- Konu Sahibi mermaid2608
-
Şu islettigin süreç sana hala mantıklı geliyorsa söylenecek pek birşey yok ama kendi adıma söyleyeyim bu kadar saçma bir teklifle karşılaşsam kırmadan da hayır diyebilirdim. Ya da içinden geliyorsa ve yardım etmek istiyorsam maddi manevi bütün sorumluluğu alarak yeğenime kol kanat gererdim. Asıl siz şu anda hayır diyemediginiz için o çocuğu da ailesini de zor durumda bıraktınız. Üçü size de dokunacak ama henüz farkında değilsinizGayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
Yoo gayet de net konuşurum kardeşime bile. Müsait değilsem gelme isim var derim. Son dakika bir şeye karar verdiyse önceden düşünseydin üzgünüm derim. Kardeşlik ilişkilerimiz de gayet iyidir. Ama karşımdakinin düşüncesizligini çekecek değilim kardesim akrabam anam babam diye. Yazik annenize babanıza üzüldüm. Umarım onları zor durumda bırakamazsınız.Gayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
Ucu bize dokunmaz, çünkü tatil bitiyor. Ev kapatılıyor artık. Yani bundan sonra onların bizi burada bulma şansı yok.Şu islettigin süreç sana hala mantıklı geliyorsa söylenecek pek birşey yok ama kendi adıma söyleyeyim bu kadar saçma bir teklifle karşılaşsam kırmadan da hayır diyebilirdim. Ya da içinden geliyorsa ve yardım etmek istiyorsam maddi manevi bütün sorumluluğu alarak yeğenime kol kanat gererdim. Asıl siz şu anda hayır diyemediginiz için o çocuğu da ailesini de zor durumda bıraktınız. Üçü size de dokunacak ama henüz farkında değilsiniz
Sanırım bu kardeşler arası iletişime bağlı. Eşimin abisi onların ailesinde değişik bir yerde. Ağır abi, herkesin saygı duyduğu insan. 4 kardeşler, hepsi ondan çekiniyor. En büyük ablaları bile. Hatta evlendiğimiz ilk senelerde benim çok hoşlanmadım kendisinden, hatta eşime de dile getirdim. Yok aslında şöyle bir insandır vs anlattı. Aradan kaç sene geçti. Hala aynı fikirdeyim.Yoo gayet de net konuşurum kardeşime bile. Müsait değilsem gelme isim var derim. Son dakika bir şeye karar verdiyse önceden düşünseydin üzgünüm derim. Kardeşlik ilişkilerimiz de gayet iyidir. Ama karşımdakinin düşüncesizligini çekecek değilim kardesim akrabam anam babam diye. Yazik annenize babanıza üzüldüm. Umarım onları zor durumda bırakamazsınız.
O zaman kendi evinde yatirsinOkuldan bir öğretmen arkadaşa sordum. Böyle böyle bir durum var. Bana hiç mantıklı gelmedi, sen ne düşünüyorsun diye. O da kalsınlar ne olacak. İki ergen, sabah çıkarlar akşam geç gelirler zaten dedi. Acaba ben mi çok tepki gösterdim bu duruma dşye düşündüm. Ama iyi ki buraya yazmışın. Şu an çok eminim gerçekten mantıksız
O kadar agirsa, oğluna söz gecirsin, ne işin var yaşlı başlı insanların evinde diyip kapatsın herkesin çenesini, önce kendi oğluna yapsın ağır abiligiSanırım bu kardeşler arası iletişime bağlı. Eşimin abisi onların ailesinde değişik bir yerde. Ağır abi, herkesin saygı duyduğu insan. 4 kardeşler, hepsi ondan çekiniyor. En büyük ablaları bile. Hatta evlendiğimiz ilk senelerde benim çok hoşlanmadım kendisinden, hatta eşime de dile getirdim. Yok aslında şöyle bir insandır vs anlattı. Aradan kaç sene geçti. Hala aynı fikirdeyim.
Gerizekalı tarifi gibi olmuş buSiz gerekeni soylemissiniz. Bir de yeni nesil uzun cumlelerden anmamiyor. Genelde iletisimleri de mesajla. Kisaca " hayır" yazin. Uzun aciklamalardan sıkılıyorlar.
Allam ben ne okudum hdbdhbdhdhdhdhbdhdgdggdvdvdgdggdggdggdgdgdgdggdgdgdgshsgsggxKonu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.
Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir.
Gayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
Müsait olmayacağız bir daha arama diyin, arsıza bak hayret bir şey.Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Konu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.
Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir.
Bir konusu daha vardı ya. Eşinin ailesi çok uzaktaydı, kıştı evleri soğuktu, tek odada soba yanıyordu. Nasıl yatılı kalınır diye tonla fikir üretildi. Sonra ne yaptınız gittiniz mi diye sorulunca evden çıkıp biraz gittikten sonra çocukları kusup tüm arabayı kusmuk denizine boğdUğu için gitmekten vazgeçtiklerini söylemişti dffjdhfkfkshskfkKonu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.
O kadar agirsa, oğluna söz gecirsin, ne işin var yaşlı başlı insanların evinde diyip kapatsın herkesin çenesini, önce kendi oğluna yapsın ağır abiligi
Eeeee. Yani?Bir konusu daha vardı ya. Eşinin ailesi çok uzaktaydı, kıştı evleri soğuktu, tek odada soba yanıyordu. Nasıl yatılı kalınır diye tonla fikir üretildi. Sonra ne yaptınız gittiniz mi diye sorulunca evden çıkıp biraz gittikten sonra çocukları kusup tüm arabayı kusmuk denizine boğdUğu için gitmekten vazgeçtiklerini söylemişti dffjdhfkfkshskfk
Bötle bir şey kim istedi yahu? Ne meraklısınız abartmaya. Bakın çok basit iki cümleaslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine?
Yok amacim o degildi. Hem ergenlik caginda bir oglum var, ordan biliyorum hem de ogrencilerimden. Cok uzun cumleler sıkıyor onlari, dinlemek istemiyorlar. Kisa ve net konusmak gerekiyor.Gerizekalı tarifi gibi olmuş bu
ne alaka anlayamadım. neden yorum sahıbı anne babasını zor durumda bıraksınki. alakasız bir yorum olmuş. şunu unutmayın fazla tevazu suistimali doğurur. günlerdir burada konuşulan konunun tek bir mantıklı yolu vardı. ama nedense eşiniz ve siz en zor ve mantıksız yolu seçtiniz. annem babam bu duruma uygun bakmıyor deyip geçecektiniz. şimdi siz sanıyormusunuz ki bu iş daha burda biter. o çocuk artık oraya geliyor. kendi anne babası da baksın başının caresine demiş. bakamadığında ilk aradıkları siz olacaksınız. bir de diyorsunuz ki gayet politik hallettik. o yuzden mi telefonlarınızı kapatmayı düşünüyorsunuz :))))))Yoo gayet de net konuşurum kardeşime bile. Müsait değilsem gelme isim var derim. Son dakika bir şeye karar verdiyse önceden düşünseydin üzgünüm derim. Kardeşlik ilişkilerimiz de gayet iyidir. Ama karşımdakinin düşüncesizligini çekecek değilim kardesim akrabam anam babam diye. Yazik annenize babanıza üzüldüm. Umarım onları zor durumda bırakamazsınız.
Yeni dogan bebege bir hayirli olsun bile demeyen agbi mi agir agbiSanırım bu kardeşler arası iletişime bağlı. Eşimin abisi onların ailesinde değişik bir yerde. Ağır abi, herkesin saygı duyduğu insan. 4 kardeşler, hepsi ondan çekiniyor. En büyük ablaları bile. Hatta evlendiğimiz ilk senelerde benim çok hoşlanmadım kendisinden, hatta eşime de dile getirdim. Yok aslında şöyle bir insandır vs anlattı. Aradan kaç sene geçti. Hala aynı fikirdeyim.
Gayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?