- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
mutlu evlilikleride katlettin şuan ahahahahahKomşumuz vardı çok mutluydu, iş yerinde eşinin aklını çelmiş bir kadın(adamda da suç var tabiki tek tarafli degil), 3 çocukla musmutlu yuva dağıldı gözümüzün önünde. Ben bazen çevremdeki mutlu evliliklere bakıp motive oluyorum.Musmutlu yuvaların bir anda dağılması daha çok etkiliyor sanırım beni.Hemcinslerimizin de bazıları tehlikeli maalesef en az erkekler kadar.
=)) Yazılanların hepsine maşAllah dedim içimden.mutlu evlilikleride katlettin şuan ahahahahah
Bor süre BDVden uzaklas ve gerçek hayattaki çiftleri gozlemle. Elbet mutlusuna denk gelirsin. Adi ustunde "Bir Derdim Var" mutlu insan nicin yazsin:))) ilahi kiz guldurdun beni. Ben yazmam nazar denen bir sey var goze moze geliriz Allah korusun.BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
Aynı şeyi yazdım fark etmeden.Bor süre BDVden uzaklas ve gerçek hayattaki çiftleri gozlemle. Elbet mutlusuna denk gelirsin. Adi ustunde "Bir Derdim Var" mutlu insan nicin yazsin:))) ilahi kiz guldurdun beni. Ben yazmam nazar denen bir sey var goze moze geliriz Allah korusun.
çevremde de pek yok hep dert,sorun duyuyorum genelde. Aslında genel olarak pek rastlamadığım için bdv'ye atıf yaparak sormak istedim komik olmuş sonradan farkettimBor süre BDVden uzaklas ve gerçek hayattaki çiftleri gozlemle. Elbet mutlusuna denk gelirsin. Adi ustunde "Bir Derdim Var" mutlu insan nicin yazsin:))) ilahi kiz guldurdun beni. Ben yazmam nazar denen bir sey var goze moze geliriz Allah korusun.
Amin insallahçevremde de pek yok hep dert,sorun duyuyorum genelde. Aslında genel olarak pek rastlamadığım için bdv'ye atıf yaparak sormak istedim komik olmuş sonradan farkettimAllah dertlilerinde gönlünü ferahlatsin
Insanlar maddi manevi o kadar zor durumdaki mutluluğu yaşayacak vakit yok. Birbirini anlayan mutlu etmeye çalışan insanlar var. Eş arkadaş aile vs. Rabbim seni anlayan insanlar çıkarsın karşına. Anlamak ve anlasilmaktir mutluluğu getiren, ev araba değil. Rabbim sağlık sıhhat mutluluk afiyet versin gerisi olur gider.çevremde de pek yok hep dert,sorun duyuyorum genelde. Aslında genel olarak pek rastlamadığım için bdv'ye atıf yaparak sormak istedim komik olmuş sonradan farkettimAllah dertlilerinde gönlünü ferahlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?