Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada zilim kuruyemiş tavsiyen için teşekkürler annemde yiyordu o kabuklulardan artık onunkilerden yerim bende sağolasınnnnn

zilimm cnm 200 çok tabikide ama 130-150 arası hahkıdır bencee

yeme konusuna gelince ben en geç 7 de yemiş oluyorum yemegimi
ah işte elim ayagım durmuyor akşam çayın yanında hoşş
yiyince sıkıtılar geçiyormu hayır keşke geçse:(

ara ögün konusunda herkes bbişiy diyor benimde kafam karıştı ama ben iki ara ögün
yapıyorumm sabah yürümeye giderken yiyorum birde ögleden sonra yapıyorum toplamda 5 ögün yiyorum
bi 58 kiloyu görebilsem benden mutlusu olmaz sanırım...

birdeee ben günlük 1200 kalori almaya çalışıyorum ama çok geliyor bana alamıyorum 1200
hesaplıyorum hesaplıorum hep 1000 altında kalıyorum

Selam bacilar.monumi yaziyorum.bu arada usutmusum kolumu kaldiracak halim yok
Sabah 07 55 kahvalti yumurta domates peynir salatalik zeytin ezmesi
Oglen 12 15 bi yemek kasigi dere otu
12 30 kiymali omlet salata
Ara. 16 15 bi bardak sut 6 adet badem
Aksam 18 45 bi yk dereotu
19 00 beyaz et salata kozlenmis biber domates
Birazdanda mango kuru yapacagim

günaydınlar efem ..
yürüyüş yapıldı sıra pilatesde . 4 gündür yapmıyordum bebeler evde olunca tabi:6:
bu gün bir pasaport için resim çektirmeye gidicem . umre işi kesinleşti rabbım nasip ederse inşalah:16:
zili umre zamanı olarak genlde iki hafta ama eşimin işi nedeniyle bir hafta bile yetecek . 1 haftalık turlarda oluyor ..
hacda belli vakit olsada ondada günler degişe biliyor kimi hac da 1 ay kalırken kimide annemler gibi 2 ay kalabiliyor ..
1 hafta kısa ama ne yapalım bunada şükür eşimin vakit sorunu var.. ben aslında çoçuklarıda götürmek istiyordum ama bu seferlik nasip olmadı i inşallah onlarıda bir başka sefer götürebilirim bunu çok istiyorum

Son düzenleme:
zilim gündelik temizlik için burda en paşa 100 tl alıyorlar 200 çokkkkk . kadın iki kat diye öyle istemiştir ama burda hesap gün olrak yapılıyor.

. eger kadın senin eve 2 gün gelecekse okey

tünaydınlar efem...
walla temizlikçi olmak lazımmış...1 günlüğü 200 tl.ne halı var süpürülecek silinecek..millet 5-6 tane halı sildiriyormuş..başka bi kadın bulucam artık..kendim yapınca öldürene kadar uğraşıyorum kendimi.ve ellerimde egzaman çıkıyor hemen deterjanlardan ve iyileşmesi 1 ayı buluyor.okulda piyano yada keman çalarken ellerimden utanıyorum..pütür pütür ...:37:
aebenimm aplam...ben haccında umreninde belirli bir süresi var sanıyordum ondan sordum..ama kısa sürelide olabiliyor olması çok iyiymiş.bizde düşünüyoruz ama hep emeklilikte falan diyorduk eşimle..böyle bir durum varmış ne güzel..zaman sıkıntısı olanlarada büyük kolaylık...
kavrulmuş kuruyemişler çok fazla tuz barındırıyorlar banum ve diyarım..acaip şişiriyor insanı ve su tutuyor vücutta.bende çok seviyorum çerezi.ben kilo verme dönemimde korkudan yiyememiştim.ne büyük bir yalnış vücudun onlara ihtiyacı var oysaki..ama hep böyle biliyorduk eskiden beri kuruyemişi çok yeme şişmanlatır,yağlıdır,hatta sivilce yapar diye ergenlikte çekirdek yemedim ben:1:
halbuki aşırı kaçmadıkça yenmesi şart denecek kadar htiyaçmış..ama eskiden internetmi vardı,insanlar bu kaar bilnçlimiydi?ve şimdiki gibi her bi kanalda doktor yada uzman birilerimi çıkıp aydınlatırdı?ve hangi diyet listesinde kuruyemiş vardı şimdiki gibi?

ben her gün yiyiyorum valla hçte kilo almadım.ekmek yerine kuruyemiş yiyyorum diyeblirim hatta.ama çiğ olarak....hem içindeki yağlar uçmamış ve kanselojen maddelere dönüşmemiş oluyor hemde doğal haliyle kalıyor....yiyin gari...:8:

bz parka kaçtık..oğlum başımın eti yiyiyor şu anda...:10:

kızlar ben geldim ama bu sefer ara vermemek üzere bugun spora başladım hazıran ilk haftası 60 kilo olmak istıyorum bugun tartıldım ve 64.70 falan çıktım yanı ortalama bı 5 kılo verecegım gerisinide sonra ayarlarım :)) :6: :6: :10:

Selam kizlar,
Monum
Sabah 1 dl ekmek domates krem peynir salatalik zeytim ezmesi
Ara. Yarim yesil elma 4 badem
Ogle 1 yk dereotu 15 dk sonra beya et salata
Ara. 1 yesil elma
Aksam 1 yk dereotu 45 dk sonra beyaz etle yapilmis sebze yemegi salata yogurt
3 saat sonra mango kuru

ocd'im o kuru mangolar çok şekerli cnm..bende alıyordum kuru mango-hindistancevizi-kivi-çilek vs.. bi aralar.çokta güzel görünüyorlar renkli renkli..yemeside süper mayhoş mayhoş ama çok fazla şeker var onlarda..ben satın aldığım yere sormuştum şeker içeriyormu diye?
tabiii bunlar şekere batırılıyr önlü arkalı sonra kurutuluyor dedi :))
bende bayağı bir dadanmıştım sık sık alıyordum.sonra almadım bi daha..hatta türkiyede satılan yaban mersinleride şekere batırılıyormuş.yoksa buruk tadından yenmez demişti satıcı bayan..bizde babama alıp duruyorduk şekerini düşürsün diye ..düşürmüyordu hiç..meğer şeker küpüymüş yaban mersinleride...:1:

iyi akşamlar herkese,kilomu sormuşsun aben ama ben totem yaptım 2 ay daha yazmayacağım.:50:Hem fazla.:43: hem de sadece vereceğim kiloya odaklanmak istiyorum. Okiloyu rakamsal olarak görmek bile istemiyorum artık.. 2 ay sonra tatile çıkmadan 1 Temmuz da yazacağım.İnşallah hedefime ulaşabilirim.Ben İst Avrupa yakasındayım. Burada dubleks evi olan bir arkadaşa sordum. 90 tl ye temizletiyormuş.

Menüm
sabah uyanınca yarım litre ılık su,tam buğday ekmekli,yeşillikli light peynirli sandviç,çay
öğlen 1 orta boy armut, 1 orta boy ekşi elma
akşam ızgara tavuk göğüs,ızgara kabak,kırmızı biber kızartma(yağsız),brokoli,yoğurt,çok az kabak yemeği
3 litre su,5,5km yürüyüş

Zilim kuru degil ham yesil kirmizi mango.kuru meyvelerun hepsinde seker var.hazir degerlerim iyilesmeye baslamisken bozmaya niyetim yok canim benim :)

günaydın güzel bayanlarrr gününz aydın olsun çok mu çok :)

zilim bilgiler için teşekkürler bende haftasonu kavrulmamış kuruyemiş alacağım malatya pazarına gidip

takyicim hoşgeldin sefalar getirdin yine hepbirlikte olmak çok güzel birlikte kalırsak sanki daha az yiyorum gibi oluyor hatta bazen diyorum hepimiz bi müddet aynı evde kalsak kilo verene kadar :)))))

dünkü menümü yazıcamda ablam çok utanıyorum

sabah:1 tane tost domates salatalık
öğlen: domates çorbası,tavuk sote,erişte,ıspanak,salata,yoğurt(bende oha dedim sizde diyin içime kurt kaçmıştı müdüre sinirlendim ben sinirlenince yiyorum:(
ara:bir elma
akşam:bir salatalık(bari dengelesin dedim)

spor yok annemi yolculadım bir haftalığına gitti bende yemek yapmıcam salatayla akşamları beslenirim yanındada yoğurt

ve farkettim ki tarçınlı yeşil çay içtiğim günlerde daha az yiyip daha enerjik oluyorum 2 gündür içmiyordum aşırı yemek ve kuruyemiş yedim

güzeller güzeli monticler neredesiniz ya tek kaldım ben burada

ablam kesin yürüyüş ve platesi yapıyorsundur o yüzden yoksun

hayırlı günler olsun :16::16::16::16::16::16::16:

iyi akşamlar herkese,kilomu sormuşsun aben ama ben totem yaptım 2 ay daha yazmayacağım.:50:Hem fazla.:43: hem de sadece vereceğim kiloya odaklanmak istiyorum. Okiloyu rakamsal olarak görmek bile istemiyorum artık.. 2 ay sonra tatile çıkmadan 1 Temmuz da yazacağım.İnşallah hedefime ulaşabilirim.Ben İst Avrupa yakasındayım. Burada dubleks evi olan bir arkadaşa sordum. 90 tl ye temizletiyormuş.

Menüm
sabah uyanınca yarım litre ılık su,tam buğday ekmekli,yeşillikli light peynirli sandviç,çay
öğlen 1 orta boy armut, 1 orta boy ekşi elma
akşam ızgara tavuk göğüs,ızgara kabak,kırmızı biber kızartma(yağsız),brokoli,yoğurt,çok az kabak yemeği
3 litre su,5,5km yürüyüş
takyicim kilon ne olursa olsun .... hedefine odaklanman çok güzel ...inşallah hedefindende az kiloda olursun 2 ay sonra .:46::46::46::46:

mönünde çok güzel ayrıca :46::46::46:

günaydın güzel bayanlarrr gününz aydın olsun çok mu çok :)

zilim bilgiler için teşekkürler bende haftasonu kavrulmamış kuruyemiş alacağım malatya pazarına gidip

takyicim hoşgeldin sefalar getirdin yine hepbirlikte olmak çok güzel birlikte kalırsak sanki daha az yiyorum gibi oluyor hatta bazen diyorum hepimiz bi müddet aynı evde kalsak kilo verene kadar :)))))

dünkü menümü yazıcamda ablam çok utanıyorum

sabah:1 tane tost domates salatalık
öğlen: domates çorbası,tavuk sote,erişte,ıspanak,salata,yoğurt(bende oha dedim sizde diyin içime kurt kaçmıştı müdüre sinirlendim ben sinirlenince yiyorum:(
ara:bir elma
akşam:bir salatalık(bari dengelesin dedim)

spor yok annemi yolculadım bir haftalığına gitti bende yemek yapmıcam salatayla akşamları beslenirim yanındada yoğurt

diyarım öküzüne kışt diyelim .:9: müdürünüde ........:9:
öylen cız olrak erişte sırıtıyor . eh domates çorbasınıda göz ardı edelim .. iyi tarafından bakalım yinede tatlı yok :34:
akşamda pek az yimişsin yogurt ekleseydin bari.
iştahın artma sebebi reglin yakın olmasın . reglden 1 hafta önce kan şekeri dengesizleşir ve açlık krizleri olur .
tarçınlı hurmayı kurtarıcın olarak kullan:34:

güzeller güzeli monticler neredesiniz ya tek kaldım ben burada

ablam kesin yürüyüş ve platesi yapıyorsundur o yüzden yoksun

:9:yok tutturamdın diyarım pasoport işleri vardı bu sabah eşimle çıkmıştım . ama gelirken evden uzakda bırakdırdım kendimi yürüyüm diye:9: havalarda baya ısındı .. güneş derken şimdide sıcakdan şikayetlerimiz başlar artık :27:

tünaydınlar efem...
walla temizlikçi olmak lazımmış...1 günlüğü 200 tl.ne halı var süpürülecek silinecek..millet 5-6 tane halı sildiriyormuş..başka bi kadın bulucam artık..kendim yapınca öldürene kadar uğraşıyorum kendimi.ve ellerimde egzaman çıkıyor hemen deterjanlardan ve iyileşmesi 1 ayı buluyor.okulda piyano yada keman çalarken ellerimden utanıyorum..pütür pütür ...:37:
aebenimm aplam...ben haccında umreninde belirli bir süresi var sanıyordum ondan sordum..ama kısa sürelide olabiliyor olması çok iyiymiş.bizde düşünüyoruz ama hep emeklilikte falan diyorduk eşimle..böyle bir durum varmış ne güzel..zaman sıkıntısı olanlarada büyük kolaylık...
kavrulmuş kuruyemişler çok fazla tuz barındırıyorlar banum ve diyarım..acaip şişiriyor insanı ve su tutuyor vücutta.bende çok seviyorum çerezi.ben kilo verme dönemimde korkudan yiyememiştim.ne büyük bir yalnış vücudun onlara ihtiyacı var oysaki..ama hep böyle biliyorduk eskiden beri kuruyemişi çok yeme şişmanlatır,yağlıdır,hatta sivilce yapar diye ergenlikte çekirdek yemedim ben:1:
halbuki aşırı kaçmadıkça yenmesi şart denecek kadar htiyaçmış..ama eskiden internetmi vardı,insanlar bu kaar bilnçlimiydi?ve şimdiki gibi her bi kanalda doktor yada uzman birilerimi çıkıp aydınlatırdı?ve hangi diyet listesinde kuruyemiş vardı şimdiki gibi?

ben her gün yiyiyorum valla hçte kilo almadım.ekmek yerine kuruyemiş yiyyorum diyeblirim hatta.ama çiğ olarak....hem içindeki yağlar uçmamış ve kanselojen maddelere dönüşmemiş oluyor hemde doğal haliyle kalıyor....yiyin gari...:8:

bz parka kaçtık..oğlum başımın eti yiyiyor şu anda...:10:
evet ya zilim tv ler net neçak bilgili olduk saglık ve beslenmek kanusunda . şimdi tv programları baya güzel tabi bazıları :6:

kızlar ben geldim ama bu sefer ara vermemek üzere bugun spora başladım hazıran ilk haftası 60 kilo olmak istıyorum bugun tartıldım ve 64.70 falan çıktım yanı ortalama bı 5 kılo verecegım gerisinide sonra ayarlarım :)) :6: :6: :10:
hoşgeldin kajum . olursun canımyeterki azmet ve sporu bırakma .:8:
Selam kizlar,
Monum
Sabah 1 dl ekmek domates krem peynir salatalik zeytim ezmesi
Ara. Yarim yesil elma 4 badem
Ogle 1 yk dereotu 15 dk sonra beya et salata
Ara. 1 yesil elma
Aksam 1 yk dereotu 45 dk sonra beyaz etle yapilmis sebze yemegi salata yogurt
3 saat sonra mango kuru
dere otunu iştah kesici lrakmek kullanıyorsun ocdim .?

afiyet olsun canım mönün güzel :46:

evet ablam o kadar yememe rağmen canım akşam eve gidince tatlı çekmedi demek monti dengesi biraz oturdu insülünim dengede sevindim buna

birde burda başarı hikayeinde yanlış yazmıyorsam türkmengelini arkadaşın yazısından etkilendim ben sürekli aburcubur alır yerdim ama mesele kıtlık duygusunu yaşamamak oda öyle yapmış eve almış ama kaçmıyor zaten benim istediğim zaman yerim demiş ve yememeiş hiç öyle kilo vermiş bende geçen haftasonu madodan dondurma aldım paket evdeydi ama hiç canım çekmiyor dondurma artık istediğimde evde yerim sonra diyorum böyle böyle tatlıda çekmedi canım bakalım eğitiyorum nefsimi duygularımı duygusal açlığımızı satın alabildiğimiz gıdalar kıyafetler üzerine yöneltmenin en kötü örneği mevcut bende.

tv deki doktorlardan duymuştum bende sabak akşam aç karınına dereotu iştahı kapatıyormuş bende bi öğün denedim ama sonra unuttum devam ettiremedim işe yarıyor mu?

Back
X