Mutlu son da oluyormuş :)

Boll bereketli kazançlar inşallah çok sevindim adınıza

işte herkes cesaret edemiyor komfor alanını terk etmeye :)
Evliliğinde mutlu olanlara lafım yok Allah ayırmasında zaten. Ama öbür türlü boşanamayanlarda akıl tutulması olduğunu düşünüyorum

çok teşekkür ederim, hep derdimi paylaştım biraz da güzel birşey paylaşayım dedim :) umarım güzel şeyler olur yaa
biraz detay verseniz bizim içinde fikir olur belki geçtiğimiz aylarda ben çok kazanmıyorum instagramdan falan diyordunuz reklam alacaktınız bütçeniz yoktu. nasıl finanse ettiniz dükkan işini kirası vs müşteriniz olacak mı kazanabilecek misiniz. yeterli sermayeniz var mı

çok güzelmiş bunlar türkiyede yok mu

çok güzelmiş bunlar türkiyede yok mu
Turkiyede yapan cok kisi yok sanirim varsa da reklamlarini gormedim pek. Yasadigim ulkede eli yatkin olanlar, vakti olanlar vs malzemesini alip evde yapiyor etsy tarzi sitelerde satiyor. Polimer kil kupe yazarsaniz cikar belki turkiyedekiler.
Yurtdisinda Polymer clay earring diye geciyor gercekten cok guzel yapanlar var:)

Hayırlı olsun bol müşteriler, bol kazançlar yolunuz, bahtınız açık olsun

Cok sevindim adiniza
bende bosanma oldu.yeni ama ust mahkemeye gidiyorum benimde kendim icin hislerim 2 sene sonra düze cikacagimi biliyorum Rabbim büyük

şöyle takı almak için bir kredi çektim 50 bin tl hem takıya hem reklama yatırdım ama yeterince verim alamadım. kız kardeşim geldi ispanyadan ondan 4000 euro vardı o onu ekledi bende 50 bin daha ayarlayıp buldum ve bu şekilde dükkan açma kıvamına geldik :) eş dost tadilatıma çok yardım etti sağolsunlar gerçekten tadilata ücret dahi ödemedim. kirayı vs de çıkarırız hiç korkmuyorum muhakkak çıkaracağımıza inanıyorum. dükkan işi iyi gitsin internete de ağırlık vericem satışları arttırıcam.

Cok sevindim adiniza
bende bosanma oldu.yeni ama ust mahkemeye gidiyorum benimde kendim icin hislerim 2 sene sonra düze cikacagimi biliyorum Rabbim büyük
herşey yoluna girecek yeter ki inan ve hayallerin varsa muhakkak peşinden git. boşanmak gayet normal birşey. oraya takılıp kalmak yerine kendi yolunu çiz muhakkak.

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…