kayınvalide adayları kusura bakmasın ama geneli demiyorum cogu burada anlatılan gibi yani
en azından buraları okuyup ders almaları gerek.
bak böyleymiş geline kötü davranmayım diye.
benim de abim var ve anneme hep diyecegım evlenınce aman geline şöyle böyle davranma dıye. kötü davranmayacagından cok cok emınım ama insanoglu sonucta çiğ süt emmişiz hepimiz.
kendi annemzle bile sorun yasayabiliyorsak kaynanayla hayli hayli yasayabiliriz bence.
ha kötü gelinler yok mu elbette var. suc hıc bır zaman tek taraflı degıldır zaten.
sonuc olarak kaynana da gelin de su yazılanlardan ibret almalı.
sen eminsin, ben eminim peki kötü davranan kayınvalideler kimler,
burda açılan konuların büyük bir çoğunluğunda hep erkek tarafı kötü niyetli ilan ediliyor,
kendi ailelerimiz bir melek.kimsede demiyor ki benim annem geline fena kayınvalidelik yapıyor.
genel soruyorum,sana değil çünkü bende aynı şeyleri düşünüyorum :44:
peki kim bu kötü kayınvalideler?
6 yıllık evliyim. hala evin içinde bile el ele gezeriz. eşim anahtarı olmasına rağmen kapıyı açmaz, zile basar, ben de bet sesimle şarkılar söyleyerek karşılarım onu, el ele ya da sarılmış halde hiç biri olmuyorsa ayaklar temas edecek şekilde uyuruz. her yere birlikte gideriz, her şeyi birlikte yaparız, en basitinden çay koymayı, kahve koymayı bile. sırrı ne? ilk olarak ikimizin de ailesi uzakta. oldukça uzakta. ailelerin olduğu şehirlere tayin istemiyoruz, mecbursak 1-2 şehir yakınlarına istiyoruz. zaten ikimizin de ailesi aynı şehirde değil. 2. bir sebebi daha var ama kimseyle tartışmak istemediğim için yazmıycam.
genellikle ailelerden uzakta yaşanan evliliklerde gerçekten sorun yok.
şimdi size bir akıl danışacağım bu konu üzerine sözlüm kendi otrudkları apartmandabulunan birdaire satın alalaım diye birteklifte bulunda yani kaynanamda yan daire de oturuyır.
ve ailesin bazı maddi sorunlarvar yani herşeyi sözlüm kendisi yapcak ve eve yarımda bulunuyor sürekli.
iyi bir işi var ve buzamna kadar kenarda beş kuruşu yok.çünki hep ailesiinin borçlarını ödemiş.
açıkcası banda onlarında yanında olmak mantıklı gelmiyor yanlışmı düşünüyorum acaba.
evleneceğiz beş kuruş paramız yok bide üstüne onlara yardım ediyor.tek o çalışıyor para kaznıyor çünki ben kendimize ait bir hayat yaşamk istiyorum.
sen eminsin, ben eminim peki kötü davranan kayınvalideler kimler,
burda açılan konuların büyük bir çoğunluğunda hep erkek tarafı kötü niyetli ilan ediliyor,
kendi ailelerimiz bir melek.kimsede demiyor ki benim annem geline fena kayınvalidelik yapıyor.
genel soruyorum,sana değil çünkü bende aynı şeyleri düşünüyorum :44:
peki kim bu kötü kayınvalideler?
tabii ki her evlilik mutsuz değil ama sorunlar hepimiz de var..
belki yanlış düşünüyorum bilemiyorum ama ben 3.şahısların bir evliliği gerçekten etkilediğine inanmayanlardanım.kadın ve erkek kendini biliyorsa ve sınırlarını koyuyorlarsa ne kaynanalar ne de başka birileri mutsuz edemez onları.
dış etkenlerden kaynaklanan sorunları kapı ardında bırakıyorsanız o evlilik mutsuz olmaz bence.
insanlar kedini bilirse ve ona göre davranırsa neden mutsuz olunsun ki?
ben şimdilik mutluyum gerisi ya nasip canım
mutlu olmamın nedenlerini maddeler halinde yazıcam:
1- eşimle 9 sene flört ettim iyi tanıdım öyle evlendim
2- daha 3 aylık evliyim yani cicim ayları
3- ailelerden 1100 km uzaktayız karışan müdehale eden yok
4- ikimizde hatalı olduğumuzda özür dilemeyi biliyoruz
5- eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım
6- ev işlerinde bana yardımcı, benimle bişeyler yapmayı seven bi eş
7- birbirimizi rahat bıraktığımız zamanlar var, yalnız başına yapmaktan keyif aldığımız şeyler...örneğin o spora gider haftanın 3 günü, ya da oyun oynar, ben o arada ya kk'dayım ya kitap okuyorum ya da belgesel izliyorum, yani sürekli mıçmıç dipdibe değiliz
evet emınım zaten yazımın basında geneli degıl cogu dedım.
emınım ama yıne de ınsanoglu cig süt emmıs yapar mı yapar yazdım ama orayı renklendırmemıssın..
annemı daha evılık olmadan kendım uyaracagım yazdım
yani kötü davranan kayınvalıdeler de sonucta uzakta degıl.
kendı aılem bana gore melek evet ama tekrar yazıyorum bak ınsanogludur yapabılır dedım oraya
benım yazımı neden yanlıs anladıgını anlayamadım.
ben sadece kayınvalıdeye demedım ki gelının kötü huylu olanları da var dedım:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?