çok teşekkür ederim, hep derdimi paylaştım biraz da güzel birşey paylaşayım dedim :) umarım güzel şeyler olur yaaİşte günümüzü aydınlatan güzel haberler bunlar kocaman mutluluk dolu günler dilerim
amin çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun sevindim senin için beklediğinden de güzel gelsin hayat sana ve kızına
Bir kere mutluluğa erişince ardı ardına gelir mutluluklar :)))çok teşekkür ederim, hep derdimi paylaştım biraz da güzel birşey paylaşayım dedim :) umarım güzel şeyler olur yaa
inşallah çok teşekkür ederimİnş. Çok guzel gider işleriniz
ayyy çok çok teşekkür ederim öyle olacağına inanıyorum bende :))Bir kere mutluluğa erişince ardı ardına gelir mutluluklar :)))
Cok sevindim sizin ve kiziniz icin, kendi ayaklarinizin ustunde durmaya calisip kiziniza ornek olmak ne guzel sey oyle!Kızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
Ben biliyorsunuz tek başıma bir kız çocuğu yetiştiriyorum, eşimden boşandım ve tek gelirim asgari ücretin bir tık üstünde aldığım düşük bir maaş.
Çok zorlandım çok sabrettim ve kendime bir dükkan açmaya karar verdim. kız kardeşlerimle birlikte 3 kız kardeş olarak bir takı dükkanı açıyoruz.
o kadar güzel bir heyecan ki anlatamam. geçen sene bu zamanlarda inanılmaz karamsardım, şimdi ise hayatım değişiyor ve birçok güzel şeyler oluyor. Yeniden başlamaktan sakın korkmayın demeye geldim. belki şuan boşanma sürecinde olup dünyası alt üst olanlarınız vardır ve umut olabilir bu konu sizlere.
sakın korkmayın yeniden başlamaktan, kötü giden bir evliliğinizi bitirmekten sakın korkmayın!
biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz. ben bu 2 senede neler yaşadım anlatamam ama sanırım güzel şeyler olma vakti geldi :)
Tebrik ederim cesaretinizden dolayı, kötü durumdan çıkmak için cesaret edemeyenlere ilham olsun konunuzKızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
Ben biliyorsunuz tek başıma bir kız çocuğu yetiştiriyorum, eşimden boşandım ve tek gelirim asgari ücretin bir tık üstünde aldığım düşük bir maaş.
Çok zorlandım çok sabrettim ve kendime bir dükkan açmaya karar verdim. kız kardeşlerimle birlikte 3 kız kardeş olarak bir takı dükkanı açıyoruz.
o kadar güzel bir heyecan ki anlatamam. geçen sene bu zamanlarda inanılmaz karamsardım, şimdi ise hayatım değişiyor ve birçok güzel şeyler oluyor. Yeniden başlamaktan sakın korkmayın demeye geldim. belki şuan boşanma sürecinde olup dünyası alt üst olanlarınız vardır ve umut olabilir bu konu sizlere.
sakın korkmayın yeniden başlamaktan, kötü giden bir evliliğinizi bitirmekten sakın korkmayın!
biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz. ben bu 2 senede neler yaşadım anlatamam ama sanırım güzel şeyler olma vakti geldi :)
Zaten boşanmak dünyanın sonu değil yeni ve güzel bir hayatın başlangıcı. Tebrik ediyorumKızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
inan ki herşeyi başarabiliriz gerçekten. zor filan ama başarmak istiyorsak ve cesaretimiz varsa hakikatten yapamayacağımız birşey yok. üstesinden gelemeyeceğimiz birşey yokTebrik ederim cesaretinizden dolayı, kötü durumdan çıkmak için cesaret edemeyenlere ilham olsun konunuz
Biz kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz.
değil tabi ki hiçbir zaman öyle görmemiştim zaten :) ama böyle gören de çok var bu ülkede özellikle de bu platformda.Zaten boşanmak dünyanın sonu değil yeni ve güzel bir hayatın başlangıcı. Tebrik ediyorum
çok teşekkür ederim dilekleriiz için. çok güzelmiş :) araştırıcam bunu muhakkak.Cok sevindim sizin ve kiziniz icin, kendi ayaklarinizin ustunde durmaya calisip kiziniza ornek olmak ne guzel sey oyle!
Isleriniz rast gitsin insallah, taki dukkani dediginiz icin nacizane bir oneri sunmak istedim. El yeteneginiz varsa polimer kilden su tarz kupeler yapip satabilirsiniz, yurtdisinda cok populer boyle handmade urunler. Hayatinizda guzellikler diliyorum, fikri de suraya birakiyorum. Saglikla kalin.
çok teşekkür ederim :)tebrikler günün en güzel haberlerinden
kesinlikle.. Başlangıçta insana zor geliyor; amigdala :)inan ki herşeyi başarabiliriz gerçekten. zor filan ama başarmak istiyorsak ve cesaretimiz varsa hakikatten yapamayacağımız birşey yok. üstesinden gelemeyeceğimiz birşey yok
Onları anlamakta zor evlenmeye cesaret edenler neden boşanırken korkuyorlar.değil tabi ki hiçbir zaman öyle görmemiştim zaten :) ama böyle gören de çok var bu ülkede özellikle de bu platformda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?