Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz hoşgeldin cnm:)

zilim ya benim saçım tiftik tiftik oluyor maşa yaptıma glıycmaşimdi ya güzel durmuyor ne yapmak lazım?

Cuma yağmur,c.tesi çocukları gezdirme, pazar dinlenme derken 3 gün yürüyemedim.:43:Nihayet bugün7,2 km tamamlandı.Azcık kaçamak olsa da devam diyete....toplamda13 kilo oldu yarın2 ay tamamlanacak. :nazar:

naz hoşgeldin cnm...ne olursan ol montiye gel....en iyi diyet monti...kendinizi monti amcanın şevkatli kollarına bırakın kıslar..

banum ablam-ben ve kardeşimin isimleri cnm bunlar...çok özledim onları..:43:aklıma düştüler yazıverdim..

saçların çok kurumuş ondan tiftikleniyor cnm...bende neredeyse her gün yada en geç gün aşırı ya maşa ya düzleştirici kullanıyorum.dikkat etmesem saçlarım çalı gibi oluyor...ben watson'ın bira özlü saç bakım maskesini kullanıyorum,ve çok sık yağ karışımlarını uyguluyorum nemli olsunlar kurumasınlar diye...birde maşadan sonra elektriklenmeyi önlemek için bir paçacık durulanmayan bakım spreyini elime sıkıp buklelerin üstünde geçiyorum cnm..bazende daha parlak olsun diye yine azıcık briyantini elime alıp parmaklarıma yayıyorum ve buklelerimi parmaklarıma sarar gibi üzerinden geçiyorum..tiftik olmuyor dolayısıyle...ama uçları kurumuş ve kırılmışsa kestirmekten başka çözüm yok gibi banum...bu dediğimi bi dene istersen olmassa kestirirsin azıcık ucundan..ben saçlarımı kurutmadan öncede ısıdan koruyan sprey sıkıyorum azıcık...yanmasını engelliyor nispeten...off amma çok sürüyoruz bu saçlara ve her gün cass cusss sıcağa maruz kalıyorlar ..iyi yine dayanıyorlar bu işkenceye...:19:

Hoşbuldum banu ve zilim dün yediklerimi yazayım hemencik

sabah
2 adet yumurta
2 adet salatalık
lor peyniri

öğlen
1 tabak etli taze fasülye
2 kase cacık

akşam
sebzeli omlet
domates + salatalık

ara
1 küçük kase çilek

kıslaaaaar az evvel VARAN-1'den bahsettim....:1:

şimdi sıkı durun VARAN2 geliyor:8::8::8::8::64:

ebrudan başka plates yapan varmı diğer kanallarda diye bir araştırdım.varmış.ebrunun yerini tutarmı tutmazmı bilmem.ama buldum valla...tatlıses tv'de burcu vurkaç diye bir spor hocası salı-perşembe(8:30-9:30 arası) cumartesi-pazarda (10:00'da) çıkıyormuş...hiç izlemedim nasıldır iyimidir ama en azından kendi başıma yapmaya çalışmaktan iyidir.bi deniycem bakalım.iyiyse hiç değilse haftada 4 kez onunla kalan günlerde kend kendime yaparım.salı perşembe günleri hafta sonunun tekrarlarıymış ama olsun ne yapalım.ebrudan umudu kesmeye başladım ben.o bi kanalla anlaşana kadar burcuyla idare ederiz...

ilgilenenlere,benim gibi yalnız yapmaya sıkılanlara,çalışıp hafta sonu plates yapmak istiyorum diyenlere önemle duyurulur......:72:

o burcu vurkaç'ın astroloji seansları da oluyormuş bilginiz var mı acaba?

zilin benim saçlarım çabuk yaglanır normalde ama böyle oldu son zmanlarda ne kullanıcam bilmiyorum ya
gliss in ürünleirnimi denesem acaba bilemedim?
birde gliserin kullanıyorudn sne degilmi oda iyimiş

o burcu vurkaç'ın astroloji seansları da oluyormuş bilginiz var mı acaba?

yok cnm hiç haberim yok ....pilates seanslarınıda takip etmedim ben...çok ağır yapıyordu ben ebruyla hızlı hızlı yapmaya alışmışım ağır geldii bana bir kez baktım bir daha ilgilenmedim...astroloji seansları hakkında hiç bi fikrim yok:19:

zilin benim saçlarım çabuk yaglanır normalde ama böyle oldu son zmanlarda ne kullanıcam bilmiyorum ya
gliss in ürünleirnimi denesem acaba bilemedim?
birde gliserin kullanıyorudn sne degilmi oda iyimiş

banum bende saçlarım çabuk yağlanır normalde..şu watsonun biraz özlü saç bakımını kullanmaya başladığımdan beri 2 gün çok rahat kullanıyorum..eskiden bir gün normalse ertesi gün hemen sönerdi saçlarım.uçları kuruysa tüftükleşme kaçınılmaz cnm..ısı veren herşey malesef saçı kurutuyor tatlım.bunlara saç kurutma makinesi de dahil..ısıdan koruyucu bir sprey al en iyisi sen..ben dipleri hariç saçıma sıkıyorum kurutmadan önce...sonra kurutup düzleştiriciyi geçiyorum..

glisste güzel cnm kullanabilirsin...ben gliserini denemedim banum..belki ocd kullandıysa aklında yalnış kalmıştır cnm... ama çok faydalıymış saça...benim sürmediğim bi o kalmış bak:1: çer çöp yağ bal ne bulursam sürüyorum bi gliserin kalmış kafama bulayıp gezmediğim..:1:

kıslar ben bir kaç gün evimde olamıycam az önce belli oldu sizi haberdar edeyim...

annem bu gün biopsi oldu ve anlayışsız bir gurup akraba anneme tatile geliyorlarmış biletlerini aldıktan sonra haber vermişler..:19::19:

bu devirde yumuşak yüzlü olmak hiç iyi bişey değil,malesef bende anneme benzemişim bu konuda..benide durup durup baskına gelir gibi basan eşimin akrabalarından bıktırdı...tam annem biopsi için ameliyathaneye alındığında babamı arayıp söylemişler,yarın size süpriz yapacaktık ama evde olmassınız diye aradık diye...hangi devirde yaşıyoruz,telefon diye bişey var..bakalım gideceğin insan müsaitmi?yazında annemin yazlık tekke gibi...biz anneme misafir olarak gidiyoruz 100 mt ilerde kendi yazlığımızdan...annemi görebilene aşkolsun hep mutfakta...babam dışarda mangal başında ,annem mutfakta ...sözde emekliliklerinin tadını çıkaracaklar..

ablam izin aldı geldi 3 gündür o yanındaydı,pazartesi alacaklardı biopsi için annemi olmadı,bu gün yaptılar..ablam yarın sabahtan gitmek zorunda..ablamda öğretmen ve tam sınav zamanı biliyorsunuz okullarda...ben gidecektim ama küçük çocukla hastanelerde zor olur diye ablam ben giderim dedi..oğlum zaten hastaneyi altını üstüne getirirdi..
az evvel annem nasıl diye aradım,(sabahtan beri arıyorum zaten dakka başı)babamın şeker yükselmiş zaten,çok sulugözdür:43:

ablam bari sen gel izin alda dedi.aradım müdür beyi ..tamam hocam sorun değil,yardımcı öğretmen idare eder 2 gün nolcak dedi sağolsun..yarın sabah okuldan çıktığım gibi gidicem uçakla...

gelenlerde bi o9rdu mübarek..annem söylememiş kimseye telaş etmesinler diye...babamda tel.de bişey diyememiş şaşkınlıktan.zaten müsaitmisiniz diye soran olmamış:20: biletleri aldık geliyoruz demişler.annem de ayıp olur şimdi söylesek diyor,benim bişeyim yok ,sen bile gelme ben idare ederim diyor ama kolunu zor oynatıyormuş ablam öyle dedi...ne düşüncesiz insanlar var ya...:20:

herkese iyi akşamlar ,kilomu yazmayı düşünmüyorum hedefimin en azından bir kısmına ulaşana kadar.nezaman kilomu söylesem sanki bir şey oluyor,ben yarım bırakıyorum.düşündüğüm kiloya inene kadar yazmayacağım.sanırım eylülün sonunda hedefimin büyük bir kısmına ulaşmış olacağım, o zaman yazarım ama kilom fazla.:17:
diyete tam gaz devam....

kıslar ben bir kaç gün evimde olamıycam az önce belli oldu sizi haberdar edeyim...

annem bu gün biopsi oldu ve anlayışsız bir gurup akraba anneme tatile geliyorlarmış biletlerini aldıktan sonra haber vermişler..:19::19:

bu devirde yumuşak yüzlü olmak hiç iyi bişey değil,malesef bende anneme benzemişim bu konuda..benide durup durup baskına gelir gibi basan eşimin akrabalarından bıktırdı...tam annem biopsi için ameliyathaneye alındığında babamı arayıp söylemişler,yarın size süpriz yapacaktık ama evde olmassınız diye aradık diye...hangi devirde yaşıyoruz,telefon diye bişey var..bakalım gideceğin insan müsaitmi?yazında annemin yazlık tekke gibi...biz anneme misafir olarak gidiyoruz 100 mt ilerde kendi yazlığımızdan...annemi görebilene aşkolsun hep mutfakta...babam dışarda mangal başında ,annem mutfakta ...sözde emekliliklerinin tadını çıkaracaklar..

ablam izin aldı geldi 3 gündür o yanındaydı,pazartesi alacaklardı biopsi için annemi olmadı,bu gün yaptılar..ablam yarın sabahtan gitmek zorunda..ablamda öğretmen ve tam sınav zamanı biliyorsunuz okullarda...ben gidecektim ama küçük çocukla hastanelerde zor olur diye ablam ben giderim dedi..oğlum zaten hastaneyi altını üstüne getirirdi..
az evvel annem nasıl diye aradım,(sabahtan beri arıyorum zaten dakka başı)babamın şeker yükselmiş zaten,çok sulugözdür:43:

ablam bari sen gel izin alda dedi.aradım müdür beyi ..tamam hocam sorun değil,yardımcı öğretmen idare eder 2 gün nolcak dedi sağolsun..yarın sabah okuldan çıktığım gibi gidicem uçakla...

gelenlerde bi o9rdu mübarek..annem söylememiş kimseye telaş etmesinler diye...babamda tel.de bişey diyememiş şaşkınlıktan.zaten müsaitmisiniz diye soran olmamış:20: biletleri aldık geliyoruz demişler.annem de ayıp olur şimdi söylesek diyor,benim bişeyim yok ,sen bile gelme ben idare ederim diyor ama kolunu zor oynatıyormuş ablam öyle dedi...ne düşüncesiz insanlar var ya...:20:

çok geçmiş olsun zilim,ne düşüncesiz insanlar varya hayret birşey yani , nedir bu rahatlık anlamadım ki:(

günaydınlar millet dün yediklerimi yazayım hemencik

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
5 adet zeytin

öğlen
salata ( içine biraz kurufasülye haşlayıp attım )
yoğurt

ara
erik

akşam
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

tünaydın herkese...
çıkmadan önce hoşçakalın demek için girdim...:3:
saat 13:30'da uçağım...eşim öğle arası bırakacak bizi...onu bekliyoruz...akşamdan valizimi,yemeklerimi yaptım,eşimin kıyafetlerini ütüledim astım..

ben yokken aebenim gelirse hoşgeldin aplam diyeyim şimdiden...:42: hepiniz öptüm kısçelerim...allaha emanet olun..gelince görüşürüz...bye:3::54:

tünaydın herkese...
çıkmadan önce hoşçakalın demek için girdim...:3:
saat 13:30'da uçağım...eşim öğle arası bırakacak bizi...onu bekliyoruz...akşamdan valizimi,yemeklerimi yaptım,eşimin kıyafetlerini ütüledim astım..

ben yokken aebenim gelirse hoşgeldin aplam diyeyim şimdiden...:42: hepiniz öptüm kısçelerim...allaha emanet olun..gelince görüşürüz...bye:3::54:

iyi yolculuklar. annenede çok geçmiş olsun

Bugünki menümüde yazayım hemencik

sabah
3 dilim kızarmış ekmek
cevizli ezme
kk kadar beyaz peynir
6 adet zeytin

öğlen
peynirli omlet
salata
1 bardak ayran

ara
erik

akşam :32:

1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

merhabalar .:16::16::16::16::16:
öncelikle hepinizin kandilini ve üç aylarını kutlarım :16: hayırlara vesile olsun inaşalah .:16:
sayfaları okumaya fırsatım olmadı sadece geldigimi haber vereyim dedim . baya üşütmüşüm hastayım . d,nlenemedimde misafir bastı 3 gün yatılı :27: yani zilim misafirler konusunda senle aynı durumdayım halinizi anlıyorum .:37: anacinede geçmişler olsun taz zamanda saglıgına kavuşsun inşaalah
pazar günü geldim ama anlıycanız üzere fırsat olmadı . yazmaya . umarım hepiniz iyisinizdir .
umre rabbım kabul ederse çok güzel geçti . rabbım sizlerede kısmet etsin banada tekrarını inşallah :5: kelimerle anlatılmaz kıslar yaşamanız lazım :14:
kabeyi görünce ilk dua geri çevrilmezmiş . hepiniz o dularımın içindeydiniz :16:
banum sen nasılsın ? bi gelişme varmı . umarım hallolmuştur :26:

neşlişim ve ecrin kıslar ordan bi ot getirdim sipariş üzerine . bebiş içinn . eger yakınlarınızdan umreye gidecek varsa ısmarlayın ismi meryem ana otu . niyetim sizlerede getirip kargoyla göndermekdi ama bitki çok şert ve çok yer kaplıyor valiz sorunumuz vardı :26: hatta hediye valilizimizin birsi kayboldu :19:
neyse benden iyilik saglık .
vakit bulunca tekrar girnmeye çalışırım .:16::16::16::16:

Son düzenleme:
merhabalar .:16::16::16::16::16:
öncelikle hepinizin kandilini ve üç aylarını kutlarım :16: hayırlara vesile olsun inaşalah .:16:
sayfaları okumaya fırsatım olmadı sadece geldigimi haber vereyim dedim . baya üşütmüşüm hastayım . d,nlenemedimde misafir bastı 3 gün yatılı :27: yani zilim misafirler konusunda senle aynı durumdayım halinizi anlıyorum .:37: anacinede geçmişler olsun taz zamanda saglıgına kavuşsun inşaalah
pazar günü geldim ama anlıycanız üzere fırsat olmadı . yazmaya . umarım hepiniz iyisinizdir .
umre rabbım kabul ederse çok güzel geçti . rabbım sizlerede kısmet etsin banada tekrarını inşallah :5: kelimerle anlatılmaz kıslar yaşamanız lazım :14:
kabeyi görünce ilk dua geri çevrilmezmiş . hepiniz o dularımın içindeydiniz :16:
banum sen nasılsın ? bi gelişme varmı . umarım hallolmuştur :26:

neşlişim ve ecrin kıslar ordan bi ot getirdim sipariş üzerine . bebiş içinn . eger yakınlarınızdan umreye gidecek varsa ısmarlayın ismi meryem ana otu . niyetim sizlerede getirip kargoyla göndermekdi ama bitki çok şert ve çok yer kaplıyor valiz sorunumuz vardı :26: hatta hediye valilizimizin birsi kayboldu :19:
neyse benden iyilik saglık .
vakit bulunca tekrar girnmeye çalışırım .:16::16::16::16:

hoşgeldin ablacığım seninde kandilin mübarek olsun . ALLAH ümre ziyaretini ve tüm dualarını kabul etsin İNŞALLAH . BENDE BUGÜN NİYETLİYİM ORUÇTUM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH

SAHURDA YEDİKLERİM

2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
KK KADAR BEYAZ PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
2 ADET ZEYTİN

Back
X