabi gerisini düşünmeyin bile .:9:
kilo vermek beyinde bitiyor gerçekdende .ager gerçekden karar verilirse hiç bişi göze görünmüyor ....

ay azmı tatlıları yapıp yapıp ev ahaline yedirip kendim tadına bile bakmamıştım . hey gidi günler hey.:9:

Son düzenleme:
diyar hoşgeldin....

aben abla bende öle diyorum aynen hey gidi günler heyy:(((
nerde o aizm o irade , sabah başlayan diyetim en geç ögleden sonra bitiyor:(

benimde hey gidi günler hey diyesim geldi...:1:
bir zamanlar (çocuk olmadan önce ve oğlum çok küçükken olan dönemlerde)eşime bile monti yaptırıyordum..evde hiç şekerli bişey pişmezdi,hamur işini bile tam buğdayıyla yapardım.ama oğlum doğduktan bir süre sonra eşim zordan dayandığı (benim baskılarımla)aralığını bulduğu gibi beyaz ekmeğe saldırdı.börek poğaça kek ıvır zıvır ne bulursa yiyiyor.kilo almadı ama sağlıksız beslnediği için üzülüyorum..
oğluma hiç şeker bisküvi çikolata vs..almıyorum ama eşim bazen kendine nutella bile alıyor.ben hayatımdan beyaz şekeri komple kaldırdım attım.türk kahvemi bile şekersiz içiyorum.ve günde 1-2 meyve bir kaçta kurumeyve yiyiyorum şeker ihtiyacımı karşılamak için..zaten genetik mirasımız olarak babamdan geçme ihtimali yüksek olan bir diyabet geçmişimiz var,yangına körükle gitmiim diye hepten dikkat eder oldum..:18:

bugünki menümüde yazayım sonra değiştirmemiş olurum ..

sabah
1,5 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
6 adet yeşil zeytin

öğlen
menemen
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet salatalık

akşam
1 avuç fındık
1 kutu light süt

akşam zeybek çalışması var onun için bu akşamı bu şekilde geçiştireceğim

dünki menümde biraz değişiklik oldu
sabah
1,5 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
6 adet yeşil zeytin

öğlen
menemen
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet armut
akşam
1 porsiyon tavık döner
salata

günaydınlarr

ablam akşam evden giremiyorum geç geldiğim için spordan nete her zaman giremiyorum

dün akşam ki menümde değişiklik oldu evet elma yedim 4 te.sonra süt içicektim ama fırsat bulamadım saat 6 da 5 çilek yiyip spora başladım 7 de.

19:00-19:30 arası yürüdüm
19:30-20:30 plates(ama bizim hoca hafif yaptırıyor ebrunun 1/5 i değil)
25 dak bisiklet
20 dak aletlerde kas çalışması
30 dak yürüyüş daha

eve ancak 10 da varabildim bayılıcak gibiydim annem söylemesi ayıp et haşlamış 1 parça et ile bir kase yoğurt yedim ablam saat çok geçti biliyorum ama ben 1 de uyuyorum bilemedim yemeseydim metobolizma durur sandım yoksa aç değildim öyle

günaydın hatunlar...
yürümeen geldim pilatesimide yapayım pc açtım size bakıp iyce terim sogumadan kalkayım .
yi,ne yogun bir gün beni bekliyor akama miafirim gelebilir büyük ihtimal . pazar, market işide var . totom yer görmez artık bugün .:9:

dünki menümde biraz değişiklik oldu
sabah
1,5 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
6 adet yeşil zeytin

öğlen
menemen
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet armut
akşam
1 porsiyon tavık döner
salata
böyle daha iyi olmuş nazlım :46:
günaydınlarr

ablam akşam evden giremiyorum geç geldiğim için spordan nete her zaman giremiyorum

dün akşam ki menümde değişiklik oldu evet elma yedim 4 te.sonra süt içicektim ama fırsat bulamadım saat 6 da 5 çilek yiyip spora başladım 7 de.

19:00-19:30 arası yürüdüm
19:30-20:30 plates(ama bizim hoca hafif yaptırıyor ebrunun 1/5 i değil)
25 dak bisiklet
20 dak aletlerde kas çalışması
30 dak yürüyüş daha

eve ancak 10 da varabildim bayılıcak gibiydim annem söylemesi ayıp et haşlamış 1 parça et ile bir kase yoğurt yedim ablam saat çok geçti biliyorum ama ben 1 de uyuyorum bilemedim yemeseydim metobolizma durur sandım yoksa aç değildim öyle
afiyet olsun iyi atmişsin madem 1 de yatıyorsun o spordan sonrada o saate kadar aç kalmak çok zor .
diyerım etin yanına sebze yada yeşilik ekle sindirimi daha kloy olur etle yogurt yemesende olabilir :31:

tamam ablacım sebzeli yoğurtlu şeyler annem hep yapıyor zaten daha köye gitmeden yararlanayım annemden :)

banuşum geldim yine ben :)

bugün o kadar spor yapamıcam ama yine 30 dak sokakta yürüyüşümü yapıcam gözlükçüde bankamatiklerde işlerim var çok geç olmazsa salonada geçer bisiklet sürer ağırlıklı hareketlerden yaparım hocalar kasa önem verin diyor daha hızlı yağ yakılıyormuş hiçspordan daha iyidir sonrada eve geçerim. plates salonda haftada 2 gün salı perşembe anca onu yapıyorum eve gelip ebrudan yapamıyorum çok geç oluyor zaten eve 10 da gelip duş alıp dinleniyorum

herkese tünaydınlar efenim..
okuldan geldim çorbamı yaptım,yemeğimi yaptım pişiyorlar..evi süpürdüm(sadece alt katı) oğlumu o arada tıkıştırarak yedirdim.azıcık dinleneyim öğrencim gelecek öğlen oğlum uyurken onunla çalışana kadar azıcık size bakayım dedim kısçelerim...

diyarım sen böyle devam edersen yaz sonuna kalmadan tüm fazlalığın gider cnm..sporun çok iyi,fazla fazla yapıyorsun..suyunada iç 2-2,5 lt..yemenede dikkat edersen incelmemene imkan ihtimal yok cnm..tek kesmen gereken şeker cnm..onun dışında inan bana kilo yapan çok şey yok..yani beyaz ekmeği ve hamur işlerini komple at hayatından şekeride çıkar.bunun dışında ne yersen ye çok takma zaten.kuruyemişinide ye yağıda çok kasma mümkünsede ara öğün yapma bir süre böyle dene bak...inan sonra kan şekerin bi düzene girince bi daha elin hiç kaçamaklara gitmiycek ve kilocuklarda geldiği gibi gidecek cnm...:34:

banuşşş nerelerdesin bakem:26:

aebenim aplam sana çooook kolay gelsin..koşturmacalı bi gün geçireceksin..allah kolaylık versin..

çok yalnızım hiç gelmiyor bu aralar nerelerde acep?eşinin suikastlerine kurban olmasa bari...

öznurrrrr sen nerelere kayboldun bacıııım?

birde blackys gelmez oldu?sınavlarımı varki?

sağol zilicim burası bana çok iyi geliyor sizler çok iyi geliyorsunuz :) iyiki varsınız

evet haklısın araları çok yapmadan hamurişi makarna çikulatadan uzak dursam birayda dengelerim canım istemez biliyorum. öğlen makarna varmış ben tavuk getirdim boş bırakmaya gelmiyor iyiki yanımda getirmişim diyorum :)

pilatesimide yaptım ohh ne kadar ahatlatıyor beni bititkden sonra çok dinç hisediyorum .
pc kapatmadan sizede bakayım . dedim . ne ruzgar var dışarda çiçekleri ön balkona almıştım tekrar iç balkona alayım .:37:

bugün o kadar spor yapamıcam ama yine 30 dak sokakta yürüyüşümü yapıcam gözlükçüde bankamatiklerde işlerim var çok geç olmazsa salonada geçer bisiklet sürer ağırlıklı hareketlerden yaparım hocalar kasa önem verin diyor daha hızlı yağ yakılıyormuş hiçspordan daha iyidir sonrada eve geçerim. plates salonda haftada 2 gün salı perşembe anca onu yapıyorum eve gelip ebrudan yapamıyorum çok geç oluyor zaten eve 10 da gelip duş alıp dinleniyorum
diyarım hergün aynı tempoda yapma zatten sporunu . rutinleşir bünyen normal kabul eder bi işe yaramaz . hafta sonları dinlendir kendini . spor yapma derim .
herkese tünaydınlar efenim..
okuldan geldim çorbamı yaptım,yemeğimi yaptım pişiyorlar..evi süpürdüm(sadece alt katı) oğlumu o arada tıkıştırarak yedirdim.azıcık dinleneyim öğrencim gelecek öğlen oğlum uyurken onunla çalışana kadar azıcık size bakayım dedim kısçelerim...

diyarım sen böyle devam edersen yaz sonuna kalmadan tüm fazlalığın gider cnm..sporun çok iyi,fazla fazla yapıyorsun..suyunada iç 2-2,5 lt..yemenede dikkat edersen incelmemene imkan ihtimal yok cnm..tek kesmen gereken şeker cnm..onun dışında inan bana kilo yapan çok şey yok..yani beyaz ekmeği ve hamur işlerini komple at hayatından şekeride çıkar.bunun dışında ne yersen ye çok takma zaten.kuruyemişinide ye yağıda çok kasma mümkünsede ara öğün yapma bir süre böyle dene bak...inan sonra kan şekerin bi düzene girince bi daha elin hiç kaçamaklara gitmiycek ve kilocuklarda geldiği gibi gidecek cnm...:34:

banuşşş nerelerdesin bakem:26:

aebenim aplam sana çooook kolay gelsin..koşturmacalı bi gün geçireceksin..allah kolaylık versin..

çok yalnızım hiç gelmiyor bu aralar nerelerde acep?eşinin suikastlerine kurban olmasa bari...

öznurrrrr sen nerelere kayboldun bacıııım?

birde blackys gelmez oldu?sınavlarımı varki?
oh oh yemekler bi,el yapılmış benim daha ev toplanacak .. kendimle ilgilenmekden ev işi bu saate kaldı.:12:

sağol zilicim burası bana çok iyi geliyor sizler çok iyi geliyorsunuz :) iyiki varsınız

evet haklısın araları çok yapmadan hamurişi makarna çikulatadan uzak dursam birayda dengelerim canım istemez biliyorum. öğlen makarna varmış ben tavuk getirdim boş bırakmaya gelmiyor iyiki yanımda getirmişim diyorum :)

diyarım bak isteyince yapıyorsun dimi :46::46::nazar:
hadi bakalım burdan uzaklaşmak yok bundan sonra kiloda alsan diyetde yapmasan yaz mutlaka .

Back
X