Günaydın güzel bayanlar.
Dün iş yerinde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Böyle konularda çok tutuğum, nasıl davranmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
Bir bakımevinde sorumlu müdürlük yapıyorum. Yaşlı yakınlarından ara sıra bana ufak tefek hediyeler geliyor. Bir yaşlı yakınının oğlu ban aylar önce evlilik falan var mı diye sordu. Bende tersledim ne demek bu falan dedim mahçup oldu bir daha böyle konulara girmedi.
Dün annesini görmeye gelince bana bir poşet bıraktı umreye gitmiş de içinden gelmiş falan. Kalabalıktı, teşekkür ettim aldım. O da annesini alıp dışarı çıktı.
Poşeti açtım içinde seccade tespih falan vardı. Bir baktım arasına bir kağıt iliştirmiş.
"Güzel insan size layık değil ama, kullanırken beni hatırlamanız dileğimle. Şu numaradan beni ararsanız sevinirim. Telefonum özel numaralarada açık sizden dönüş beliyorum.İmza ..."
Beynime kan sıçradı resmen mosmor oldum. Bu nasıl cesaret?? Erkekler neden bu kadar iğrenç anlamıyorum. Evli olduğumu biliyor, insanlık etmiş dedim aldım paketi ama ne demek oluyor bu ya?? Öğleden sonra geri geldi resmen fırlattım poşeti suratına bunu kabul edemem. Bir daha da böyle şeyler göndermezseniz sevinirim dedim. Suratıma bile bakmadan gitti. Gün için de hep sessiz telefonlar geldi kuruma. Sanırım o aradı kolluyor ben telefona çıkayım diye. Kızlar ne yapıcam ya bu bana salça olursa?