Bu sorunun 5 aylık bir geçmişi var. Günde 1 kere arasın, arabaya bindiğinde bir tane mesaj atsın istedim. Yada yanımda olduğunda işini düşünmesin. Ben nişan konuşurken o umursamaz davranmasın çok şey beklediğimi düşünmüyorum ben. Hatalarını kabul etmişti.
Düzelmeye çalışıyorken biz, zaten ilişkimizi kurtarmaya çalışıyorken görüşmelerimizi azaltması yanlıştı bence. Bende beni umursamadığı izlenimi yarattı sabrım taştı verdim yüzüğü
bu çok sert bi tepki diil mii yaa :44::44::44:
neticede 5 yıllık ilişki mutlaka inişleri çıkışları olacaktır
o kadar emek verilmiş bu günlere gelinmiş
erkekler biz kadar paylaşımcı diil oturup dertlerini anlatmazlar çözmek için mücadele ederler
konu sahibi arkadaşım inşallah güzel haberlerle bekliyoruzz
canım aynı süreçten bende geçtimm iş için baya baya uzaklaşmıştık bizde
o yüzden seni çok iyi anlıyorumm..
hep diyodum ilgilenmiyosun, bana zaman ayırmıyosun fln die.
ama noldu çok şükür atlattık ve bu konuma geldikk..
sende birazcık zamana bırak sözlünün yaptığı gibi..
üstüne düşmee söleme artık hiç ilgilen benimle fln diee,
zaten kendi eksiğini bu dönemde kendisi fark eder..
çok üstüne düşünce ters tepki yapıyo bunlarda cidden ilgisiz olmaya başlıyolarr..
Bizim en mutlu olmamız gereken zaman değilmi bu ? Hayaller kurup eşya alışverişi yapamamız gereken zamanlar bunlar benmi yanlış düşünüyorum. Ama o sadece işini düşünsün başka birşey yapmasın bana dokunan bu zaten.
Nereden başlasam ne desem bilmiyorum. 5 yıllık bir ilişkim vardı, o askere gittiğinde yazmaya başlamıştım buraya.
Çeyiz topiği açtım hatta, nişan için düğün için gün sayıyordum. Herşey ters döndü bir anda.
5 ay önce satış pazarlama işine girdi. İşi çok çok yoğun dış bölgede çalışıyor. Bir gün dışarda birgün evinde.
İşe girdiğinden beri benimle deli gibi ilgilenen gözümün içine bakan adam gitti. Sadece iş düşünen, arayıp sormayan bir mesaj bile atmayan adam oldu. Her fırsatta dile getirdim sıkıntımı eskisi gibi olmasını istedim. Hep işinin çok yoğun olduğunu bizim için çalıştığını söyledi. Buarada Şubat 'ta sözlendik. Ben nişan hayalleri kurarken o yine işten başka birşey düşünmez oldu.
Eskiden her dakika yanımda olmak için çabalayan üzerime titreyen adam dinleneyim, yorgunum diye erkenden eve gitmeye başladı.Toplantıları oldu görüşmedik. 5 aydır o kadar çabaladım ki ilişkimi kurtarabilmek için. Çok direndim çok konuştum. En son pazar günü kendime zaman ayırıcam spora yazılıcam dedi. Sadece haftasonları görüşücez dedi. Benimde sabrım taştı tamam dedim sana zaman veriyorum git sporuna, bir süre görüşmeyelim ama bu zamanı kendime değil sana veriyorum. Tek taşımı çıkarttım ben bu yüzüğü 5 ay önce tanıdığım adamla evlenmek için kabul ettim yine o olduğunda yüzükle beraber gel yanıma dedim. Ama söz yüzüğümü çıkarmadım. Oda kendi söz yüzüğünü çıkarıp çok büyük hatta ettin artık yalvarsanda alamıycaksın bu yüzüğü dedi. Ve bitti.
Pazar akşamından beri ağlıyorum artık halim kalmadı, bu sabah dayanamadım aradım birimi var ondanmı yapıyorsun bunları bana diye hayır dedi. Hala beni haksız görüyor Yüzüğü çıkarmakla haksız duruma düştün diyor anlamıyorum akıl verin ne olur. Ben çok uyardım onu bu 5 ayda iyiye gideceğine kötüye gitti hep. Tek bildiğim içim çok ama çok yanıyor..
Beni anlamana sevindim. Zaten şuan ayrıyız yüzüğü bendeBugünki konuşmamızdan anladığım kadarıyla hala kendini haklı görüyor benden çaba bekliyor
Bu şekilde hissetmen gayet doğal ve bence haklısın. Hayalleri tek başına yaşamanın ağırlığı fazla gelir insana. Mutluluğunu doyasıya yaşamak isterken, onun yabancı gibi uzakta durması seni çok incitmiş.
Sözlün de zorlu bir süreçten geçiyor anladığım kadarıyla. Bunaldığı için fevri bir çıkış yapmış. 5 yıllık bir ilişki bir çırpıda bitmez. Umudunu sakın ama sakın yitirme. Her türlü olumsuz düşünceden arındır kendini. Biraz rahatlamaya, nefes almaya çalış. Spora başlayarak kendisi için bir şeyler yapmak istemiş, sen de kendin için bir şeyler yap. Düğün ve nişan gibi yoğun dönemlerin stresinden biraz uzaklaşmaya bak.
inanamıyorum ecem geçen 2014 1015 topiğini okudum dedim yazayım ecem napmış acaba asker bekliyordu o sırada çeyizler alıyordu okulun bittimi bilmiyorum yani uzaktan seni izleyip ilişkini kendi ilişkime benzetiyordum osnuçta seneler sürmüş asker yolu bekledin 15 ay bekledin bildiğim kadarıyla o yüzden yaızk etmeyin ilişkinize
inan bırakman için sebep dğeil kendimden örnek vereyim iş die didinip işle koşan biriyimdir aşkımda tam tersi öğrenciydi 4 yıl o öğrenci ben ise okulu bitirip erken yaşta işe atılmıştım ve onu hep ihmal ediyordum ayda 1 geliyordu ve görüşüyorduk şimdi oda işe girdi asker dönüşü ve inan bak oda az arayıp soruyor beni şimdi anladı çok yoğun çünkü ve bende yoğunum haftasonu pazar günleri görüşmeyelim dedim çok üzüldü sevdiğim kız gitmiş dedi ama beni anlamaya çalıştı haftaiçi hergün görüşüyordu ben ona azcık görüşmeyelim çok yıpranıyorum dedim ama inan sevmediğimden değil çok yıpratıyor yollar beni bide beni vapura kadar bırakıp 2 saat evine yol dönüyor
şu sıra bana beni sevmiyorsun dmeiyor diyemiyor çünkü oda çok yoruluyor ve beni anlıyor hattaha dün ilk kez 4 saat konuşmadık dedim ne oldu işler yoğunmu askerdeyken bile sürekli arıyordun ben hem iş hem snei idare ettim beni şimdi anladınmı dedim evet giz beni sevmediğini düşünüyordum ne pişmanım dedi mecbur anlamak zorunda anlamalıyız
bide sözlünün başka bir derdi üzüntüsü sıkıntısı olabilir belki sölenilen bir laf onu kırmıştır bilmiyorum hani bunu irdelemek lazım dertlerini çok malesef bizle paylaşmıyorlar inan bu çok zor o yüzden yüzük çıkarmanı ne olursa olsun 3. kişiler girmeden çıkarmanı haklı göremiyorum senin onu sevdiğini çok iyi biliyorum karşılıklı sevgide bu kadar yoğun duygular çıkar çünkü karşıdaki adamda seni severken böyle haksızlık etmeyin birbinize sevginize sahip çıkın lütfen
sen daha iyi tanırsın sözlünü bu durumlarda dönüşü olur muu, ya da tartışmalarınızda kim arar.
o aramıyosa bence sen arayabilirsinn,
haklısın çok üstüne geldim amaa bende ilk defa böle şeyler yaşıyorum heycanlıyım, hevesliyim ve bunları senden başka paylaşabilceğim kimse yok gibisinden konuşmaya başlayabilirsin
ve yüzüğü çıkarıp verdiğinin hata olduğunu belirtmelisin bence.
ilişkide ben çok kim aradı taraftarı diilim..
ilk adımı atabilirsinn, yüzüğü çıkartıp veren sensin çünküü
Ben bunları geçen şu son 5 ayda fazlasıyla yaptım zaten o konuda içim rahat. Yine aradım sabah baktım hala kendini haklı görüyorum kapatıyorum dedim. Senbilirsin dedi daha ne yapmalıyım ki ?
Canım desteğin için teşekkür ederim. Bu ilişkinin bitmemesi için o kadar çok çaba verdim ki 5 aydır. Hep konuştum, anlattım böyle olmaz diye, başka biri olmasından bile şüphelendim hatta çok inişli çıkışlı geçti bu 5 ay. Ama ben onda bizim için bir çaba göremedim. Benimde okulum bitti geçen yıl o kadar stresli yoğun bir işte çalışıyordum ki tel. kullanmam bile yasaktı ama her fırsatta arayıp mesaj atıyorum. Bende aynı çabayı bekledim ondan.
Tahammül edemedim kafasına birşeyler dank etsin dedim yüzüğü verirsem beni kaybetmekten korkar düzelir dedim ama oda gurur yaptı çıkardı yüzüğü. Şimdi ne yapıcam inan hiç bilmiyorum. Aradım yine ama karşımda hala sadece kendini haklı gören bir adam var.
Ben bunları geçen şu son 5 ayda fazlasıyla yaptım zaten o konuda içim rahat. Yine aradım sabah baktım hala kendini haklı görüyorum kapatıyorum dedim. Senbilirsin dedi daha ne yapmalıyım ki ?
İlk mesajımda yazdığım gibi şehir dışında çalışıyor bugün gelecek ama bildiğim kadarıyla toplantısı var akşam ve çok geç saatte bitiyor yarın yine gidecek şehir dışınakaybetmek istemiyosun belliki ağlayıp harap etmişsin kendinii..
biraz daha mücadele edeceksin demekkii çünkü yüksek egoları yüzüğe takıntılı olduğu içinn
akşam iş çıkışı yanına gitsen yüzyüze konuşsanız daha iyi olabilir mii :44::44::44:
canım aillere ne dediniz peki onu merak ediyorum hani yüzük çıkarmak çok ama çok yanlış seni kaybetmesi gerektiğini ona böyle anlatamazdın inan erkekler bunu anlayamazlar 2 senedir tektaşımı takıyorum 1 kere çıkarmadım çıkarmamada onada kimseyede koz vermem çünkü o yüzük bir anlaşmadır bana göre ve o anlaşma biter o gün ve bir barışma olursa hep o yara o parmağa bakınca kalıcaktır karşıdaki insan duygusalsa bunu hisseder benim sevgilim çok duygusal ben ise çok fazla gururluyum
o yüzden ben barışcağnıza inanıyorum
ve yerinde olsam bu mesajı atardım eleştirneler olabilir ben yapıcı biriyim bunu yazardım
ben naparsam yapayım sevdiğimden beni anlamanı istediğimden yaptım başka yapıcak bişiyim yoktu bu durumda beni anlamanı bekledim yüzüğü çıkararrak hata yaptım ama bir şekilde yanlış düşündüm aklıma 3. kişi bile geldi bu kadar kör oldum aşkım canımı yakmaya başladı ve senin aşkımız için bişi yapmadığını gördüm kendi karanlığımda boğulurken ellerini göremedim ve bu hareketi yaptım yaptığımdan pişmanım keşke yapmasaydım ve sen keşke yüzük çıkardığımın arkasına sığınacak fırsat vermeden haksız olduğunu sana güzel bir dille anlatsaydım inan çok üzgün ve mutsuzum biz bunu o yolları engelleri aşarken böyle basit bir bitişi haketmedik geri dönülmez yollara girmeden aramızdaki gönül bağının hatrına oturup konuşalım burdaki ana konu benim yüzük çıkarmam değilde o yüzük çıkarmaya götüren sebepler olmalı
İlk mesajımda yazdığım gibi şehir dışında çalışıyor bugün gelecek ama bildiğim kadarıyla toplantısı var akşam ve çok geç saatte bitiyor yarın yine gidecek şehir dışına
Benim ailem biliyor olayı olduğu gibi herşeyiyle. Onun ailesi bilmiyor sanırım daha bilseydi arardı annesi. Yüzüğü çıkarmakla hata yapmış olabilirim ama beni o yola sokan oydu işte başka çare bırakmadı ki aylardır her yolu denedim.
Yazdığın mesaj çok güzel ama istiyorum ki o adım atsın çünkü ben aradım onu sabah şimdi o birşeyler yapmalı. Eğer mesaj atarsam yaptıklarında haklı olduğunu düşünecek bende bunu istemiyorum giz. Haksız konuma düşücem tamamen
cnaım hasız duruma düşüp haklı duruma direk çıkabilirsin bu mesaj çok yapıcı öyle bişiler yaz inana o sadece yüzüğe odakladı kendini seni anlamayı seçmesi lazım ve biraz vicdan yapması lazım acı çektiğini şu üzüntünü o görmeli ve snei kaybetmeye yakın oldğnu anlamalı hem bu msjı atarsan sana sen haksızsın şusun busun bile diyemicek ne hale düşürdüğünü düzgün ve yapıcı şekilde görücek inan herkesin geçmişte hataları oluyor ama acı çektiğimizi karşı taraf görünce bir şekilde idrak ediyor snei bu msjı yazmaya ve o yüzüğü çıkarmaya iten sebepleri öğrenmeli ve çok üzülerek öslüyorum malesef biz hep anne gibi gösteren taraf oluyoruz
inan onun anlamaısnı beklerken yıpranıcaksın onlar bu işe sıra katarak değil duygularını paldır küldür yaşadıkları için duygularının bodozlamlığıyla dalıyorlar o yüzden ona göster yoruluyoruz yıpranıyoruz inciniyoruz ama göster ki anlasın yoksa snei kaybedecek gibi duruyor çünkü bu erkek milleti bişileri biraz zor anlar anca yapıcı mülayim tavır takınırsan anlarsın
kendini haklı görmeyi bırak ve gerçekten seviyorsan işleri düzeltip o zaman içindekileri dök ben belki kan kusup kızılcık şerbeti içmiş gibi davranan biriyim çoğu arkadşaım hürrem gibisin bazen der ama gerçekten sevdiğime karşıtatlı dilimi hep gösterir ve öyle öğretitirm aksi halde yıpranıyorum geçmişte senin gibi şimdi sıra onda deidğim zamanlarda beni yanıltığı gibi çok sevindirdi ama artık duygularma göre davranıyorum yok önce o aradı yok sonra ben arıcam demiyorum dedfiğim halde çok yıpranırım
o yüzden sana sadece tavsiye canım çünkü mutlu olmanı gerçekten istiyorum onun seni sevdiğini çektiğin acıdan anlıyorum o seni sevmese sende yoğun şekilde onu sevmezdin
Çok haklısın yazdıklarında ama ya o üzülmüyorsa ya ayrılmak istiyorsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum o mesajı attım diyelim ya sonuçsuz kalırsa o kadar çok korkuyorum ki bundan anlatamam.
Çok yıprandım şu iki günde gözümün yaşı durmadı ama düşünüyorumda ya o böyle mutluysa ben ozaman daha kötü olurum işte.
Bugüne kadar bende hiç önce ben aradım o aradı muhabbeti yapmadım ama bu sefer korkuyorum sanırım.
Senin tek hatan yüzüğü çıkarman olmuş.
Senin kendine göre haklı nedenlerin var. Mesela o kadar yoğunken spora yazılıp kendime vakit ayıracağım demesi senin böyle davranmana sebep olmuştur. Senin çok ilgi falan istediğin yok bence, ben seni haklı buldum. Dediğim gibi tek hatan yüzüğü çıkarmak. Onun yerine "zaten işten dolayı yoruluyorsun spor olayını biraz ertelesen" şeklinde bir şey söyleyebilirdin.
Sen direkt yüzüğü çıkarıp verince oda kendini haklı buluyor. Sen haklı olsan dahi bu yaptığın diğer sorunu bastırıyor. :97:
bana göre en büyük hatan yüzüğü vermen.sende diyorsun özel olan birşey diye..
sonuçta o bir simge parmaktan çıktığı an niyet belli edilmiştir. ister söz yüzügün olsun ister tektaşın. ikisi de aynı.
yüzüğü çıkarmak yerine bende bu süreçte kafamı dinleyip bazı şeyleri netleştirmek istiyorum diyebilirdin fevri davranmıssın.
sözlünün de yalvarsan da kelimesi hoş olmamış. erkekler biraz düz mantıktadır eğer sen yüzüğü verdiysen onu artık istemiyorsundur ona göre
*
her ayrıntıyı bilmem mümkün değil ama çok fazla ilgi beklediğini düşünüyorum ve onun üzerine çok düştüğünü..
sözlün nerde çalışıyordu bilmiyorum ama mesaj atacak kadar vakit olmuyor ben eski işyerimde öyleydim..sonra iş değiştirdim eşim o zamanlar nişanlıyken çok yogundu ne arayabiliyordu ne mesaj atabiliyordu.. bende isyan ediyordum ona sonra dedim ki ben de böyleydim:44: niye yükleniyorum ki ona... vakti olsa atardı. inan tele bakmaya fırsat olmadı anlar oluyor insanın.
spora yazılmak istemiş.. kendine vakit ayırmak istemiş çünkü sana sarmadan kafa dağıtmaya ihtiyacı var.
sen de fedakarlık yapmışsındır ama onu sıkboğaz etmişsin gibi bana kalırsa.
elinden geleni yapıp sonra seyredeceksin yastığa başını koyduğunda vicdanının belki yüzük çıkardım hatalıyım ama kazanmak için düzelmemiz için yapacağımı yaptım burda gurur rededilmek önemli değil yapıcaksın bekliceksin olmuyorsa zaten hayırlısı buymuş diceksin oluyorsa ne ala her ikşi tarafta fevri davranmıcak birbiini sıkmıcak mutlu olucak bunları düşün
ben eskiden çok gururluydum ve kötü bir davranıştı gururrum aşkımın önüne geçip haftalarca onu aramamma engel oluyordu iyimi yaptım tabikide değil 20 yaşımdaki aklımla şu an 25 yaşımdaki aklım bir değilmiş şimdi olsam onsuzluğa öle dayanmama hesapsızca kitapsızca koşardım ona o yüzden telafisi olmayan şelerde gurur zırhı takılmalı böyle bir sebepten heleki ilişki ben adım atarımda o adım atmazlarsalara gitmemeli
içinden kalbinden geleni yapıcaksın karşılık görmeyince kalbini durdurup beyninle yöneticeksin herşeyi ya kalbin ya gururun ben bu ikisiyle aynı anda savaşamıyorum birini seç ve ona göre davran
seni yanlış yönlendirmek istemem her insan farklıdır ben görüp görebilceğin en romantik olmayan ama hayatı bazen romatikleştiren biriyim sevgilim odunum canım diye sever beni öyle odunluklarım meşhurdur ama zamanla öğrendim sevdiğim adamı anlamayı
o yüzden senin sevdiğin adam sana kırılcağın şeleri sölediyse zaten erkek milettinin doğası bu onlar söylerler bunu hepimiz biliyoruz ama kendilerini affetirmeleride gerekir erkek milleti 1 2 gün beklemez o and ayapar o yüzden sen onun gelmesini bekliyorsun o şu anda anlamıyor ve sen acı çekiyorsun bu çektiğin acıları ona güzel bir dille anlatmalısın
Senin tek hatan yüzüğü çıkarman olmuş.
Senin kendine göre haklı nedenlerin var. Mesela o kadar yoğunken spora yazılıp kendime vakit ayıracağım demesi senin böyle davranmana sebep olmuştur. Senin çok ilgi falan istediğin yok bence, ben seni haklı buldum. Dediğim gibi tek hatan yüzüğü çıkarmak. Onun yerine "zaten işten dolayı yoruluyorsun spor olayını biraz ertelesen" şeklinde bir şey söyleyebilirdin.
Sen direkt yüzüğü çıkarıp verince oda kendini haklı buluyor. Sen haklı olsan dahi bu yaptığın diğer sorunu bastırıyor. :97:
kim bilir derdi var ne bende aynı durumdayım konuşulmuyorda hemen haklı duruma geciyorlar bende bu akşam ayrılmaya karalıyım yanındayım ne diyeyim aglamaktan perişanım bende sabır canım kalbin çok acıyacak ama yanındayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?