Sadece koyu renkli yeri okudum.
Ben.
İyi ki onunla değil şimdiki eşimle evlenmişim.
Allah beni çok seviyormuş ki ayırmış ondan beni.
Şükürler olsun.
Ayrıca eğer adam evli ise ki başka türlü imkansızlığı tartışılır,evliyken seninle oluyorsa,seninle evliyken de başkasıyla olacağının garantisidir.
Başıma gelmedi ama evlilik sadece aşk üzerine kurulu bir muessese değildir.Mantik ve kalbin ortak kararidir.Tabii ki içindeki duygu yoğunluğundan tamamen kurtulmadan evlenirseniz akliniza tabii ki gelir.
İnan bana buradaki hemen hemen tüm kadınlar aşk acısını asla unutamayacaklarını sanmışlardı bir zamanlar.
Oysa herkes evleniyor,çocuk yapıyor hatta üzerine de boşanıp bambaşka biriyle evlenip yeniden evlat sahibi oluyor.
Aslında hiç bir acı sonsuz değil,yaşayıp görmek gerek sadece.
İnşallah benimde öyle olur..İyi ki ayrılmışız,iyi ki beni aldatmış.. ben gerçekten çok şanslıymışım.. ayrılmasak eşimi tanıyamazdım ve asla bukadar mutlu olamazdım..
bunları diyebilmek yıllarımı aldı,çok üzüldüğüm Zamanlarda oldu ama eşimi tanıyınca bitti gittii..
BencedeMümkün canım,şimdi iyi ki olmamış diyorum.
Her şerde bir hayır vardır...
Çok aşık oldum,ama mantığıma da uymayan insana aşık olmam ben.4. yılımız.Her aklıma geldiğinde şükrediyorum.çok sevindim mutlu olmanıza gözlerim parladı :)
evli değil ama o kadar çok sebep var ki imkansızlık noktasında artık.
peki evlenirken şimdiki eşinize olan duygularınız yoğun muydu yoksa sonradan mı iyi ki evlenmişim dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?