kendinize biraz zaman tanıyın. üstüne de çok gitme. Bırak o hasretine dayanamayıp geri döner. çocuğun aklına da başka şeyler sokma canım. ağlayıp üzme kendini de. rabbimin izniyle her şey yoluna girer inşallah
canım benim seven insan böyle kolay kolay senin restine restle karşılık vermez oturup konuşalım der sen eminmisin hayatında biri olmadığına benim burnum kötü kokular alıyor
ya da sürekli kavga gürültü soğukluk mu oldu
daha önce de ayrılmak istemişsin demek ki senin dayanamayıp geri döneceğine güveniyor geçen sefer ki gibi yine ikna ederim diyor bence sabret onun sana gelmesini bekle
Öncelikle kendini üzme, her ne kadar bunu yapmak kolay olmasa da.
Sözlün işe yeni girmiş ve kendini sağlama almak için, kendini kanıtlamak için ilk aylarda yoğun çalışması normal. sen çalışıyor musun? Çalışmıyorsan, bütün gün ondan ilgi beklemen normal. Onun da ilgilenememesi seni üzmüş haliyle. Ama o da sizin için çalışıyor.
Ben de yeni işe başladım. Dün gece 11'e kadar toplantıdaydım mesela. eşimle hiç ilgilenemiyorum, arayıp soramıyorum bile gün içinde. Ama bu demek değil ki ben onu daha az seviyorum! Bu geçici bir durum.
Sözlün yüzüğünü çıkartınca blöfünü görüp resti çekmiş. Bir süre bekle bence. Ailelere de söylemeyin bir şey. Sonra iyice büyür barışmak isteseniz onlar karşı çıkar..
madem ayrılma niyetin yoktu ne diye yüzüğü veriyosun adama
canım boş yere bu kadar hırpalama kendini 5 yıllık süreç iş yoğunluğu stres bide senin onu çok sevmenden dolayı adamımız biraz rahata sermiş galiba durum bunu gösteriyor nasılsa hatunum benim o çabalar ben biraz daha geri planda durayım demiş...yüzük olayıda biliyorsun o batasıca egoları yüzüğü vermenle son buldu adam seni sevmediği için değil egosu yerle bir die kırgın emin ol bir kavgada o yüzüğü verseydi suan senden özür dileyen taraftı çnkü egosu tavan yapmıştı ve haklı olduğunu bildiği için senin peşinden koşardı:)canım üzme kendini 5 yıllık uzun soluklu ilişkilerde böyle batmalar oluyor dibe sonra ayaklarınızı daha sağlam yere vurup çıkabilesiniz die bi mühlet arama sorma zamana yay gerçekten oda ayrılığı istemiyorsa zaten adım atar yahut adımlarını boşa çevirmez biraz ortalık yakıştık sen güçlü ol yüzüğü verip araman onda beni seviyor blöfünü yutmadım bak hala peşimde algısını yayar güçlü görün aldığın kararın arkasında ol tükürdüğünü yalama inş rabbim tez zamanda barıştırsın sizi ama dediğim gibi barışmanız an meselesi 5 yıllık bir ilişki o kadarda kolay bitmez kanımca...hadi canım mutlu haberlerinide paylaşmandileğiyle
Birak gittsin, seviyorsa döner, sevmiyorsa dönmez, dönemese degcek biri degilmis...
aslında kızlar olarak ilgiyi fazla bekliyoruzz
ama adam sizin geleceğiniz için çaba sarfediyo bence.
nişan, düğün, ev yapmak kolay şeyler diil belli bi birikim gerektiren şeyler.
bunları seninle paylaşmaya çekiniyo belki, o yüzden bu kadar işine düşmüş olabilir.
ha diceksin kii spora ayırdığı vakti bana ayırsınn, haklısın belki ama,
onlarında kafalarını dağıtmak isteyeceği zamanlar olabilir.
bütün dünyasının biz olmasını bekleyemeyiz.
yüzüğünü çıkarmakla hata etmişsin, neticede ne kadar özel olduğunu sende biliyosun.
bu sıkıntının içinde ters cevap vermesinide horgörceksin artık..
Seven insan bu kadar çabuk vazgeçmez. İlgi sevgi zorla istenerek alınmaz ki. Bir insan nışanlıyken çok üzülüp çok ağlıyorsa evliliği 10 kez düşünmeli.
Seven insan bu kadar çabuk vazgeçmez. İlgi sevgi zorla istenerek alınmaz ki. Bir insan nışanlıyken çok üzülüp çok ağlıyorsa evliliği 10 kez düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?