Ben seninle evlendiğime pişmanım desem git boşan o zaman derAyy 3 yili bitirecegiz ilk yil ettigimiz kavgalarin haddi hesabi yoktu. Balayina gitmek icin valiz hazirlarken bile ziril ziril aglayip bagirp cagiriyordum seninle evlenme karari alan kafami kirayim diye. Balayinda da aglamistim ben yanimda romantik bir koca istiyorum 3 gunluk evliyiz yanimda 50 yillik evli adamlar gibi odun odun duruyorsun diye. Ne oldu simdi o kavgalar tatih oldu. Biraz ben ona biraz o bana uyum sagladi derken cok sukur hersey gevti gitti. Eskiden haftada 3 gun kavga ediyorsak simdi cok sukur 3 haftada bir falan tartisiyoruzdur ki onlarda eskilerin yaninda tirt yani
Canım benim esimle de biz çok ama çoooook kavga ederdik baya bir ama şimdi cok nadir ilk yıl cok zor oluyor zaten takma kafana düzelir. Şahsen ben annemin evine bir kere gitmemle bizim öküz düzeldi insallah seninkide düzelir1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
klasik evlenince formatlanan erkek modeli1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Benim şansım sabırlı olmam o zaman zira çok sabırsız bir kocam var ve sabrımın mükafatını bu yıl fazlasıyla aldımBen çok sabırsızım 5 yılda değişecekse ben görmem gibi geliyo
Biz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yaniCanım benim esimle de biz çok ama çoooook kavga ederdik baya bir ama şimdi cok nadir ilk yıl cok zor oluyor zaten takma kafana düzelir. Şahsen ben annemin evine bir kere gitmemle bizim öküz düzeldi insallah seninkide düzelir
Niye Boyle beklentileriniz var ki anlamiyorum. Yani her ask Basta karninda kelebekler ucusturur ama yillar sonra, Coluk cocuktan sonra uzerine dusen, open, sarilan kocayi belki sen de istemezsin. Yani bilmiyorum Ben gun boyu cocukla ilgilenmekten o kadar yoruluyorum ki Benim icin ideal Es, isten gelince open degil hemen cocukla ilgilenen estir.1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Alıstınmi sonsuza dek,henuz surec sonlanmadi yani ,cok sukurde iyiyiz...Ben de o moda aldım kendimi sağlam bi kavga ettik birkaç gün önce beraber vakit geçiremiyoruz tv izliyorsun öyle diye. Şimdi ayrı takılıyorum dengesiz diye düşünüyo muhtemelen.. ne kadar sürdü bu beklentisiz süreç ?
Aynen kavga etmemek icin ozellikle de,baktim tartisma cikacak benim duruşum belli onunki belli: attım kendimi mutfaga tripsiz sessizce,halbu ki eski ben olsa ufff ne cekilmez ofke dolu olmustum....derken adam afalladi bu kadin niye kavga etmiyor diye:)Sırf eşine belli
Etmemek için mi
Uzun uzun iş yaptın
Ben aşk istiyorum ya olacak ya olacak. Karnımda kelebekler uçuşsun sureklı heyecanlanayım demiyorum beraber olduğumuz zamanlar haricinde de bi öpsün sarılsın bu kadarcık şey de beklemıyceksemn niye evlendim kiNiye Boyle beklentileriniz var ki anlamiyorum. Yani her ask Basta karninda kelebekler ucusturur ama yillar sonra, Coluk cocuktan sonra uzerine dusen, open, sarilan kocayi belki sen de istemezsin. Yani bilmiyorum Ben gun boyu cocukla ilgilenmekten o kadar yoruluyorum ki Benim icin ideal Es, isten gelince open degil hemen cocukla ilgilenen estir.
O evlılıkler hayallerde fılmlerde1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Korkmuyorum ki ben.. ilgi istediğimde karsıdaki beni anlamıyorsa hırçınlaşıyorum. Korkmuyorum çünkü eşim yeterince çabalamıyor ama sanırım karşıya o sinyali veremiyorum nasıl verilir ki?Bir evde ne kadar cok bisanalim o zaman denirse bir gun oluyor. Bu kelimeyi sadece is o asanaya geldiginde soylemek ve uygulamak gerekiyor.
Bildigim tek birsey varsa o da birinin ne kadar ustune duserseniz o kisinin kendini geri cektigi. Totosu kalkiyor. Biterse bitsin modunda kendinden emin oldugunda karsi tarafa da o sinyali birsekilde vermis oluyorsun. Neden korkarsan basina da o gelir unutma. Bir gun bitmesinden korkarsan biter. Korkma.
Ilgi istediginde hircinlasma. Esini hayatinin merkezinden cikar. Merkeze kendini koy. Esinden baska ugrasacak baska bir seyin yok mu? Ilgini baska alana kaydir.Korkmuyorum ki ben.. ilgi istediğimde karsıdaki beni anlamıyorsa hırçınlaşıyorum. Korkmuyorum çünkü eşim yeterince çabalamıyor ama sanırım karşıya o sinyali veremiyorum nasıl verilir ki?
Eşimin ilgi anlayışını yazıyorum bana takılmak, arada arkadaşları çağırmak veya onlara gitmek, bazen yemeğe gitmek, ben seviyorum diye çikolata bilmem ne alıp getirmek, arada yemek tatlı yapmak, özel günlerde hediye almak. Bunlar güzel değil mi? Ama bana hiç iltifat etmez güzel söz söylediği çok nadirdir durduk yere öpüp sarılmaz yani şefkat ve romantiklik sıfırBiz iki yıllık evliyiz, başta neyse o ama biz birbirimizin evinde kalıyorduk sevgiliyken, onunda etkisi olabilir. Ailem çok karşıydı böyle tanımaya ama bence gerekli, sevgili gibiyiz, hiç kavgamız olmadı.
Günlük sohbete önem vermek lazım, ortak hayaller, tatil planı vb. Her gün emek istiyor ilişki.
Birbirimize ağır hakaretler veya küfür etmedik ama çok kavgalar ettik saygı sınırını aşmış oluyo muyuzben ilk zamanlar çok yüzgözolunur ve saygı sınırı aşılırsa o evliliğin bidaha toparlanmayacağına inananlardanım,
tamam alışma sürecidir tartışmalar olur ama onun da sınırı olmalı...
Siz yapar misiniz peki?Eşimin ilgi anlayışını yazıyorum bana takılmak, arada arkadaşları çağırmak veya onlara gitmek, bazen yemeğe gitmek, ben seviyorum diye çikolata bilmem ne alıp getirmek, arada yemek tatlı yapmak, özel günlerde hediye almak. Bunlar güzel değil mi? Ama bana hiç iltifat etmez güzel söz söylediği çok nadirdir durduk yere öpüp sarılmaz yani şefkat ve romantiklik sıfır
İş arıyorum bulamıyorum üstümde fena bi şanssızlık varIlgi istediginde hircinlasma. Esini hayatinin merkezinden cikar. Merkeze kendini koy. Esinden baska ugrasacak baska bir seyin yok mu? Ilgini baska alana kaydir.
Çok iltifat etmem ama çok sarılırımSiz yapar misiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?