Mutlu evlilik

Ben seninle evlendiğime pişmanım desem git boşan o zaman der
 
Canım benim esimle de biz çok ama çoooook kavga ederdik baya bir ama şimdi cok nadir ilk yıl cok zor oluyor zaten takma kafana düzelir. Şahsen ben annemin evine bir kere gitmemle bizim öküz düzeldi insallah seninkide düzelir
 
klasik evlenince formatlanan erkek modeli
 
Biz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yani
 
Niye Boyle beklentileriniz var ki anlamiyorum. Yani her ask Basta karninda kelebekler ucusturur ama yillar sonra, Coluk cocuktan sonra uzerine dusen, open, sarilan kocayi belki sen de istemezsin. Yani bilmiyorum Ben gun boyu cocukla ilgilenmekten o kadar yoruluyorum ki Benim icin ideal Es, isten gelince open degil hemen cocukla ilgilenen estir.
 
Alıstınmi sonsuza dek,henuz surec sonlanmadi yani ,cok sukurde iyiyiz...
 
Bir evde ne kadar cok bosanalim denirse bir gun oluyor. Bu kelimeyi sadece is o asamaya geldiginde soylemek ve uygulamak gerekiyor.
Bildigim tek birsey varsa o da birinin ne kadar ustune duserseniz o kisinin kendini geri cektigi. Totosu kalkiyor. Biterse bitsin modunda kendinden emin oldugunda karsi tarafa da o sinyali birsekilde vermis oluyorsun. Neden korkarsan basina da o gelir unutma. Bir gun bitmesinden korkarsan biter. Korkma.
 
Sırf eşine belli
Etmemek için mi
Uzun uzun iş yaptın
Aynen kavga etmemek icin ozellikle de,baktim tartisma cikacak benim duruşum belli onunki belli: attım kendimi mutfaga tripsiz sessizce,halbu ki eski ben olsa ufff ne cekilmez ofke dolu olmustum....derken adam afalladi bu kadin niye kavga etmiyor diye:)
 
Ben aşk istiyorum ya olacak ya olacak. Karnımda kelebekler uçuşsun sureklı heyecanlanayım demiyorum beraber olduğumuz zamanlar haricinde de bi öpsün sarılsın bu kadarcık şey de beklemıyceksemn niye evlendim ki
 
O evlılıkler hayallerde fılmlerde
Hayat böyle evlılıge pek olanak tanımıyor
Faturalar stres vs....
Beklentını aza ındır karsındakıde ınsan nıtekım
Yorulur
Katakterı degıldır
Alısmamıstır
 
Korkmuyorum ki ben.. ilgi istediğimde karsıdaki beni anlamıyorsa hırçınlaşıyorum. Korkmuyorum çünkü eşim yeterince çabalamıyor ama sanırım karşıya o sinyali veremiyorum nasıl verilir ki?
 
Korkmuyorum ki ben.. ilgi istediğimde karsıdaki beni anlamıyorsa hırçınlaşıyorum. Korkmuyorum çünkü eşim yeterince çabalamıyor ama sanırım karşıya o sinyali veremiyorum nasıl verilir ki?
Ilgi istediginde hircinlasma. Esini hayatinin merkezinden cikar. Merkeze kendini koy. Esinden baska ugrasacak baska bir seyin yok mu? Ilgini baska alana kaydir.
 
Biz iki yıllık evliyiz, başta neyse o ama biz birbirimizin evinde kalıyorduk sevgiliyken, onunda etkisi olabilir. Ailem çok karşıydı böyle tanımaya ama bence gerekli, sevgili gibiyiz, hiç kavgamız olmadı.
Günlük sohbete önem vermek lazım, ortak hayaller, tatil planı vb. Her gün emek istiyor ilişki.
 
ben ilk zamanlar çok yüzgözolunur ve saygı sınırı aşılırsa o evliliğin bidaha toparlanmayacağına inananlardanım,
tamam alışma sürecidir tartışmalar olur ama onun da sınırı olmalı...
 
Eşimin ilgi anlayışını yazıyorum bana takılmak, arada arkadaşları çağırmak veya onlara gitmek, bazen yemeğe gitmek, ben seviyorum diye çikolata bilmem ne alıp getirmek, arada yemek tatlı yapmak, özel günlerde hediye almak. Bunlar güzel değil mi? Ama bana hiç iltifat etmez güzel söz söylediği çok nadirdir durduk yere öpüp sarılmaz yani şefkat ve romantiklik sıfır
 
Birbirimize ağır hakaretler veya küfür etmedik ama çok kavgalar ettik saygı sınırını aşmış oluyo muyuz
 
Siz yapar misiniz peki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…