Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

$televizyon ünitesi.webp

bu televizyon ünitem

desene senin için yeni evli olmak yeni başlıyor . her açıdan .:16::46::46:
rabbım agzının tadını bozmasın nazlım. bir bebeklede taçlandırsın inşallah .:16:

evet ablam . bu sefer herşeyi yavaş yavaş içime sinene sine yaptım ve beğendim .ALLAH utandırmasın İNŞALLAH taşınınca en kısa zamanda başlıycam çok çalışmalarına :1:

günaydınnn

naz çok sevindimmm yeni evine taşınmana darısı bana diyorum
bizde dgeiştircez bütün eşyaları sanırım çünkü bu ev çokküçük yeni evim büyük eşyalar düdük gibin kalcakk:26::26::26:
tv ünitenide begendim cnm güle güle kullannn..

aben ablaam günaydın , malesf hergün şehit haberleir ile uyanıyoruz
allah yakınlarına sabır versin::(
ben tartılmadım c.tesi ye kadarda tartılmıycam bakalım ne kadar gitmiş olcak çok bi beklentimde yok zaten
aben abla sen diyet yapmadın uzun süre belki ama kilo almadın buna şükret ben tam 5 kilo adım:(
gece yemelerim aldırdı bana kiloyu:43::43::43::43:

günaydınnn

bizde dgeiştircez bütün eşyaları sanırım çünkü bu ev çokküçük yeni evim büyük eşyalar düdük gibin kalcakk:26::26::26:

ben tartılmadım c.tesi ye kadarda tartılmıycam bakalım ne kadar gitmiş olcak çok bi beklentimde yok zaten
aben abla sen diyet yapmadın uzun süre belki ama kilo almadın buna şükret ben tam 5 kilo adım:(

günaydın banucuğum . ALLAH en kısa zamanda seninde taşınmadı nasip etsin hayırlısıyla .

günaydınnn

benmi kilo amadım :27::27:
banum sen benim yazdıklarımı okumuyon galiba . 67 kilo oldum deyommm, hatta azda fazla :27:
64 .65 arasıydım . 2.3. kilo aldım hemde yag olrak oda 1 bedene takabül .:19: benim iştahım çok açık banum ne bulduysan yedim ve genelde dışarda oluyruz ve yiyorum . sonuç bu . ama daha kötüsü sanki tüm aldıkların göbüşümde . bir türlü şişligi indiremedim ...:4: sanırım platese agırlık vermem lazım ...

pilates demişken banum sende beyaz tv çıkıyormu uydudan bende yayın çok arızalı izlenmiyor .

Son düzenleme:
güle güle kulann nazlım tv üniten tam benim zevkim . arka duvarınıda böyle koyu renk kagıt yaptır .ama sedece o duvara ...
benim yapmak istedigimde böyle bişi bu yaz tamirat var bizdede..

çok tatlılar nazlım ..:46:

duvara duvar kağıdıda yaptırdım ablam ama koyu renk değilde açık renk oldu ama güzel durdu :16: yerleştireyim evimi resimlerini koyarım buraya .bir odamın tek duvarınıda mavi çicekli duvar kağıdı yaptırdım cıvıl cıvıl oldu

naz koltuk takımlarında güzel en önemliside rahata benziyor,
duvar kagıdfı cidden çok şık duruyor ama komple sevmiyorum bende senin gibi bi duvarı yaptırcam sadece

aben ablaa vallah kaçımışım ben seni 65 filan diye düşünüyordum:26::26:
iştah benimd ebeterdi abla şu ilaç baya kesti, beyaz tv bende çıkıyordu ayarlamıştım geçen yıl

benimde göbekte birleşmiş bütün kilo ya mekik çekiyorum ama yopk hala şiş duruyor:(

naz koltuk takımlarında güzel en önemliside rahata benziyor,
duvar kagıdfı cidden çok şık duruyor ama komple sevmiyorum bende senin gibi bi duvarı yaptırcam sadece

aben ablaa vallah kaçımışım ben seni 65 filan diye düşünüyordum:26::26:
iştah benimd ebeterdi abla şu ilaç baya kesti, beyaz tv bende çıkıyordu ayarlamıştım geçen yıl

benimde göbekte birleşmiş bütün kilo ya mekik çekiyorum ama yopk hala şiş duruyor:(

sağol canım . ben özellikle yatak olabilen aldım . benim misafirler çok geliyor . oldukça rahattı oturduğumda . evet duvar kağıdı gerçekten ayrı bir hava katıyor .

sağol canım . ben özellikle yatak olabilen aldım . benim misafirler çok geliyor . oldukça rahattı oturduğumda . evet duvar kağıdı gerçekten ayrı bir hava katıyor .

benimd eokadar çok eksik varki kendime gardolap yaptırcam 3.5-4 metre yaptırcam
evlenirken aldıgım dolap çok küçük canıma yetti artık kocaman bir dolap istiyorum.

salon koltuk takımını oturma odamd akullanıcam eşim çok istemiyor ama ben parça parça almak taraftarıyım

salon takımı halısı , tv ünitesi tv lazım, sonra perdeler , çocuklara bazı halı vs kendi dolabımı çocuklara vericem ancak yeter onlara çünkü

yani herşey baştan degişicek nasıl olcka bilmiyorum hepsinede çok para lazım

benimd eokadar çok eksik varki kendime gardolap yaptırcam 3.5-4 metre yaptırcam
evlenirken aldıgım dolap çok küçük canıma yetti artık kocaman bir dolap istiyorum.

salon koltuk takımını oturma odamd akullanıcam eşim çok istemiyor ama ben parça parça almak taraftarıyım

salon takımı halısı , tv ünitesi tv lazım, sonra perdeler , çocuklara bazı halı vs kendi dolabımı çocuklara vericem ancak yeter onlara çünkü

yani herşey baştan degişicek nasıl olcka bilmiyorum hepsinede çok para lazım

evet canım ya herşey çok pahalı . düşün biz evi alalı 8 ay oldu anca taşınıcaz . herşeyi bütçemize göre yavaş yavaş yaptık . . ALLAH evlenene ve ev kurana yardım ediyor canım İNŞALLAH herşey dilediğin gibi olur .

Selam kızlarr…

Nazcım ve banucuğummm yeni evleriniz hayırlı uğurlu olsun..Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuvalarınız olsun inşşş…

Ay bende sizin gibi 5-7 kilo aldım bu kış..2 kilo verebildim ancak..Ve benimde göbek popodan şişti..

Tam 1 beden büyümüşüm..Geçen sene aldığım pantalonlarım olmuyor.:(( Bu senede inat ettim almayaağım 3 tane olan pantalonum var onları giyiyorum değiştire değiştire..

Ne yapacağım bilmiyorummm..Bu konuda çok muzdaribimmm..Ay sonunda ayvalığa gideceğim..

1 hafta orada olacağız inşallah pozitif döneriz..Ramazanda zaten 5-6 kilo veriyorum..İnş. veririm de

Ramazandan sonra direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..Bakalım hayırlısı…

Hepiniz özledim valla..İnş. hepiniz iyisinizdir..

Selam kızlarr…

Nazcım ve banucuğummm yeni evleriniz hayırlı uğurlu olsun..Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuvalarınız olsun inşşş…

Ay bende sizin gibi 5-7 kilo aldım bu kış..2 kilo verebildim ancak..Ve benimde göbek popodan şişti..

Tam 1 beden büyümüşüm..Geçen sene aldığım pantalonlarım olmuyor.:(( Bu senede inat ettim almayaağım 3 tane olan pantalonum var onları giyiyorum değiştire değiştire..

Ne yapacağım bilmiyorummm..Bu konuda çok muzdaribimmm..Ay sonunda ayvalığa gideceğim..

1 hafta orada olacağız inşallah pozitif döneriz..Ramazanda zaten 5-6 kilo veriyorum..İnş. veririm de

Ramazandan sonra direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..Bakalım hayırlısı…

Hepiniz özledim valla..İnş. hepiniz iyisinizdir..

amin İNŞALLAH canım . ALLAH seninde gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin canım .

iyi akşamlar .....:116::116::116:

neslişim hoışgeldin :16:
rabbım gönlüne göre versin hepimizin ...

bugün güzel mönüm olmadı misafirlikde . fazla kaçırmadım bol salata yedim 1 dl börekle ama yinede hoş mönü deyildi. yazmayım oyüzden .:4:
yarında yasin var :18:

zilim şu günlşerde annecin ameliyat oluyor sanırım canım şifalar dilerim rabbımdan .:16:

banum seninde rahatlaman için az gün kaldı :34:

bakalım abla rahatlıycaz mı yoksa dahamı zor günler bizi bekliyor belirsizzz?

yaklaşan her gün korku salıyor içimize:43::43::43::43::43::43:

spora başladım ama diyete başlayamadım bu son deyıp yıyorum herseferinde 65 im kışın 61.75 kadar düşmüştüm.

kışın daha iyiyiydim yaa :D herkes kışın alır ben ilkbaharda aldım

selam kıslar.:16:

amanın ben yokum sizde ortadan kayboluyonuz :4:

..kajumum hşgeldin bu bahar hiç birimize yaramadı hepimizde bir rehavet ve kilo artışı var genelde .yanlız deyilsin canım merak etme :ssz:

ocdim netin baglandı emme ortada yoksun .

banuşum inşallah feraha ereceksiniz .

bende bugün tam gün kızılay senin ulus benim gezdim komşumla sabah 9 dan akşam 5 kadar .:27::27::27::37:
tam diyet mönüleri oluşturamıyorum evde olmayınca..

slm herkese...

biz evimize döndük dün gece...annemide aldım geldim.iyiyiz çok şükür..duygusal anlamdaki tükenmişliklerimi saymassak...allah kimseyi ameliyathane kapılarında bekletmesin dünyanın en zor işiymiş..aklıma geldikçe mideme kramplar giriyor inanın...

eşim ve selçuk ünv.proflarından başka bir cerrah yaptı.(zamanında eşiminde hocasıymış)

bu gün bandajını sökecek eşim.ve duş bile alabilecekmiş.(gerçi biz ameliyatın ertesi günü duş aldırdık anneme.duramadı sıcakladım duş alıcam dedi durdu:)))

rabbim kimseyi ameliyathane kapılarında doktorların ağzından çıkacak bir çift sözü duymaya muhtac etmesin.bizim sonucu belli bir ameliyattı ama ona rağmen öldük öldük dirildik..ablam kardeşim ve ben ne kadar güçlü olmaya çalışsakta herkes ayrı bir köşede ağladık,insanın sinir sistemi allak bullak oluyor...ve ameliyattan önceki gece oğlum 41 derece ateşlendi.tam 3 gece sıfır uyku ve açlıktan ölmeyecek kadar yemekle ayakta durdum...rabbim bir daha göstermesin bu zor günleri...

ve eşimin ne kadar zor bir iş yaptığını,ameliyathaneden çıkıp hasta yakınlarını incitmeden bir şeyler anlatmanın ne denli zor olduğunu o gün anladım..daha evvelden eve çok yorgun yada moralsiz geldiğinde ona çok anlayış göstermediğimi düşündüm durdum..eşim ameliyathaneden çıkıp üstümü bile değişmeden yanımıza geldi,hastası annem olduğu için bir kat daha üzgün ve yorgun gördüm onu..
artık akşamları çok bitkin geldiğinde üstüne fazla gitmiycem oğlumla zorla oynaması yada gezdirmesi için...walla çok zor işleri gerçekten...

bizden haberler böyle arkadaşlar..kendimi düzeltip yenilenmeye çalışıyorum ama zor olacak sanırım..tatile gidelim diyoruz annemide alıp alıp,ama hepsi birinci dereceden akraba olan o kadar çok düğün varki arka arkaya:((
ve kardeşimin eşi doğum yapacak 15-20 güne kadar...mecbur evde tıkılıyız şimdilik...

sizde haberler nasıl??

Back
X