- 3 Mart 2023
- 363
- 599
- 33
- 30
Okurken ferahlama geldi ne mutlu size❤ Hayatınızda daha nice dikensiz çiçekler açsınKızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
Ben biliyorsunuz tek başıma bir kız çocuğu yetiştiriyorum, eşimden boşandım ve tek gelirim asgari ücretin bir tık üstünde aldığım düşük bir maaş.
Çok zorlandım çok sabrettim ve kendime bir dükkan açmaya karar verdim. kız kardeşlerimle birlikte 3 kız kardeş olarak bir takı dükkanı açıyoruz.
o kadar güzel bir heyecan ki anlatamam. geçen sene bu zamanlarda inanılmaz karamsardım, şimdi ise hayatım değişiyor ve birçok güzel şeyler oluyor. Yeniden başlamaktan sakın korkmayın demeye geldim. belki şuan boşanma sürecinde olup dünyası alt üst olanlarınız vardır ve umut olabilir bu konu sizlere.
sakın korkmayın yeniden başlamaktan, kötü giden bir evliliğinizi bitirmekten sakın korkmayın!
biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz. ben bu 2 senede neler yaşadım anlatamam ama sanırım güzel şeyler olma vakti geldi :)
Sen ve kardeşlerin birer harikasınız.Kızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
Ben biliyorsunuz tek başıma bir kız çocuğu yetiştiriyorum, eşimden boşandım ve tek gelirim asgari ücretin bir tık üstünde aldığım düşük bir maaş.
Çok zorlandım çok sabrettim ve kendime bir dükkan açmaya karar verdim. kız kardeşlerimle birlikte 3 kız kardeş olarak bir takı dükkanı açıyoruz.
o kadar güzel bir heyecan ki anlatamam. geçen sene bu zamanlarda inanılmaz karamsardım, şimdi ise hayatım değişiyor ve birçok güzel şeyler oluyor. Yeniden başlamaktan sakın korkmayın demeye geldim. belki şuan boşanma sürecinde olup dünyası alt üst olanlarınız vardır ve umut olabilir bu konu sizlere.
sakın korkmayın yeniden başlamaktan, kötü giden bir evliliğinizi bitirmekten sakın korkmayın!
biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz. ben bu 2 senede neler yaşadım anlatamam ama sanırım güzel şeyler olma vakti geldi :)
sende çok şekersinSen ve kardeşlerin birer harikasınız.
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinOkurken ferahlama geldi ne mutlu size❤ Hayatınızda daha nice dikensiz çiçekler açsınBi nebze umut oldunuz..
instagram sayfam var, oraya da yoğunlaşıcam dükkan açılıncaHayırlı olsun çok sevindim hemen bi instagram dolap vs sayfaları acin geliriniz çoğalsın
çok teşekkür ederimmmÇokk mutlu ve umut dolu oldumdükkanın reklamını yapalım dicem ama yasak sanırım burda öyle seyler hayırlı bol kazanclarınız olsn
sizin de hayatınızda hep çiçek açsın, yolunuz açık olsunÇok sevindim benzer konularımız var ben de boşanmış bir anneyim hayatınızda hep çiçekler açsın
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve msjınız içinAdınıza o kadar sevindim ki, her karanlığın çıkışı aydınlıktır; her gecenin sabahına güneş doğuyor. Sıkıntılı, sancılı süreçlerden sonra insan küllerinden doğuyor. Bundan sonra yollarınızda çiçekler açsın, çok güzel bir hayatınız olsun
satmaz olur muyummYaz geliyor halhal da satın lutfen bulamıyorum güzel halhal ben .hayirli olsun tebriklerr
Ne güzel ki sizin yanınızda olan kardeşleriniz ve aileniz varmış umarım çok çok güzel olur herşey çok sevindimKızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?