mümkün mü ?

inşallah öyle oluuur :)

içime biraz umut geldi... bende böyle mutlu olmak istiyorum asla aklımda kalmasını istemiyoruum

bende böyle bişeyden korkuyorum işte... peki şimdi ne yaptığını biliyor usunuz ikiniz için bir şans var mı
Ondan vazgeçmeseydim eşime aşık olmazdım. O hala evlenmedi,ama benim ona dönme durumum yok.hala aşık değilim ona.ama aklıma geldikçe nefretle anmıyorum. Emin ol bir şekilde insan hayatına devam ediyor,ins iyi bir adam çıkar karşına :)

bir daha bu şekilde aşık olamayacğıma çok eminim ancak sevebileceğim biri olabilir.
Niye gelecekten haber mi veriyorlar?Elbetteki olursun.Herkes tek aşık olduğu insanla evlenmiyor değil mi?Oyleleri de vardir tabiki ama diger secenek daha buyuk cogunluk .Sana şimdi öyle geliyor .Zaman geçtikçe duyguların değişecek.
Kim bilir karşına hayat daha neler çıkaracak.
Belkide ilerde de diyeceksin ki megerse ben ... ya hiç aşık değilmişim.Aşkı şimdi yaşıyorum.

içimde kalmasından korkuyorum.

aslında şundan etkilendim biraz da bir komşumuz var ;

adamın sevdiği bir kız varken başka biriyle zorla evlendirmiş ailesi, bunu adamın kendi annesi söyledi , adam ailesine maddi açıdan bağımlı olduğu için ve karısı da boşanmadığı için ayrılamıyor mecburen yaşıyor ama alkol problemi oluşmuş .

adamın annesi zorla evlendirdikleri için pişman olduklarını söyledi. adamın karısı da kendi çocuklarını bile sevmiyor beni sevmediği için dedi. gidiyor kardeşinin çocuğunu seviyor ama kendi çocuğunu sevmiyor dedi gerçekten de öyle. çok üzücü ya...

bende acaba sevmediğin biriyle evlenince , çocuklarını bile sevemezsin gibi düşünceler oluştu ve korkuyorumm bundan...

Ah ah bende zamanında birine aşık olmuştum. Ilk aşkım mi diyim genclik askim mi :) 15 yasindaydim daha o zamanlar o geldi simdi aklima. Tabi aramizdamizda ciddi yas farki vardi o zamanlar. Onun oldugu ortamda bulbul gibi sakiyan ben iki kelimeyi yan yana getiremezdim kem kum ederdim. Kipkirmzi olurdum. Ondan sonrada bu denli bir yoğun aşk yasamadim :) ama iyi ki de yasamisim o deli divane asklardan bir tane de ben tattim :)

Suan farkli biriyle evliyim. Kocamla 3 bucuk senemizin uzerine evlendik ve onu cok seviyorum. Yine evlensem kocamla evlenirim. Ilk askimda sadece bir cocukluk/genclik anisi olarak hatiralarimda sadece

Hic asik olmadim yorum yapamayacagim ama insan evlat acisini unutabiliyorsa bence her seyi ve herkesi unutabilir.

Neden baskasını sevemeyesin bu kadar insan tekrar baskasini sevebilmis

Ben zamnnda sevdiğm kişiyle evlenmedm. 7 sene sürdü. Şmdi başkasyla evliiym ve gayet de mutlym çok şükür ki eşimle evlenmişim. Herşeyiyle güzel bi hayatm var. Eğer onla olsaydı ki iyiyki olmamş böyle olmazdı. Doğru kararlar hayatmzı güzelleştriyor. O zmn annemn içine sinmesede bnim yanımdaydı ama babam hoşlanmamştı yinede ben istesm babamda kabullenrdi. Ama şmdiki eşim herkesn gönlüne sindi. He aşk anlamnda aynı olmayablr ama bende evlilikten aşktan ziyade, sevgi huzur ve mutluluk bekleyn birisiyim. Yani geçer inş dyelm

Bırıyle 7 sene cıktım ama ewlenmedı omkansız bırıydı ve ayrıldım su an3 senelık ewlıyım ıyıkı ewlenmısım bırde kızım var cok mutluyuyum ıyıkı esımle ewlenmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…