Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desene senin için yeni evli olmak yeni başlıyor . her açıdan .
rabbım agzının tadını bozmasın nazlım. bir bebeklede taçlandırsın inşallah .![]()
günaydınnn
naz çok sevindimmm yeni evine taşınmana darısı bana diyorum
bizde dgeiştircez bütün eşyaları sanırım çünkü bu ev çokküçük yeni evim büyük eşyalar düdük gibin kalcakk:26::26::26:
tv ünitenide begendim cnm güle güle kullannn..
aben ablaam günaydın , malesf hergün şehit haberleir ile uyanıyoruz
allah yakınlarına sabır versin:![]()
ben tartılmadım c.tesi ye kadarda tartılmıycam bakalım ne kadar gitmiş olcak çok bi beklentimde yok zaten
aben abla sen diyet yapmadın uzun süre belki ama kilo almadın buna şükret ben tam 5 kilo adım
gece yemelerim aldırdı bana kiloyu![]()
günaydınnn
naz çok sevindimmm yeni evine taşınmana darısı bana diyorum
bizde dgeiştircez bütün eşyaları sanırım çünkü bu ev çokküçük yeni evim büyük eşyalar düdük gibin kalcakk:26::26::26:
tv ünitenide begendim cnm güle güle kullannn..
aben ablaam günaydın , malesf hergün şehit haberleir ile uyanıyoruz
allah yakınlarına sabır versin:![]()
ben tartılmadım c.tesi ye kadarda tartılmıycam bakalım ne kadar gitmiş olcak çok bi beklentimde yok zaten
aben abla sen diyet yapmadın uzun süre belki ama kilo almadın buna şükret ben tam 5 kilo adım
gece yemelerim aldırdı bana kiloyu![]()
güle güle kulann nazlım tv üniten tam benim zevkim . arka duvarınıda böyle koyu renk kagıt yaptır .ama sedece o duvara ...
güle güle kulann nazlım tv üniten tam benim zevkim . arka duvarınıda böyle koyu renk kagıt yaptır .ama sedece o duvara ...
benim yapmak istedigimde böyle bişi bu yaz tamirat var bizdede..
çok tatlılar nazlım ..![]()
naz koltuk takımlarında güzel en önemliside rahata benziyor,
duvar kagıdfı cidden çok şık duruyor ama komple sevmiyorum bende senin gibi bi duvarı yaptırcam sadece
aben ablaa vallah kaçımışım ben seni 65 filan diye düşünüyordum:26::26:
iştah benimd ebeterdi abla şu ilaç baya kesti, beyaz tv bende çıkıyordu ayarlamıştım geçen yıl
benimde göbekte birleşmiş bütün kilo ya mekik çekiyorum ama yopk hala şiş duruyor![]()
sağol canım . ben özellikle yatak olabilen aldım . benim misafirler çok geliyor . oldukça rahattı oturduğumda . evet duvar kağıdı gerçekten ayrı bir hava katıyor .
benimd eokadar çok eksik varki kendime gardolap yaptırcam 3.5-4 metre yaptırcam
evlenirken aldıgım dolap çok küçük canıma yetti artık kocaman bir dolap istiyorum.
salon koltuk takımını oturma odamd akullanıcam eşim çok istemiyor ama ben parça parça almak taraftarıyım
salon takımı halısı , tv ünitesi tv lazım, sonra perdeler , çocuklara bazı halı vs kendi dolabımı çocuklara vericem ancak yeter onlara çünkü
yani herşey baştan degişicek nasıl olcka bilmiyorum hepsinede çok para lazım
Selam kızlarr…
Nazcım ve banucuğummm yeni evleriniz hayırlı uğurlu olsun..Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuvalarınız olsun inşşş…
Ay bende sizin gibi 5-7 kilo aldım bu kış..2 kilo verebildim ancak..Ve benimde göbek popodan şişti..
Tam 1 beden büyümüşüm..Geçen sene aldığım pantalonlarım olmuyor.( Bu senede inat ettim almayaağım 3 tane olan pantalonum var onları giyiyorum değiştire değiştire..
Ne yapacağım bilmiyorummm..Bu konuda çok muzdaribimmm..Ay sonunda ayvalığa gideceğim..
1 hafta orada olacağız inşallah pozitif döneriz..Ramazanda zaten 5-6 kilo veriyorum..İnş. veririm de
Ramazandan sonra direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..Bakalım hayırlısı…
Hepiniz özledim valla..İnş. hepiniz iyisinizdir..