mümkün mü ?

MsDoctor

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
142
184
23
35
merhaba kızlar, burayı her gün takip ediyorum ve seviyorum, bende aranıza katılmak fikirlerinizi almak sıkıntımı sizle paylaşmak istedim. bugün boğazıma oturan bişeyler var...

benim birlikte olmamın (evlenmek ve aile kurma açısından ) neredeyse imkansız / zor olduğu biri var. ona çok aşığım. fakat konu bu değil tabii. bu ilişkiden vazgeçmek zorunda kaldım. bir daha asla kimsenin onun gibi olmayacağını biliyorum. fakat hayatıma devam ediyorum elbette.

mutlaka karşıma biri çıkacak ve zamanla hayat beni evliliğe itecek, belki yalnızlıktan skılıcam belki mantıksal sebepler belki başka sebepler sonuçta bir gün olacağını varsayıyorum.

geçmişinde birine çok aşık olup sonra o kişiyle olamamış ve bir şekilde başkasıyla evlenmiş kişilere sormak istiyorum ?

mutlu olabildiniz mi , mutlu olabilmek mümkün mü ? mesela çokta aman aman aşık olmadığınız birinden çocuk yaptığınızda çocuğunuzu sevebiliyor musunuz ? insan çocuğunu tabi ki sever demeyin elbette sever ama mesela aklınıza geliyor mu onunla evlenseydim nasıl olurdu bu bizim çocuğumuz olsaydı nasıl olurdu ...

O'nsuz bir hayatta mutlu olabilmek mümkün mü ?

Sadece koyu renkli yeri okudum.
Ben.
İyi ki onunla değil şimdiki eşimle evlenmişim.
Allah beni çok seviyormuş ki ayırmış ondan beni.
Şükürler olsun.
Ayrıca eğer adam evli ise ki başka türlü imkansızlığı tartışılır,evliyken seninle oluyorsa,seninle evliyken de başkasıyla olacağının garantisidir.

Başıma gelmedi ama evlilik sadece aşk üzerine kurulu bir muessese değildir.Mantik ve kalbin ortak kararidir.Tabii ki içindeki duygu yoğunluğundan tamamen kurtulmadan evlenirseniz akliniza tabii ki gelir.

İnan bana buradaki hemen hemen tüm kadınlar aşk acısını asla unutamayacaklarını sanmışlardı bir zamanlar.
Oysa herkes evleniyor,çocuk yapıyor hatta üzerine de boşanıp bambaşka biriyle evlenip yeniden evlat sahibi oluyor.
Aslında hiç bir acı sonsuz değil,yaşayıp görmek gerek sadece.

çok sevindim mutlu olmanıza gözlerim parladı :)

evli değil ama o kadar çok sebep var ki imkansızlık noktasında artık.

peki evlenirken şimdiki eşinize olan duygularınız yoğun muydu yoksa sonradan mı iyi ki evlenmişim dediniz

İyiki eşimle evlwnmisim.
İyiki o adam hayatimdan çıkmış gitmiş. Asla ama asla mutlu olamazdım. O zaman çok acı verdi bana ama geçti gitti

İşte bende bunu çok merak ediyorum.. herhalde bunun cevabı net olmasa gerek. Bence sadece "kader" alın yazımız yani. Mutlulukta mutsuzlukta sevmek te sevilmekte..

Başıma gelmedi ama evlilik sadece aşk üzerine kurulu bir muessese değildir.Mantik ve kalbin ortak kararidir.Tabii ki içindeki duygu yoğunluğundan tamamen kurtulmadan evlenirseniz akliniza tabii ki gelir.

işte ben o yoğunluktan kurtulsam bile tekrar yaşayacağımı sanmıyorum.. hep onunla karşılaştırıcakmışım gibi hissediyorum.

İyi ki ayrılmışız,iyi ki beni aldatmış.. ben gerçekten çok şanslıymışım.. ayrılmasak eşimi tanıyamazdım ve asla bukadar mutlu olamazdım..
bunları diyebilmek yıllarımı aldı,çok üzüldüğüm Zamanlarda oldu ama eşimi tanıyınca bitti gittii..

sanki onunla olmazsa bir anlamı da olmayacakmış gibi hissediyorum..

İnşallah benimde öyle olur..

Herkes böyle söylüyor. " Bidaha bu kadar sevemem, sevılemem, bıdaha kımseye dokunamam." Herkes ilk aşkıyla evlenmiyor hatta büyük bir çoğunluk ilk aşkıyla evlenmiyor zaten. Zamanla duygularınız bitecek, karşınıza daha fazla seveceğinizbiri çıkacak.

Emin ol yeniden aşık oluyorsun bidaha yaşayamam deme öylede bi yaşıyorsunki eskiyi hatırlamıyorsun bile sadece zaman...

Evleneceğiniz insana bağlı o, doğru tercih yapıp, eşinle mutlu olursan, iyi ki eşimle evlenmişim diye şükredersin, yok mutlu olmazsan keşke evlenmeseydim der geçmişindeki insana takılı kalırsın. Net cevabı bu yüzden yok.

Çok aşık oldum,ama mantığıma da uymayan insana aşık olmam ben.4. yılımız.Her aklıma geldiğinde şükrediyorum.

ben de buna benzer bir konu açmak istiyordum aslında. yorumları takip edeceğim.

ben de sevgilimden ayrıldım. öyle çılgınlar gibi aşk acısı çekmiyorum. bir gün unuturum, başkası olur hayatımda. yine mutlu olurum. biliyorum.

ama hep şey düşünüyorum, tamamen unutabilmek mümkün mü?
sanki başkasını sevsem de bu kadar çok sevemezmişim, öncekinden bir şeyler hep içimde kalırmış gibi geliyor.
hiçbir zaman %100 bitemezmiş, arada sırada "keşke onunla olsaydık, daha mutlu olurdum, daha çok seviyordum" dermişim gibi geliyor.

aksi yöndeki yorumları okuyup içimi rahatlatmak istiyorum.
zamanla geçecek bu süreç diye düşünüyorum. ikimizinki de hemencecik geçsin umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…