o kadar kasma tabii banum 90 kilo değilsinki ... yarım pideden bişey olmaz..arabanızda hayırlı uğurlu olsun cnm..
öznurum bende pilates yaptığın ertesi günü gülemiyordum bile kas ağrısından..oğlum kucağıma atladığında canım çıkacak gibi oluyordum..
takyim nerelerdesin yahu sen?daha sık gel cnm....özletme kendini...
aebenim benimde aklımda walla,eğer bir haftalığına gittiyse yarın gelmesi lazım..ama gelir gelmez buraya giremez sanırım,yol yorgunu...hemde hoşgeldin demek için gelenler olur misafir vs..derken...hayırlısıyla gelsinde buraya geç gelsede olur....inşallah dularında bizide unutmaz
kızlar bide bişey sorucam,şu an aklıma geldi..ben hiç platformlu ayakkabı giymedim.çok uzunum zaten ve topuklu ayakkabıyla rahat yürüyemiyorum diye..biraz topuklu giyiyorum okula giderken falan çoğu zamanda babet..ama yaza çok düğünlerimiz var.kuzenler,arkadaşlar,sünnetler falan...elbiselerimi aldım geçen sezon sonu indirimlerinden..sadece onlara uygun ayakkabılar kaldı..platform ayakkabılar çok hoşuma gidiyor ama yürüyebileceğimi sanmıyorum.düğünün ortaya yerinede kapaklanıp kalmak istemiyorum:18: giyne varmı aranızda ve rahatmı;?yani normal topukluya oranla ....?ayak çok dik duruyor içinde nasıl yürüyorlar onlarla yahu:44:
bu sezon ne kadar şık ayakkabılar bu arada?ayakkabıcı dükkanı gibi değil zaten,çiçekçi yada oyuncakçı dükkanı gibi..rengarenk,cıvıl cıvıl,çiçekli böcekli,yazılı,resimli...çeşit çeşit....