ona ait hiçbirşeyi umursamamayi başardığın gün tamamen atlatmış olacaksin.Senin konunun içinde kusura bakmazsanMsDoctor bana ait bir soru sormak istiyorum yorum yapanlara bende benzer olayları yaşadım birgün özlüyorum bir gün tiksiniyorum Önceleri daha kötüydüm şimdi en azından nefes alabiliyorum ölüden farksızdım gözümün içine baka baka evlendi mutlu olmasını da istemiyorum aynı acıları teker teker fazlasıyla yaşamasını istiyorum .Neden böyle birini hala özlüyorum.Ancak şunu düşünüyorum ve merak ediyorum mutlu dur şu an ya da başkasının acısı ile mutlu olunur mu ...
zaman ver kendine ve duygularına.
niye şartlaniyorsun ki?
dur bakalım belki gerçekten daha çok sevecegin aşık olacağın biri çıkacak karşına.
belkide çıkmayacak bunu bilmezsin ki
sırf ilerde severim yada onu unuturum diye evlenme sakın.
bu kadarda hassas düşünme ben aşkla evlenmiş bir anne babanin çocuğuyum ama simdi sorsan ikisinede hiç böyle bir aşkı yasamamayi tercih ederlerdi.
bende aşık olduğum adamla evlendim şükür evlatlarimiz var.esimide çok seviyorum ama cocuklarima bakarken hic o kadar hassas düşünmedim.benim yavrularım onlar
umarım hakkinda hayırlı neyse o olur.
yoluna bak bisey olmuyorsa zorlamak lazım.
bazen gidenlere teşekkür edersin..
Sevdigim asik oldugum adamla evlendim sukurler olsun.Esimle sevgiliyken bi sebepten ayrildim.baska biriyle gorucu nisanlandim.beni cok seven biriyle.cahilligim safligim.olmadi attim...sonra esimle evlendik.4 yillik evliyim.hersey icin sukurler olsun...
Mümkün mü die sormuşsun Ya hem de öyle bir mümkün ki Sadece kendinize biraz zaman verin ve karşınıza biri çıktığı zaman daha önce görüştüğünüz kişiyi unutmak için değil gerçekten sevmek ve sevilmek için başlayın o zaman daha sağlıklı olur "Olmadı die sızlandığın duaya gün gelir olmadı die şükredersin."sözü var ya hani işte bunu birçok insan yaşamıştır umarım siz de gün gelir olmadı die şükredersiniz
Merak etmeyin buna benzer bir olay yaşadığım için biliyorum şuan mutlu olsa bile er yada geç sizin ahınızı almışsa çıkar ahınız o kişiden bende çok sevdim onunda sevdiğini sanmıştım sonra bi şekilde ayrıldık 3 ay sonra nişanlandı sonra çok geçmeden evlendi ben hep Allah'ım sana havale ediyorum dedim 3 yıl sonra duydum ki şuan hayatı aile durumu falan çok kötü benim ahım mı tuttu yoksa başka bişey mi bilemem başkasının mutsuzluğuyla sevinmiyorum yanlış anlaşılmasın ama acaba diyorum şu yaşadıklarından dolayı ben hiç aklına geliyor muyum yani suhnee ye çektirdiklerimi mi çekiyorum die hiç düşünüyor mu yani siz de Allah'a bırakın İnan'ın Allah'ın adaleti şaşmazSenin konunun içinde kusura bakmazsanMsDoctor bana ait bir soru sormak istiyorum yorum yapanlara bende benzer olayları yaşadım birgün özlüyorum bir gün tiksiniyorum Önceleri daha kötüydüm şimdi en azından nefes alabiliyorum ölüden farksızdım gözümün içine baka baka evlendi mutlu olmasını da istemiyorum aynı acıları teker teker fazlasıyla yaşamasını istiyorum .Neden böyle birini hala özlüyorum.Ancak şunu düşünüyorum ve merak ediyorum mutlu dur şu an ya da başkasının acısı ile mutlu olunur mu ...
Senin konunun içinde kusura bakmazsanMsDoctor bana ait bir soru sormak istiyorum yorum yapanlara bende benzer olayları yaşadım birgün özlüyorum bir gün tiksiniyorum Önceleri daha kötüydüm şimdi en azından nefes alabiliyorum ölüden farksızdım gözümün içine baka baka evlendi mutlu olmasını da istemiyorum aynı acıları teker teker fazlasıyla yaşamasını istiyorum .Neden böyle birini hala özlüyorum.Ancak şunu düşünüyorum ve merak ediyorum mutlu dur şu an ya da başkasının acısı ile mutlu olunur mu ...
Iyi ki onunla degil de eşimle evlenmişim. Aramizdaki imkansız olabilecek birşey söz konusu değildi ama bazi ailevi sorunlarimiz vardi. O hic bi sekilde çabalamadı. Ben elimden geleni yaptım. Yeter ki sen benimle ol ben senin icin her türlü zorluğun üstesinden gelirim dedim onun verdiği cevap " benim için kimseyle kötü olmanı istemiyorum." Oldu.
Daha sonra ayrıldık benim icin nerdeyse hayat bitmişti 15 gunde 8 kilo verebilir mi bir insan? Ben verdim. Onsuz olmayacakti cok ağlıyordum üzülüyordum. Bundan sonra hayatimda hic kimse olmayacakti falan filan... Aradan 5 yıl gecti ve ben daha yeni o eski kiloma ulasabildim.
Simdi eşim ise tam tersi o benim icin çabaladı. Ben cok naz yaptim ayrilmak istedim vs. Ama o benim icin cok uğraştı. Iyi ki onunla olmamış ve iyi ki eşimi tanımışım.
Merak etmeyin buna benzer bir olay yaşadığım için biliyorum şuan mutlu olsa bile er yada geç sizin ahınızı almışsa çıkar ahınız o kişiden bende çok sevdim onunda sevdiğini sanmıştım sonra bi şekilde ayrıldık 3 ay sonra nişanlandı sonra çok geçmeden evlendi ben hep Allah'ım sana havale ediyorum dedim 3 yıl sonra duydum ki şuan hayatı aile durumu falan çok kötü benim ahım mı tuttu yoksa başka bişey mi bilemem başkasının mutsuzluğuyla sevinmiyorum yanlış anlaşılmasın ama acaba diyorum şu yaşadıklarından dolayı ben hiç aklına geliyor muyum yani suhnee ye çektirdiklerimi mi çekiyorum die hiç düşünüyor mu yani siz de Allah'a bırakın İnan'ın Allah'ın adaleti şaşmaz
Tekrar bana dönüyor gibi yapması en kötüsü idi tamamen bitirmeliydi dönüyor gibi yapmamalıydı duygulanırımla oynadı bende onu sevdiğim için oyuncağına döndüm gel dedi geldim git dedi gittim kendi içinde kararsız ve dengesizdi Hiç dönmeye çalışmasaydı başından beri tamamen terk etseydi beni adam gibi o zaman bu kadar acımazdı ve bu kadar beddua etmezdim tamam derdim duygular değişebilir başkasını sevebilir o zaman neden gelip tekrar kafamı bulandırdı unutmaya çalışırken Hayatımda kimseye kötü dua etmedim bu zamana kadar ama elimde değil affedemiyorum ve mutlu olmasını istemiyorum ama içimdeki aptal da hala özlüyor ve hatırlıyor ve bekliyor hep başkası girmeye çalışınca hayatıma o üçünçü kişi olarak hala hayalimde....Tekrar sevememekten ve onu unutamamaktan korkuyorumbana da o kadar kötü şeyler yaşattı ki kendim bile hatırlamak istemiyorum. ve bunları sadece o düzeltebilir ve düzeltebilir gibi iyileştirebilir gibi . bir gün nefret ediyorum bir gün gülümsemesini özlüyorum . bazen ölmüş gibi hissediyorum. bazen başına bişey gelsin istiyorum ama içten söylediğime emin bile değilim ...
Çok abartmıyor musunuz?
Altı üstü aşk acısı gelip geçiyor. Kim 10 sene sonra hala aşk acısı çekiyor? Biri gidiyor biri geliyor gelen gidenin tüm izlerini siliveriyor.
Ki kaç kişi demiş iyiki onla olmamış şimdiki eşimle olmuş diye siz hala unutamam, öyle sevemem, böyle sevemem, aklıma gelir rüyama girer vs şeyler diyorsunuz.
Amaan boş geliyor bana bu acımtırak acılar evlat acısını bile taşıyor insanlar diğer çocuklarıyla gülmeye, yaşamaya devam ediyorlar.
Evlenirsin, zaman sadece, bırak çocuğu sevişirken bile aklına gelmez eskisi. yüzünü bile unutursun.
Özel değilse neden olmadı yada olamadı birde sevdiğiniz kişi suan hala bekarmı yada hayatında birisi varmı biliyormusunuz?
Ama unutmayı istemen lazım önce. Sen istiyor gibi değilsin. Sen istemezsen Hayat boyu içinde kalabilir mi sence?ben acımın içeriğiyle ilgili bir bilgi vermedim.
ne gibi acılar yaşadım bunu da belirtmedim , ama basit ya da ergence bir aşk acısı değil bahsettiğim bunu söyleyebilirim.
yaşanmışlıklarımız "çıktık ayrıldık aman işte çokta önemli değil" tadında değil.
hayat bir şekilde devam ediyor , bende devam ediyorum bir şekilde işim var , sorumluluklarım var.
hayat devam ediyor ama nasıl devam ediyor bu asıl mesele. unutamamaktan , hayat boyu içimde kalmasından korkuyorum.
umarım yüzünü dahi unuturum dediğiniz gibi...
Ben ah ettim çünkü benim onurumla oynadı annesi ve ablasıyla benimle ve ailemle tanışmak için bize gelmişlerTekrar bana dönüyor gibi yapması en kötüsü idi tamamen bitirmeliydi dönüyor gibi yapmamalıydı duygulanırımla oynadı bende onu sevdiğim için oyuncağına döndüm gel dedi geldim git dedi gittim kendi içinde kararsız ve dengesizdi Hiç dönmeye çalışmasaydı başından beri tamamen terk etseydi beni adam gibi o zaman bu kadar acımazdı ve bu kadar beddua etmezdim tamam derdim duygular değişebilir başkasını sevebilir o zaman neden gelip tekrar kafamı bulandırdı unutmaya çalışırken Hayatımda kimseye kötü dua etmedim bu zamana kadar ama elimde değil affedemiyorum ve mutlu olmasını istemiyorum ama içimdeki aptal da hala özlüyor ve hatırlıyor ve bekliyor hep başkası girmeye çalışınca hayatıma o üçünçü kişi olarak hala hayalimde....Tekrar sevememekten ve onu unutamamaktan korkuyorum
Elbette ki unutmayacaksınız ama içinizde ona karşı ne sevgi kalacak ne de öfke benim ki de pek hazmedilecek gibi bir olay değildi ailesi benimle ve ailemle tanışmak için geldiler birgün sonra bile benimle söz ve nişan planları yapıyor gibi konuşuyordu sonra biranda ailesiyle tanıştıktan iki gün sonra bi msj attı suhnee ailem seni istemiyor sana ısınamamışlar seni beğenmemişler die defalarca aramama rağmen açmadı msjlarıma cvp bile vermedi sen benden daha iyilerine layıksın dedi son msjında ben de bir daha içim soğumaz asla öfkem dinmez sanıyordum ama içimde soğudu öfkem de geçti başına gelenleri duyduğumda sevinmedim ama üzülmedim de siz de emin olun bir gün gelecek adını duyduğunda hiçbirşey hissetmediğinizi göreceksiniz inşaAllahTekrar bana dönüyor gibi yapması en kötüsü idi tamamen bitirmeliydi dönüyor gibi yapmamalıydı duygulanırımla oynadı bende onu sevdiğim için oyuncağına döndüm gel dedi geldim git dedi gittim kendi içinde kararsız ve dengesizdi Hiç dönmeye çalışmasaydı başından beri tamamen terk etseydi beni adam gibi o zaman bu kadar acımazdı ve bu kadar beddua etmezdim tamam derdim duygular değişebilir başkasını sevebilir o zaman neden gelip tekrar kafamı bulandırdı unutmaya çalışırken Hayatımda kimseye kötü dua etmedim bu zamana kadar ama elimde değil affedemiyorum ve mutlu olmasını istemiyorum ama içimdeki aptal da hala özlüyor ve hatırlıyor ve bekliyor hep başkası girmeye çalışınca hayatıma o üçünçü kişi olarak hala hayalimde....Tekrar sevememekten ve onu unutamamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?