Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlım günler dilerimmm:16:

zilim bir kelime yazıp çıktınmı yahu alışık deyiliz senin kısacık yazılarına . nasılsın ?:38:

hoşgeldin brokenangel35:16:

bende bu sabah kuaföre gittim tekrar röfle yaptırdım :12:

sizler ne yapıyorsunuz bakimm yoksunuz ortalarda :4:.

günaydın ıssız topiğin sessiz sakinleri:3:

aplam napiiim deli gibi kendi kendime yazıp okuyorum:27: dereden tepeden mi konuşayım:1:

kalabalık olunca çok yazılınca cvp verirken uzun oluyor tabii,ama bi sen bi ben birde banum var,topiğin ebedi bekçileri olaraktan..

ne yazacağımı bilemiyorum,bulamıyorum bazen...ondan kısa yazıyorum ...yoksa döktürürüm bilirsin.destan modunda:1:

banuş hoşgeldin şekerim.sularınız geldimi..? dünde bizim kesildi öğlenden akşama kadar,alşam üstüde elektrikler gitti..mezra gibi susuz elektriksiz kaldık:18: akşam geldi ama her yer bulaşık doldu valla.eskiden susuz ne yapıyormuş insanlar.taşıma suyla hiç bi iş olmuyor walla..

bu arada arabanızı kullanabiliyormusun banum?annen yakınsa arabayla git,sanada pratik olur....

bende waliz toparladım biraz.arabaya indirdim.eşimin arabasıyla gidicez şu an araba evde.benim arabamla gitti.ben arabayı yerleştireyim diye..yarın iş çıkışı onuda alıcam direk devam edicez yola.eve gelse giyin vs..derken geçe kalıyoruz akşam trafiğine..köprüde bakım olduğu için diğer bütün yollarda felç durumunda.o saatlere kalmadan istanbuldan çıkmış olalım diye eşimi iş çıkışı alıcam gidicez..2 haftada bir waliz topla,yollara düş,eve gel kirliyi temizi ayır dolaplara kaldır,yıka ,ütüle bıktım valla...ramazan geldi dayandı kapıya bu arada kıslar...ben oruç tutabilecekmiyim bakalım?ülseri olanlara pek tavsiye edilmiyor.uzun süren açlık mideyi zorluyor diye:26:

aebenim bak uzun yazdımm aplam:1: eski performansıma döndüm:1:senimi kırıcam aplam...sen iste ben padişah fermanı yazayım yaww:34:

zilimmmm senin adın bundan sonra zilim yollarda olsun barim:1::1::1::1:
zor iş anacım gel ev temizle çamaşır yıka yine düş yollara ama olsun ya zaman geçiyor işte
ben çok sıkılıyorum evde dur dur eşimn tatil planı var ama ben 1 hafta için 2000 tl otle bayılmak yerine belkide daha fazla eşya olayına dalalım istiyorum yani dolaptı, çocuklara bazaydı derken bu yıl baya bi aşıcaz bütceyi tatilde kalsın dyorum ama dinlemiyor beni
acaba yanlışmı yapıyorum? bu günler bir daha gelmez atla tatile git diyorum bazende:31::31::31::31:
ama bi karar vermedim yani :(

evet cnm sular kesik ti hemde 3 gün anneme gittim dün geldigimizde gelmişti
sabah yürümeye giderken 1 makina attım ben gelene kadar yıkanmıştı çamaşırlar:21::21::21::21::21:
şimdide beyazlar yıkanıyor, sonrada havlular filn derken baya birikmiş çamaşırım
bulaşık makinasını çalıştırdım geceden onlar yerleştir evi sil süpür derken
baya bi iş yaptım:10::10::10::10::10:

ama evimin iyi bir temizlige ihtiyacı var ya cam kapı dalıcam halılalrımıda yıkamaya vericm mis gibi
makyaj malzemesi , ojeleirm takılarım bi elden geçirmem lazım
bi evime taşınsam herşey yerli yerince olucaktı ne güzel
şimdi ojeler bnyoda, takılar başka bir yerde amannn az kalıd inş 11 aya teslim kış mış demeyip taşıncam kısmet olursa.:24::24::24::24:

bugünde dolapçıyla görüşmeye gidicez mutfak dolabı için
ben diyorumki tencere dolapları için çekmece oluyorya ölemi yaptırsam diyorum
tavsiye edermisiniz? sizleirn öylemi aben aplam, zilim
sanki bana daha derli toplu durumuyormuş gibi geliyor öyle oldugunda.

çenem düştü yine

hiç sorma cnm,leyleği havada gördük bu yaz biz...eve adapte olamadım.düğündü dernekti,ameliyattı derken...

ben geçen hafta hem çarş.hemde pazar günü dip bucak temizlik yaptım,elim ayağım tutmadı bitirdiğimde ama gel görki ev aldı başını gidiyor.pencereleri açmassam havasızlıktan ve nemden boğulcaz içerde.klimaya allerjim var çalıştıramıyorum..:14: ne yapçaz bilmem.her yer açık.yollar kazılıyor tozu bırak bayağı bildiğin toprak oluyor açık camların içleri...bir gün silmesi sürüyor ,ertesi bi yağmur bi rüzgar al sana çamur...valla evvelki gün yağan yağmurda tam terası bitirdim elimde bezler koltuklara zıbardım kaldım.bir yağmur bir tufan yorgunluktan sinirlerim larç olmuştu zaten oturdum ağladım valla...şu an camlardan dışarsı zor görünüyor..

annemi aradım az evvel,babamın yurt dışından abisi ve çocuklarıı torunları gelmişler:20: kadının kolu kalkmıyor,yaraları geçmedi...neden gelmişler anlamadım gitti,nasıl sinir oldum anlatamam.ev sahibi ölse gezmelernden geri kalmıycaklar walla yaa...illallah be ..
ben misafir için kolay kolay bunu demem ama dedirttiler artık napiim.biz annemi herşeyden sakınırken millet kaç haftalığına, yeni ameliyatlı insana gezmeye geliyor yahu........:19: yarın akşama kadar idare edecek mecburen..ablamı aradım oda hafta sonu için düğüne gelecekti,bari ben atlayıp gideyim yarın öğlen orda olayım yemek vs..için dedi..

herkesin düzeni allak bullak oldu anlayacağınız bi düşüncesiz misafir kafilesi yüzünden..
kardeşimn eşi bu gün yarın doğuracak onlar kendi dertlerinde zaten.kardeşimde telef oldu zavallım.bi anneme koşuyor,bir karısına...birde askerlerin tam tayin dönemi şu sıralar kardeşim tayinci değil ama zimmet sepet işleri oluyor onlarla uğraşıyor..walla
herkes anca kend işine yetişirken birde bunlar çıktı başımıza..

ben annemle konuşurken amcam kaptı teli,aslında ameliyat olduğunda gelecektik ama kalabalığız senin eve sığışamayız diye annenin eve dönmesini bekledik diyor pişkin pişkin...:20:

ne diyeyimki daha ben bu insanlara....

biz ve ablamlarda gidince annemin üç kat full dolu pansiyona dönecek,biz yine mutfağa bekçi tabii...ayy allahım sinirden ağlıycam inanınki..oğlumu yedirrip uyutamıyorum sesten gürültüden..ne yatan belli ne kalkan..alışmışım sessiz sedasız yaşamaya,fazla sese hiç gelmiyor başım...:18:

banum bende var o tencere çekmecesi zımbırtısından ama tencereler ağır geldiği için çekme çekilip itilmiyor takılıyor diye bende o bölüme plastik kapları vs..koyuyorum..
tencerelerimi normal dolap bölmelerine yerleştirdim cnm...

11.ayda kesin teslim edilirse hiç durma çık cnm...çocukları bırakabileceğin annen var nasılsa...

birde tatili daha yakın ve uygun fiyatlı yerlerde yapma imkanın varsa tatile ayıracağın paranın bir miktarı cebine kalmış olur..eşler tatilsiz duramıyor malesef..bana artık tatiller işkence olmaya başladı walla.yıolculuğu hiç sevmiyorum.oğlumuda araba tutuyor.gidene kadar kaç posta durup dinleniyoruz,yol hiç bitmiyor.ve bir sürü waliz taşı vs..evde oturayım yada yazlığa gidelim daha iyi walla..sakinliği seviyorum.
otele tatile gidince her şeyi sıkıştırılmış yaşamak yoruyor beni..hem gez toz,hem deniz her şeyi bi araya sıkıştır..:19:

yaşlanıyormuyum ne:1:

hayırlı günler dilerimm:16:
zilim bende valiz topluyorum yarın yolcuyuz alah izin verirse melekete gidiyorum ramazana kadar .. deniz tatilde bayram sonuna kaldı ..

sen yaz destanını okumak çok güzel :38:

dün bizim sularda gitti sanırım akşama geldi binade su depomuz oldugundan şükür zorlanmıyoruz 1.2. gün idare ediyoruz depoyla :10:

banuşum hoşgeldin tavıgın hayırlı olsun .inşallah hedeflerdigindan çok kilo kaybedersin :34::38:

zilimmmm senin adın bundan sonra zilim yollarda olsun barim:1::1::1::1:
zor iş anacım gel ev temizle çamaşır yıka yine düş yollara ama olsun ya zaman geçiyor işte
ben çok sıkılıyorum evde dur dur eşimn tatil planı var ama ben 1 hafta için 2000 tl otle bayılmak yerine belkide daha fazla eşya olayına dalalım istiyorum yani dolaptı, çocuklara bazaydı derken bu yıl baya bi aşıcaz bütceyi tatilde kalsın dyorum ama dinlemiyor beni
acaba yanlışmı yapıyorum? bu günler bir daha gelmez atla tatile git diyorum bazende:31::31::31::31:
ama bi karar vermedim yani :(

evet cnm sular kesik ti hemde 3 gün anneme gittim dün geldigimizde gelmişti
sabah yürümeye giderken 1 makina attım ben gelene kadar yıkanmıştı çamaşırlar:21::21::21::21::21:
şimdide beyazlar yıkanıyor, sonrada havlular filn derken baya birikmiş çamaşırım
bulaşık makinasını çalıştırdım geceden onlar yerleştir evi sil süpür derken
baya bi iş yaptım:10::10::10::10::10:

ama evimin iyi bir temizlige ihtiyacı var ya cam kapı dalıcam halılalrımıda yıkamaya vericm mis gibi
makyaj malzemesi , ojeleirm takılarım bi elden geçirmem lazım
bi evime taşınsam herşey yerli yerince olucaktı ne güzel
şimdi ojeler bnyoda, takılar başka bir yerde amannn az kalıd inş 11 aya teslim kış mış demeyip taşıncam kısmet olursa.:24::24::24::24:

bugünde dolapçıyla görüşmeye gidicez mutfak dolabı için
ben diyorumki tencere dolapları için çekmece oluyorya ölemi yaptırsam diyorum
tavsiye edermisiniz? sizleirn öylemi aben aplam, zilim
sanki bana daha derli toplu durumuyormuş gibi geliyor öyle oldugunda.

çenem düştü yine
banuşum evet büyük alt dolaplar için çekmeceli dolaplar daha kulanışlı . benim alt dolpalarda öyle tavsiye ederim özelikle tavalar vs için biçilmiş kaftan.ama ben tencereleri üst dolaplara koyyorum .:31: aşagılara ise düdüklü tavlar rende pilastık kaplar .hatta küçük el blendırım bile çekmecede . derin oldukları için hepsini alıyor
banuşum çekmece dolap vs nekadar uzun yaptırırsan okdar şık duruyor aklında olsun ölçüsü kesin deyilse. benimkiler 1 mt yakın daha uzun olsa daha şık dururdu eminim ..

bu arada kıslar bizim bu yakında bir site yapılıyor evler tam benim istedigim gibi . akılı evmişmiş neymiş onlardan . şimdiye kadar eşim diyorduda ben bu semtten ayrımyalım diye sıcak bakmıyordum . bu evime yakınlıgı 200mt. benim içime bu ev hakında bir sıcaklık düştü ta temeli atılırken ilk gördügümde burasıyla ilgili içime bişi dogdu sanki ordan bişi olcak .rabbım hayırlısını versin .işde gönlüme öyle düştü . evimden çok memnunum çok şükür herşeyi çok güzel fakat 3 bebe 1 odada olmuyor artık . oturma odasını kıslara vereyim dedim ama tek salonla olmaz kalabalık misafirim vs çok geliyor. henüz eşiminde o evden haberi yok yane . bakalım bu işde ilerleyen zamanlarda olursa artık bana münemcim diyebilirsiniz :9:

Son düzenleme:
zilim anacının evi yazlık oldugu için herkes ondan uzun geliyor canım o evde oldugu müdetçede öyle olcak sanırım :19:bende hiç tahamül edemiyorum öyle sinir misafire kapım herkese açıkma benim pansiyon olrak görmesinler helede birkaç hafta :51:
temizlik işine gelince güzelim bence fazla titizsin . eskilerin bir degimi var bilirmisin bilmem( ince yogun birimiş incelmesem iyiymiş )derler .:9: bazan bendede takıntı halini alıyor temizlik , ama bazanda asıyorum ne yalan diyim bu dünyaya temzilik için gelmedim helede ertesi gün aynı halini alıyorsa .:34:

hoşbulduk ablaa..
inşş istedigin gibi bir ev olur ,ama zor valla ya 3 bebe bir odada.
hayırlısı olsun inş ölçüsü belli degil dolapların çizilcek yeniden sanırım.
bu dolapçılarla görüşmeye gittik adam dediki nisan gibi taşınırısnız ancak çok cnm sıkıldı bir kış daha nasıl geçircem ben bu evde:25::25::25::25::25:

zilim allah sabır versin size bu misafirler yüzünden valla ne denir bilmiyorumki:52::52::52::52:

aebenim güle güle git gel aplam,hayırlı yolculuklar...:16:

akkılı ev nasıl bişeymiş aplam,walla her gün başka bi şey çıkıyor.çağı takip edemiyorum walla ben artık,bi yerde bişey duyuyorum saf gibi kalıyorum,her yeni gün yeni bişey yapıyorlar...ama 3 çocukla ve kalabalık misafirle standart büyüklükte bir evden ziyade imkan varsa oturun geniş geniş yeni mis gibi evde..inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin aplam...:34:

banuş banuş:48::48::48:

walla ben de ne diyeceğimi bilmiyorum misafirlere...yemekleri yaptım sabah erkenden kalkıp(sular elektrikkler gider kalır diye)tencereleri tepsileri sardım paketledim birazdan arabaya yerleştireceğim.gittiğimizde gece yarısını geçmiş olacak.sabah o yorgunlukla kahvaltı hazırla vs..derken yorgun argın öğlene yemek yetiştirmeye çalışmiim diye.5 çeşit yemek,tatlı,börek çörek yaptım koydum..oğlumu yıkadım,evi süpürdüm sildim, toz, aldım, banyo, wc vs..(geldiğimde elim işe güce gitmiyor diye hallettim bunlarıda)
şimdide kendim duş alıp saçlarımı düzleştiricem,ojelerimi sürüp bir kahve yapıp saatimizin gelmesini bekliycem.5'te eşimi işten alıp yola koyulacağız...

banum nisanda da teslim edilse hiç sıkma canını tatlım..geç olsun güç olmasın.kira vermiyorsunuz zaten,az daha sık dişini...:48:

zilim sende güle güle git gel :16:

banum anlaşmanız nasıldı benim bildigin anlaşma neyse o olur yoksa tazminat vs yokmu ?
geç olsun güç olmasın sakın üzülme :38:

nasılsın banucuğum . tavık salata diyetini yapmaya başladın mı ? ben yarından itibaren monti yapmaya başlıyacağım yine iyice saldım çayıra mevlam kayıra modundayım

iyiyim cnm sen nasılsın, yerleştinmi evine iyice.
tavuk diyetine başladım hatta yarın son gün,yarınla birlikte 9 gün olacak ama baya yordu beni
artık iyice tatlı istiyor cnm zero filan içiyorum birde ben ekmek yeidm günlük 1 dlm ve ekşi yeşil elma yiyorum 2-3 gündür
ama baya bi inceldim. sanki c.tesi belli olcak ne kadar verdigim.

aman topla kendini dagıtınca fena oluyor ben 65 ten yukarı çıkmazken
artık tartı hemen 69 ları buluyor:(

iyiyim cnm sen nasılsın, yerleştinmi evine iyice.
tavuk diyetine başladım hatta yarın son gün,yarınla birlikte 9 gün olacak ama baya yordu beni
artık iyice tatlı istiyor cnm zero filan içiyorum birde ben ekmek yeidm günlük 1 dlm ve ekşi yeşil elma yiyorum 2-3 gündür
ama baya bi inceldim. sanki c.tesi belli olcak ne kadar verdigim.

aman topla kendini dagıtınca fena oluyor ben 65 ten yukarı çıkmazken
artık tartı hemen 69 ları buluyor:(

bende iyiyim canım çok şükür . yerleştim canım bazı eksiklerim var ama onlarda zamanla alınır artık . sonucunu merak ediyorum yarın yazarsan buraya görürüm canım . bende en son 63,7 çıktım tartıda bakalım yarın başlayacağım bende ramazanda daha rahat monti yapmıştım geçen sene İNŞALLAH bu sene kurtulurum şu kilolardan ve eski düzene dönmez al ver al ver çok sıkıldım . ama artık çocuk istiyorum hamile kalmadan zayıflasam iyi olacak

c.tesi günü tartılcam cnm yazarım burayada, en son 61 sin diye hatırlıyorum ben seni.
hepimiz aynıyız cnm al ver al ver bünyemize zarar veriyoruz.
bizimde tatil eylül ayına erteendi bayram sonrası ozmana kadar 5 li rakamları görsemm keşke çok güzel olur.

Selam Aeben Ablammmm... Selam zilim....Selam Bancummm...Selamm Nazzzz...
Aklıma ismi gelemeyenler..Selamm kızlarrrr...

Herkes iyidir umarımmmm....
Hepinizi çok özledimmm...

Ramazan giriyorrr...Hayırlı ramazanlar olsunn..Rabbim Ramazanı Ramazan gibi geçirmeyi nasip eylesin biz aciz kullarına.....
Hepimizin duaları kabul olsun inşş..
Herkesin gönlündekini versin Yüce Rabbim..

Ben çok iyi değilim ama Ramazan huzuru sardı içimi iyi olmaya çalışıyorum..

1 haftadır dr.dr. dolaşıyorum..Bademcikler şişti..Birde sürekli başım dönüyordu kalbim çarpıyordu çok halsizdim ki halen öyleyim
meğer kansızlıktanmış..Bayağı düşük çıktı..Dr. ilaç verdi ama oda bayağı sertmiş yaww..
REsmen ilaç kolik oldum:)) Antibiyotik+Kan ilacı+Folbilol+Glukofen kullanıyorumm..
Şimdiden başladım ilaçlara gerisini siz düşünün..Benim bu hast. tek sebebim; iş stresi ve bebek stresi bence..
Rabbim acil şifalar versin...
Bu arada tartım yok bozulduu..Ve ben uzun zamandır 20-30 gündür tartılamıyorum..:( Acaba kaç oldumm..
Biraz şişlik var ama 42 bedene giriyorum..

nazcımmm
bu arada allah kalbine göre versin cnm...
inşş diledigin zmanda hamile kalırsın

c.tesi günü tartılcam cnm yazarım burayada, en son 61 sin diye hatırlıyorum ben seni.
hepimiz aynıyız cnm al ver al ver bünyemize zarar veriyoruz.
bizimde tatil eylül ayına erteendi bayram sonrası ozmana kadar 5 li rakamları görsemm keşke çok güzel olur.

tamam canım . bizde tatilimizi bayramla birleştirip karadeniz tarafına gitmeyi planlıyoruz . İNŞALLAH en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşuruz .

Back
X