Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hepinize hayırlı cumalar efenim..biraz geçte olsa...
okuldan çocuklarla pikniğe gittik,koruluğa..ama yağmura yakalandık..ben kendi arabamla gitmiştim...çocuklar okul servisine bindiler kaçtılar ıslanmış vaziyette...bende oğlumu arabaya attığım gibi servisin peşi sıra geliyordum ama yağmur bardaktan boşanırcasına yağmaya başladı...servisle aram bayağı bir açıldı arabam bir stop etti allahım kaldımmı dağın başında..marş basmıyor...indim baktım ettim yok anlayacağım bişey değil..servisteki öğretmen arkadaşı arasam geri dönseler ne yapacaklar?eşimi aradım tarif ede ede zor buldurttum yerimizi...:18: tabii o sırada tırs tırss...:18::14::14: pislik varmış benzinde,tıkamış..ondan öyle olmuş...eşim bişeyler yaptı etti ama adamcağız sırılsıklam oldu..şimdi evde battaniyeye sarındı uyukluyor :18:

havalar bi açsada ısınsak artık yaaaaa:23:

banuş hoşgeldin cnm....kaçamak yapmadın dimi annende?öznur sen neler yaptın cnm?

bu arada alt yazı geçiyor tv'de ..sanırım haberlerde yayınlayacaklar.dr.dukanın doktorluk belgesi elinden alınacakmış,artık doktorluk yapamayacak yazıyordu...allahın günü protein yedirirsen ,sağlığından edersen milleti ....geç bile kaldırlar bence doktorluktan men etmek için...böbrekleri iflas eden kaç kişi duydum bu diyet yüzünden...:19:

geçmiş olsun zilimm birde bu tarafı var araba kullanmanın dimi..
bizde bi araba bulduk şükür eşim almaya gelicek istanbula p.tesi günü

annnemlerde diyetimi bozmadım cnm hatta giyidm eşofmanları yürümeye bile gittim çok iyyi geldi
bugün sabahta yürüdm bime gidip twist aldım bel ve karın için
artık öle kaskkatı diyet yapmıyorum zilim yapamıyorum ne isteerse cnm onu yiyorum ama tabi
dikkat ederek yan .. mesela annem dün pide yapıtırdı yarım pidenin kenarlarını çıkartım salata ve 2 bardak ayran ile yedim.

herkese iyi akşamlar,uzun zamandır yazmadım.herkes iyidir işallah.diyetime tam gaz devam ediyorum.yavaş da olsa veriyorum.bu sefer başarırım işallah.

Selam,
Siteye anca bu saatte girebildim server ariza falan yaziyordu.
Zilim hicbisi yapamadim saat 4 e kadar feci bel ve bacak agrisi cektim.haliyle ogluma tepeme cikmasin diyr yalvardim tum gun :) dr dukanin lisansinin i alinmasinna lendi razi olmus.heller birligi lise cocuklarida belli bi kilodaolsun gibi bi laf ettigi ixin dava acmislar vs oda mahkeme surecine yilraamak icin lisansibin aliasina razi olmus.fransada yapamayacak artik.
Bu yagmurda oglusla koti bi yerde kalmissin an beterinden lorusun rabbim.
Ya aebenim yarini donuyordu?

Banucugum hayirlisi ile temiz guzel bi araba olur gile gule kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.
Takyi niue gelip gitmiyorsun canimcim? Kac kg verdin?

o kadar kasma tabii banum 90 kilo değilsinki ... yarım pideden bişey olmaz..arabanızda hayırlı uğurlu olsun cnm..

öznurum bende pilates yaptığın ertesi günü gülemiyordum bile kas ağrısından..oğlum kucağıma atladığında canım çıkacak gibi oluyordum..

takyim nerelerdesin yahu sen?daha sık gel cnm....özletme kendini...

aebenim benimde aklımda walla,eğer bir haftalığına gittiyse yarın gelmesi lazım..ama gelir gelmez buraya giremez sanırım,yol yorgunu...hemde hoşgeldin demek için gelenler olur misafir vs..derken...hayırlısıyla gelsinde buraya geç gelsede olur....inşallah dularında bizide unutmaz:14:

kızlar bide bişey sorucam,şu an aklıma geldi..ben hiç platformlu ayakkabı giymedim.çok uzunum zaten ve topuklu ayakkabıyla rahat yürüyemiyorum diye..biraz topuklu giyiyorum okula giderken falan çoğu zamanda babet..ama yaza çok düğünlerimiz var.kuzenler,arkadaşlar,sünnetler falan...elbiselerimi aldım geçen sezon sonu indirimlerinden..sadece onlara uygun ayakkabılar kaldı..platform ayakkabılar çok hoşuma gidiyor ama yürüyebileceğimi sanmıyorum.düğünün ortaya yerinede kapaklanıp kalmak istemiyorum:18: giyne varmı aranızda ve rahatmı;?yani normal topukluya oranla ....?ayak çok dik duruyor içinde nasıl yürüyorlar onlarla yahu:44:
bu sezon ne kadar şık ayakkabılar bu arada?ayakkabıcı dükkanı gibi değil zaten,çiçekçi yada oyuncakçı dükkanı gibi..rengarenk,cıvıl cıvıl,çiçekli böcekli,yazılı,resimli...çeşit çeşit....

kızlar 41 gün oldu helan reglim olmadı spor yapıyorum ama kg da bi değişiklik yok karnım küp gibi oldu. kg 65 çıkıyorum vermek yerine aldım bıle

kolay gelsin öznurcum,yarında ben girişeceğim temizliğe....ev hep temiz dursun diyorsan 7/24 bişeyler yapmak gerekiyor ,bıktım şu temizlik işinden..kafam rahat olsun derken pestilim çıkıyor tüm gün durmadan kıpır kıpır bişeylerle uğraşmaktan:((

kujum adet düzensizliğin mi var cnm?adet söktürücü bişeyler içsen rahatlarsın belki?gebelik gibi bi durum yoksa iç tabii..

platform ayakkabı deniyeyim bakayım hafta içi okuldan gelirken bi gn..tabii oğlumdan fırsat bulabilirsem...

Zilim iste bende oyle istiyorum temiz olsun ohh misler gibi kafam rahat olsun.oglumla oturayim kalkayim gezryim ama ev tiz yemegim hazir olsun :) cok bisey istemiyorum

Zilim iste bende oyle istiyorum temiz olsun ohh misler gibi kafam rahat olsun.oglumla oturayim kalkayim gezryim ama ev tiz yemegim hazir olsun :) cok bisey istemiyorum

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız?
aben ablayı özleidk dimi dönseydi bi hayırlısylaa..

zilm platformlar çok rahat cnm bende giyiniyorum çok seviyorum hemde
öznurcum bugüns nein dediign simli lacivert göz kalemi için giridm flormara 1 far,1 ruj ve kalemi aldım yanında göz kapatıcı hediye ettiler
ama rujun rengini tam tutturamadım yine yaa:47::47::47::47::47: sinir oldum iyice ben turuncu ile pempe arası bişiy arıyorum bu tam pembe bir renk yine pembe ruj yani ve kaçtane pembe ruj oldu bilemiyorum:19::19::19::19::19:

bu arada ben geçen hafta 68.6 idim bu hafta 68.1 im
spor yapıyorum hergün yürüyorum ve mekik çekiyorum twisst yapıyorum birde
regli olamadıgım için tam net bir rakamda degil aslındaa:51::51:

Gule gule kullan canim makyaj malzemelerini.lacivrtt simli kalemi kullandin mi?
Bie twist ne kadar yapiyorsun banucugum?

slm millet...
banum cicilerini güle güle kullan cnm...kilo vermeyede başlamışsın ne güzel..sakın başka yollara sapıp diyetini sabote etme cnm...

öznurum ev temiz dursun diye belimin oku çıkıyor cnm..ben azıcık dağınıklığa bile tahammüşl edemiyorum,hemen zihnim bulanıklaşıyor..ev dağınıksa zihnimde dağılıyor yani..evi temiz ve tertipli tutucam diye yamuluyorum resmen ama en azından kafam rahat oluyor...akşam çamaşırları terasa serdim,sabahta okuldan gelince topladım bi kısmını bi kısmı daha kurumamış..şimdi onlar aklımda hepsi kurusada bi an evvel ütüleyip kaldırsam yerlerine diye..

aebenim gelmedi daha herhalde bu arada...

birde ben üç yıldır burdayım ve her günm girip yazıyorum ama hala üç kalbim var yaw...:44::44:aebenim adminlere söylesin benide 5 kalp yapsınlar..başım klmi benim:27:o kadar bakım yaptım üstelik ,saç fışkırıyor alnımdan bile:27:kel değilim banada 5 kalp verin sevgili adminler:1: geçen yıldan beri söylüyorum ama bi kişi duymadı sesimiiiii:43:

zilimmm nasılsın cm evet kilo vermeye başladım çok mutluyum
bugünde 67 leri gördüm herşeyden yiyorum sbah kahvaltılarında bal filan yiyorum 1 çk kadar
birde sporda yapıyorum oh mis gibin inşş böle giderr:)

zilim o isimler ne nikin altındaki?

Merhaba kızlar nasılsınız . Aeben ablam gelmedi sanırım henüz bende artık buralardayım beni anca ve anca montignac paklıyor . Durumlar vahim yine şu kilo verdikten sonra neden korumasını beceremiyorum ben :14:

Back
X