- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banuşum evet büyük alt dolaplar için çekmeceli dolaplar daha kulanışlı . benim alt dolpalarda öyle tavsiye ederim özelikle tavalar vs için biçilmiş kaftan.ama ben tencereleri üst dolaplara koyyorum .zilimmmm senin adın bundan sonra zilim yollarda olsun barim
zor iş anacım gel ev temizle çamaşır yıka yine düş yollara ama olsun ya zaman geçiyor işte
ben çok sıkılıyorum evde dur dur eşimn tatil planı var ama ben 1 hafta için 2000 tl otle bayılmak yerine belkide daha fazla eşya olayına dalalım istiyorum yani dolaptı, çocuklara bazaydı derken bu yıl baya bi aşıcaz bütceyi tatilde kalsın dyorum ama dinlemiyor beni
acaba yanlışmı yapıyorum? bu günler bir daha gelmez atla tatile git diyorum bazende![]()
ama bi karar vermedim yani
evet cnm sular kesik ti hemde 3 gün anneme gittim dün geldigimizde gelmişti
sabah yürümeye giderken 1 makina attım ben gelene kadar yıkanmıştı çamaşırlar
şimdide beyazlar yıkanıyor, sonrada havlular filn derken baya birikmiş çamaşırım
bulaşık makinasını çalıştırdım geceden onlar yerleştir evi sil süpür derken
baya bi iş yaptım
ama evimin iyi bir temizlige ihtiyacı var ya cam kapı dalıcam halılalrımıda yıkamaya vericm mis gibi
makyaj malzemesi , ojeleirm takılarım bi elden geçirmem lazım
bi evime taşınsam herşey yerli yerince olucaktı ne güzel
şimdi ojeler bnyoda, takılar başka bir yerde amannn az kalıd inş 11 aya teslim kış mış demeyip taşıncam kısmet olursa.
bugünde dolapçıyla görüşmeye gidicez mutfak dolabı için
ben diyorumki tencere dolapları için çekmece oluyorya ölemi yaptırsam diyorum
tavsiye edermisiniz? sizleirn öylemi aben aplam, zilim
sanki bana daha derli toplu durumuyormuş gibi geliyor öyle oldugunda.
çenem düştü yine
özledim sizi gelin artık......
nasılsın banucuğum . tavık salata diyetini yapmaya başladın mı ? ben yarından itibaren monti yapmaya başlıyacağım yine iyice saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
iyiyim cnm sen nasılsın, yerleştinmi evine iyice.
tavuk diyetine başladım hatta yarın son gün,yarınla birlikte 9 gün olacak ama baya yordu beni
artık iyice tatlı istiyor cnm zero filan içiyorum birde ben ekmek yeidm günlük 1 dlm ve ekşi yeşil elma yiyorum 2-3 gündür
ama baya bi inceldim. sanki c.tesi belli olcak ne kadar verdigim.
aman topla kendini dagıtınca fena oluyor ben 65 ten yukarı çıkmazken
artık tartı hemen 69 ları buluyor![]()
c.tesi günü tartılcam cnm yazarım burayada, en son 61 sin diye hatırlıyorum ben seni.
hepimiz aynıyız cnm al ver al ver bünyemize zarar veriyoruz.
bizimde tatil eylül ayına erteendi bayram sonrası ozmana kadar 5 li rakamları görsemm keşke çok güzel olur.