mümkün mü ?

Yorumumu yazip yazmama konuaunda kararsiz kaldim ama yazmaya karar verdim. Boyle evlenip eskiyi unutup mutlu olan coktur bence, oncelikle bunu soylemeliyim. Ama ben olamadim. Yani mutsuz degilim ama mutlu da degilim. Yasim ilerledikce surekli eskiden asik oldugum kisiyi (ki cok derin sevmistim, platonikti ama onun az yuzu asilsa oturup aglardim mutlu degil diye) ruyamda gormeye basladim. Hatta bazn esimi birakip onunla gittigimi falan. Bu ruyalarin sabahi uyanip esime sarildim. Cok uzuluyorum ama gun icinde dusunmememe ragmen, 11 yildir bir kere bile gormememe ragmen, onun hayatiyla ilgili , ne yaptigi nerde olduguna dair en ufak bir bilgim veya ortak arkadas olmamasina ragmen surekli ruyamda. Artik bu durum cok moralimi bozuyor. Ama sunu da soyliyim esim cok ilgisiz bir insan. Bana karsi zerre kadar ilgisi yok, arkadasligi yok. Bir sey anlatmaz anlattigimi dinlemez, benimle bir sey yapmaktan kacar, surekli degis der falan. Ona olan sevgimi de saygimi da her gecen gun azaltiyor, sogutuyor kendinden. Bu yuzden belki bilmiyorum. Belki ilgili merhameti biriyle evlensem farkli olurdu. Simdi de mutsuz degilim ama hep bir yarim kalmislik, hep bir vicdan azabi, ruyalar, gozyaslari. Insaallah sen cok mutlu olursun.

Ben deli gibi aşık olduğum adamla evlendim şükür Rabbim ayırmasını ahirette bile... her neyse yakın arkadaşım komşum bu durumu yaşamış çok sevmiş ama kavusamamislar sonrasında mantık evliliği yapmış ben onu evliyken tanıdım.bu arada bakarken tanımıyordum ama çok ilginçtir ki kocası ile mutlu yani mutlu olduğunu söyleyip şükrediyor ama garip bir durum var eski aşkını ben o kadar iyi tanıyorum ki tahmin edemezsin sürekli ondan bahsediyor onun parfumunden ayak numarasına kadar anlatıyor arkadaş hiç tanımadığım bilmediğim bir adamı günlerce gecelerde anlatıp ağlıyor ben çok üzülüyorum bu duruma yardımcı olmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum sanırım . Ama doğru değil keşke hiç evlenmeseydi madem hala üç ogün onu düşünüp onu anlatacaktı başka bir adamı kullanmasaydi diye düşünüyorum unutmaya çalışsa anlarım aşk açısı kolay geçmez ama sürekli ondan bahsederek nasıl unutacaksin ki değil mi . Ben başkasına asikken evlenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum mutlu olamadığı gibibmutsuz edecek hayatına aldığı insanı . Kimsenin gunahina girmeye gerek yok evlenmek için evlenilmez önce kalbini temizleyip sonrasına adım atmalı insan

Ben birine asikken başkasının koynunda yatmayı bırak gözlerine bile bakamam çok şükür Rabbim baktirmadi da . Sevmediğiniz adamlarla evlenmeyin yaziktir

''Her şer de bir hayır vardır.''sözünün somut bulmuş halisiniz.

benim korktuğumda bu işte. tatmin olamama. karşımdaki insan benim için ne yapsa da yetmicek gibi hissediyorum... benden hoşlanan insanlar var basit bir örnek ; gecenin bir körü canım kahve istedi diye kahve getiren ama benim şimdi inemem diyip başımdan savdığım pencereden bile bakmadan .. ilgi yeter mi onu da bilmiyorum.

umarım siz mutlu olursunuz bir yolunu bulup... çok korkuyorum bu durumdan çokk

keşke herkes sizin kadar şanslı olsa. o kadar kötü ki yolunuz ayrı bunu bilmek insanı mahvediyor. komşunuza da üzüldüm fakat hayatına devam etmek zorunda kalmış mutlaka sebepleri vardır... tabi ki başta aşk yoksa karşındakine rol de yapılmamalı , kartlar açık olmalı.

ama bir kadın "aşık değilim sana sadece seviyorum , iyi anlaşıyoruz " dese de bunu bile bile evlenecek bir çok erkek var.

İnşşalah canım Allah hepimizi kalbim aklımızı ve kalbimizi gercekten seveceğimiz ve mutlu olacağımız kişilerle yatıştırsın

o da çabalamadı ve bu yüzden imkansız. peki evlenirken hala içinizde var mıydı ? eşinizi zamanla mı sevdiniz
Arada aklıma gelmiyor değil ama bu sevgi aşk değil. Sadece pişmanlık. Boşuna ağlamışım boşuna üzülmüşüm.
Eşimle ilk tanistigimizda icimde pek bisey yoktu ama onun bana gösterdiği sevgi ve ilgi zamanla onu sevmemi sağladı.
Umarım sizin karsiniza da sevebileceginiz biri çıkar.

Bir çok evlilik öyle zaten iyi anlaşıyoruz deyip sanki mecburmus gibi yapılıyor evlilikler ama evlilik bir mecburiyet değil kimse kendini zorlamasın benim görüşüm böyle içindeki tamamen bitmeden yenisine baslanmamali ne olursa olsun. Allah yardimcin olsun ben aşkı çok iyi bilirim yıllarca karasevda gibi yaşadık aşkı sonunda gidip kiydik nikahı aileler bizi yok sayacakti biz onları yok saydik kurduk evimizi düzenimizi çok şükür herşey de yoluna girdi. Gerçek aşkı bulmak zor bulmuskende peşini bırakmamak lazim

olmaması için bir çok sebep var ama hepsi de onun halledebileceği şeyler , mücadele etmesi gerekiyor. benim hayatımda bir pürüz yok ama onun var. ve zor sadece...
Özellikle ben sorunun ne olduğunu merak ediyorum çünkü bende buna yakın birşey yaşadım eşimle çok zor sınavlardan geçtik belki tam olarak sorunları anlatırsan o doğrultuda fikir sunabilirim

Sırf ailesi sebebiyle ayrıldığım bi insan vrdı. Ondan sonra evlendim,çocuğum oldu.kocam için her şeyi yaptım,yaparım,yapıyorum da,ama o ilk aşkım hala içimde bir yerlerde. 16 Sene önce tanışmıştık.

Ben 18 yasinda asik oldum herhalde onsuz nefes alamam diyordum evlendik 7 yil sonra ayrildik kurban kestim dava bitince ohh kurtuldum diye.simdi 5 6 yildir baska biri var hayatimda beni hergun mutlu etmek icin ugrasiyor ve onemli olanda benim mutlu olmam zaten.
Cok guzel unutur ve mutlu olursun

elbette aşık olup ayrılmış ilk zamanlarda acı cekmş sorna cooook farklı biri ile evlenmiş yada sevgili olmuş milyon tane insan var.
örnegin ben. :) 3 kere cok aşık oldum. birinde sözlendim. attım. digerleri florttu. baktım bunlardan bir cacık olamayak bıraktım. ki gercekten acı cekerek bıraktım. sonra araya cok sevmedigim insanlar girdi hayatıma bu sefer onlar beni sevdi ben bıraktım. üzülmüşlerdir sanırım ama cok umrumda degildi..
sonra da eşimle tanıştım. 1. gun anladım ki hayatımın erkegi bu . ki öyle oldu ...

Bende birine öldüm bittim çok aşığım sanıyordum sonra hayat arkadaşımı buldum gerisi yalan o gerçekmiş.
Bazen gencken fazla abartıyoruz hormonlardan heralde
Yoluna devam et elbet birgun başkasını en az onun kadar seveceksin

Evlendikten sonra nefsine yenik düşüp tekrar görüşenlerde var.
Hatta evliliğini bitirenler.
Bence iradeli arkadaşlar ayrılsın kendine güveniyosa. etik olmuyo diğer türlü

işte ben o yoğunluktan kurtulsam bile tekrar yaşayacağımı sanmıyorum.. hep onunla karşılaştırıcakmışım gibi hissediyorum.
Tek ihtitacın olan şey hayatında yeni biri. Yeni biri gelmeden eskiyi unutamayacağının garantisini verebilirim. Sev veta sevme hoşlan veya hoşlanma mutlaka birine şans ver.

bu mesajınız o kadar ıyı geldı kı bana , tam da boyle bır karamsarlıgın ıcındeyım ne olacagını nasıl davranacagımı bılemedıgım.. herseyın gecıyor olmasını bır umut tohumu ektı ıcıme .

bende böyle bişeyden korkuyorum işte... peki şimdi ne yaptığını biliyor usunuz ikiniz için bir şans var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…