slm herkese

walla okullar bir başladı,pir başladı..nereye koşturacağımı şaşırmış durumdayım..
bir kendi okulum, bir oğlumun okulu ...radan oraya koş dur..daha 4 yaşında çocuğun okul masrafları ünv.kayıt masrafı kadar tuttu

enwaii çeşit malzemeyazmışlar tam 45 çeşit malzeme..zaten okulun aylığı 700+100 tl(ing.öğretmeni tutmuşlar özel) toplamda 800 tl.walla nasıl yetişeceğiz bilmem..Allah güç kuvvet versin çocuk okutanlara...
bunun üstü başı-yol masrafı derken aylık 1000 lira..

2 tane çocuk olsa 2000:18:
arkadaş bu gün okulda oğlunun çok yavaş büyüdüğünden yakınıyordu 2 yıldır aynı şort-eşofman vs..giyiyor hiç kısalmadı diye..
yat kalk şükür et dememek için zor tuttum kendimi..oğlumun geçen yıldan bu yıla kalan bir tek pijaması-eşofman altı-üstü-kazağı-palto-ayakkabı hatta iç çamaşırı bile yok..okulada gittiği için bolca alıyorum yedek vs..olsun diye..hepsi pırıl pırıl kalıyorlar.her yıl kışlıkları baharda-yazlıkları sonbaharda veriyorum,önümüzdeki yaza yada kışa olmayacaklarına emin olduğum için..çocuk ne kadar masraflı bişey yaw..ana babalara kolaylık versin Allah...
bende bu yıl hemen hemen tam günüm..her günüm aynı değil tabii..ve arada boş derslerim çok var..sabah-öğlen ve öğleden sonra derslerim var araları boş

( bazı günlerde yarım gün gibi..mecburen oğlumu tam gün verdim okula..
banuş seninkiler ne yaptı bu yıl 1.sınıfsınız değilmi?hepinize kolay gelsin..onlarında seninde işiniz zor..
aebenim oğluşa 

brawoo...
büyük kızınında Rabbim gönlüne göre versin,inşallah bi dahaki yıla istediği yer olur...
neslihancımmm..hoşgeldin cnm...

inşallah bebiklerin sana sımsıkı tutunurlar..rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm..daha sık gel,cee deyip kaybolmayın...ne güzel topik canlanmışken ...
katherinam sen neler yapıyorsun cnm?