Müsait olmadığımızı daha nasıl anlatabiliriz

Ben de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Kafasina esen nasil dovmeci olacak yani bize hayallerinizi ertelemeyin hayal kurmaktan korkmayin dediler, bu kadar gerceklikten uzak yapin demediler mesela. Ne yeyip ne iciyor bu insanciklar

Hahahah bebek arabasi olayina cok guldum, dogru degildir bence

Şu forumda hergun bir yaşıma giriyorum gerçek mi bu

canım çocuğunuza hayırlı olsun bile demeyenlerin çocuğu için kendini ne strese sokuyosun annem babam misafir kabul etmiyor de olsun bitsin kalbi de kırılsın insanların yüzsüzlükleri yüzünden siz huzursuz oluyorsunuz.

Aynen biraz önce yeğeni aradı. Biz geldik, ev tuttuk, iş arıyoruz dedi. Müsait olursak görüşürüz dedik. Olay kapandı sanıyorum
Issız güçsüz öğrenci bile olmayan iki ergene sözleşme imzalayıp evini vermiş evsahibi he mi? Günlük kiralık bı yerdir tuttuk dedikleri yer. En fazla 3 gün yeter paraları. Ev işi hala çözülmüş değil bence. İş bulma kısmı da allaha emanet...hadi hayırlısı

Aynen biraz önce yeğeni aradı. Biz geldik, ev tuttuk, iş arıyoruz dedi. Müsait olursak görüşürüz dedik. Olay kapandı sanıyorum
Şu piyasada 12 saatten kısa süre içinde evleri gezip işsiz güçsüz halleriyle birini tuttularsa bu şansa bir piyango bileti yakışır.

Gelir gelmez bulmaları, yerleşmeleri ve iş aramaya çıkmaları da tam mucize.

isguzarlik yapican madem niye burada konu aciyosun yalan soylemek insanlara daha kolay geliyor herhalde iki dakika dik durup dogruyu soyleyemeyip kacak dovus secen insanlar midemi bulandiriyor benim ya.
aynen insanlarin yuzlerine tatli konusup arkalarindan burada salliyorlar en nrfret ettigim insan tipi

Tüm konuların o kadar tuhaf bağlanıyor ki. Bana tepki çekmemek için biraz uyduruyorsun gibi geliyor. Ben de Eskişehir’de yaşıyorum.!Üniversite caddesine yakın bir konumda oturuyorum. Şu an o kadar çok kiralık daire yok bir çünkü tercihler açıklandı zaren talep çok. İkincisi 1 oda 1 salonlar şu an ortalama 1.500den gidiyor. O da minimumu. Daha bunun bir kira da depozitosu var. 3000 eder yarı yarıya desen Asgari ücretli adam 1500 TL verdi kazanamayan çocuğuna ev tuttu yani. Hepsini geçtim hangi emlakçıymış o iki işsiz güçsüze yanlarında annesi babası yada kefili yokken ev tutacak. Aparatlar da yıllık 30-40 bin bandında gidiyor en ucuzu. O da taksitle aylık 4 bin ediyor. Nereye verecekler bu paraları

Babamın arkadaşının kızı kazandı ben de haldır haldır apart araştırıyorum onlar gelmeden seçenekleri azaltayım diye. Valla tebrik edelim kendilerini ben hala içime sinen bir yer bulamadım.

Babamın arkadaşının kızı kazandı ben de haldır haldır apart araştırıyorum onlar gelmeden seçenekleri azaltayım diye. Valla tebrik edelim kendilerini ben hala içime sinen bir yer bulamadım.
Öğrenci ev kiralarken hele çift kat dikkat ederler emlakçılar. Ya annesi babası yanında olsun kefil olsun isterler. Mümkünsüz yani dediği. İki adam gelecek biri okullu biri okulsuz, yanlarında kefil yok bir şey yok he tamam buydun anahtar dediler yani.

Ayni durumun bi farklisindayim suan gercekten cok zor ne kadar yuzsuz dusuncesiz insanlar var bence direk her yerden engelleyin zaten hayatinizda cokta bi onemi yokmus zira size 1 gunlugune bile gelip kalsa yuz bulup surekli gelecektir bence muhabbeti kesmelisiniz

Konunun başında yazmıştım. Günlük kiralık ev diye.Yani annemlerde kalmaları yerine günlük ev kiralayan birinin numarasını bulup göndermiştik. Şu anda üç beş gün için tutmuşlar. Geceliği kişi başı 100 tl den

Şu anda günlük kişi başı 100 tl ye tutmuşlar. Babası 1000 tl gönderirim demiş, dedesi de 1000 tl göndeecekmiş. İkisi de iş bulacakmış. Ben 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonunda geri döner

Konunun başında yazmıştım. Günlük kiralık ev numarası gönderdik diye. Günlüğü kişi başı 100 tl den üç beş günlüğüne tutmuşlar. O arada ev ve iş bakacaklarmış

Şaka gibi, ev sizin değil annenizin,otele gitsinler ne demek,zorbalık bu bence biraz kırıcı olun, sizi düşürdükleri duruma bakın,aciz değil çalışmayı düşünüyor,ailesi otel parası versin kendine kalacak yer iş bulana kadar,Allah aşkına böyle yüzsüz insanlara yardım etmeyin, hele sizi sürekli arayıp sıkıştırmasi büyük kabalık ailenize ayıp oluyor mecbur değiller

Annesinin babasının başına bela edecek çünkü çocukları. Kendi evi mi orası. Belki kadının evini soyacaklar belki siddet uygulayacaklar belki daha beteri olacak. Sizin yorumunuz cok alakalı gerçekten

Öğleden sonra aradılar tekrar. 1500 tl ye ev bulmuşlar. 1 kira depozito ve ebeveyn imzası istiyormuş ev sahibi. Eşime sen gelip imza atar mısın dediler. Eşim de şehirdışına çıktığımızı ve cumartesi gününe kadar dönmeyeceğimizi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…