- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
işte herkes cesaret edemiyor komfor alanını terk etmeye :)Onları anlamakta zor evlenmeye cesaret edenler neden boşanırken korkuyorlar.
amin, inşallah çok teşekkür ederimmmmmBol kazanclar dilerim. Umarım hayalinizde ki kazancı ve hayatı elde edebilirsiniz
yaa siz de çık tatlısınız çok teşekkür ederimmmBu güzel kadın bunu çoktan haketti,o kadar da tatlı kibaşarılar dilerim canım benim ,yolun açık olsun
Evliliğinde mutlu olanlara lafım yok Allah ayırmasında zaten. Ama öbür türlü boşanamayanlarda akıl tutulması olduğunu düşünüyorumişte herkes cesaret edemiyor komfor alanını terk etmeye :)
biraz detay verseniz bizim içinde fikir olur belki geçtiğimiz aylarda ben çok kazanmıyorum instagramdan falan diyordunuz reklam alacaktınız bütçeniz yoktu. nasıl finanse ettiniz dükkan işini kirası vs müşteriniz olacak mı kazanabilecek misiniz. yeterli sermayeniz var mıçok teşekkür ederim, hep derdimi paylaştım biraz da güzel birşey paylaşayım dedim :) umarım güzel şeyler olur yaa
çok güzelmiş bunlar türkiyede yok muCok sevindim sizin ve kiziniz icin, kendi ayaklarinizin ustunde durmaya calisip kiziniza ornek olmak ne guzel sey oyle!
Isleriniz rast gitsin insallah, taki dukkani dediginiz icin nacizane bir oneri sunmak istedim. El yeteneginiz varsa polimer kilden su tarz kupeler yapip satabilirsiniz, yurtdisinda cok populer boyle handmade urunler. Hayatinizda guzellikler diliyorum, fikri de suraya birakiyorum. Saglikla kalin.
Turkiyede yapan cok kisi yok sanirim varsa da reklamlarini gormedim pek. Yasadigim ulkede eli yatkin olanlar, vakti olanlar vs malzemesini alip evde yapiyor etsy tarzi sitelerde satiyor. Polimer kil kupe yazarsaniz cikar belki turkiyedekiler.çok güzelmiş bunlar türkiyede yok mu
hayırlı olsun çok sevindimçok teşekkür ederim, hep derdimi paylaştım biraz da güzel birşey paylaşayım dedim :) umarım güzel şeyler olur yaa
amiiin inşallahhayırlı olsun çok sevindim
Allah ım hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederimmmTebrikler.her şey gönlünüze göre olsun inşallah.
Hayırlı olsun bol müşteriler, bol kazançlarKızlar merhaba. bu sefer güzel bir konu ile geldim.
Ben biliyorsunuz tek başıma bir kız çocuğu yetiştiriyorum, eşimden boşandım ve tek gelirim asgari ücretin bir tık üstünde aldığım düşük bir maaş.
Çok zorlandım çok sabrettim ve kendime bir dükkan açmaya karar verdim. kız kardeşlerimle birlikte 3 kız kardeş olarak bir takı dükkanı açıyoruz.
o kadar güzel bir heyecan ki anlatamam. geçen sene bu zamanlarda inanılmaz karamsardım, şimdi ise hayatım değişiyor ve birçok güzel şeyler oluyor. Yeniden başlamaktan sakın korkmayın demeye geldim. belki şuan boşanma sürecinde olup dünyası alt üst olanlarınız vardır ve umut olabilir bu konu sizlere.
sakın korkmayın yeniden başlamaktan, kötü giden bir evliliğinizi bitirmekten sakın korkmayın!
biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz. ben bu 2 senede neler yaşadım anlatamam ama sanırım güzel şeyler olma vakti geldi :)
şöyle takı almak için bir kredi çektim 50 bin tl hem takıya hem reklama yatırdım ama yeterince verim alamadım. kız kardeşim geldi ispanyadan ondan 4000 euro vardı o onu ekledi bende 50 bin daha ayarlayıp buldum ve bu şekilde dükkan açma kıvamına geldik :) eş dost tadilatıma çok yardım etti sağolsunlar gerçekten tadilata ücret dahi ödemedim. kirayı vs de çıkarırız hiç korkmuyorum muhakkak çıkaracağımıza inanıyorum. dükkan işi iyi gitsin internete de ağırlık vericem satışları arttırıcam.biraz detay verseniz bizim içinde fikir olur belki geçtiğimiz aylarda ben çok kazanmıyorum instagramdan falan diyordunuz reklam alacaktınız bütçeniz yoktu. nasıl finanse ettiniz dükkan işini kirası vs müşteriniz olacak mı kazanabilecek misiniz. yeterli sermayeniz var mı
herşey yoluna girecek yeter ki inan ve hayallerin varsa muhakkak peşinden git. boşanmak gayet normal birşey. oraya takılıp kalmak yerine kendi yolunu çiz muhakkak.Cok sevindim adiniza
bende bosanma oldu.yeni ama ust mahkemeye gidiyorum benimde kendim icin hislerim 2 sene sonra düze cikacagimi biliyorum Rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?