cnmmmm bitirmemiş sevgilin. Sadece senin burnunun sürtmesini istiyo kendince. İstemese açıkça derdi. Delirtme insanı demezdi. 1 haftaya kalmaz barışırsınız inş tatlımmmmm
Göremez şuan. İşine gelmiyor çünkü. Sen bidaha sakın ağlama onun karşısında. Güçlü dur cnm. Bak inan bana. O adam Bİ TİR ME Dİİİİİİ!!!!! Seni çok seviyo belli. Ama biraz zaman ver gerçekten tatlım. Mesaj atma, arayıp sorma. Adama bi noldu yaa dedirt! Bu kız arardı sorardı ne olduda aramıyo dedirt. Değerini hatırlat tatlım..
5 yılı bitirmek kolay değil canım benim.. Diğer arkadaşların dediği gibi. O şuan işinde sivrilip ilerlemeye çalışıyo sanırım. Seni sanmıyorum ki aklından çıkarsın. Erkekler böyledir. Araya az bişey zaman girerse iki tarafında düzeliceni düşünür. Çünkü özlem çoğalır. Seni çok iyi anlıyorum. Ama ikinizi istiyosan, yuvanızı istiyosan azcık sabret tatlım emi.
Ne demek canım benimmm. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bak gör iki güne kalmaz burda mutluluğunu paylaşıcaksın bizimle inşallah...
Önce yorumlarınız için teşekkür ederim. Son gelişmeleri yazayım. Dün giz'in dediği gibi mesaj attım beni suçlamaya başladı mesajla olmuyor diye aradım. O kadar sinirli ki gözü hiçbir şey görmüyor. Ağlıyorum resmen karşısında o nasıl çıkarırsın yüzüğü diyor.
Ben hatalarımı kabul ediyorum sen neden etmiyosun diyorum ben hatalı yada değilim sen nasıl çıkardın yüzüğü diyor. Anlayacağınız ağzından başka laf çıkmadı sonra kapatmak zorunda kaldık.
Mesaj attım akşam yüzyüze konuşalım diye toplantım var geç geliyorum biliyosun dedi. Tamam dedim sonra çıkınca gel istemiyomusun dedim delirtme insanı dedi sadece. Kızlar ben elimden geleni yaptım bu saatten sonra yapabileceğim hiçbir şey yok seviyorsa zaten döner gelir. Çünkü ben çabaladım gerçekten tekrar konuşabilmek için.
şimdi sırada çek kendini ve bekle o burunun sürtüğünü dünkü mesajınla anlamıştır ama hala inat ediyor şimdi onu sensiz bırak bakalım ne olucak üstüne gitme kırgınım de ama çokta uzatma kararında tepkiler ver onu biraz sensiz bırak canım
ece dua et sakın dipe çökme seviyorsan bekliceksin çek elini şu adamdan oda eceye ne oluyor aklına senin düşünceleirn gelsin gerekirs ebaşka birimi varı bile düşünsün onu öle sensiz bırak çübkü sen onu aradıkça o idrak edemicek sen görüşmek istedikçe kaçıcak
zaten ilişkinin sorunuda buydu o iş temposuyla seni ihmal ettti sen ise unutturmdğnn gibi ona göre sıktın onu o yüzden şimdi onun üstündeki elini çek ve olanı biteni seyret arama sorma msj atınca azcık geçö dön lütfen bunu yap
ecem cnaım naptın bir ses seda varmıdır
Melasef bir ses yok daha, bugün izmire gelecek akşam görüşmek isterse arar diye düşünüyorum
peki sen nasılsın bir düzelme olursa eski ılımlı halini takınabiilecekmisin canım çünkü sen böyle durduğunda er yada geç uzattığını anlıcak bu hiç hoş değil çünkü
Canım ben nasıl olduğumu bilmiyorum vallla. Şimdi gelse konuşalım dese ılımlı yaklaşırım hatalarının farkındaysa oda.
Ben uzatmamak için çağırdım onu gelmedi, toplantım var dedi. Bugün bir bahanesi yok.
Pazar akşamına kadar bekliycem bir ses çıkmazsa benimde yapabilecek birşeyim yok artık.
canım 5 seneyi, aşmış bir ilişkide böyle ara verilmez ne bileyim verilmemeli pazar akşamına kadar ses çıkmaması ne demek siz ikinizde biribinizi karakter olarak anlamış çözmüş insanlarsınız aynı şeyi sen ona yapsan snei kabul edemri onun bu sesizliği senin gök gürültün olucak o yüzden sen sakin ol sukunetini koru oda hatasını anlasın
bugün kandil güzel güzel görüşün kandil mesajı bile atabilirsiniz yani allahım yardımcı olsun
Amin inşallah. Kandilin mübarek olsun canım.
Beni şaşırtan da bu ya zaten benim tanıdığım adam bensiz duramazdı ama 4. gün bugün ses yok hala.
Ben mi yanlış tanımışım diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde mesaj atıp aramayı düşünmüyorum ben şuan giz ben yapmam gerekeni yapmadım mı sence?
seninde kandilin müabrek olsun canıom üzülerek sölüyorum yapman gerekeni yaptın ve böyle bir durum yaşıyorsun bu duruma nasıl geldiniz böyle neden oldu idrak edemiyorum dualarım seninle mutlu bir haberini bekliyorum 5 yıllık ilişki bu kadar kolay bitmemeli sen geldiğinde ılımlı davranacaksan o neyi bekliyor amacı ne sizi git gide böyle duruma sürüklüyor
ailler ne diyor arayıp soruyorlarmı canım
Sağol canım benim bende dua ediyorum bol bol hayırlısını diliyorum.
Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. İlişkiye ara verilmez diyorduk hep ama şimdi yaptığı ne ?
Babalarımız konuşmuş işini öne sürüyorlar yine kariyer yapıcakmış beyimiz ileride beni rahat ettirmek için.
Annesi aradı dün zaman verin birbirinize biraz kafanızı dinleyin diyor. İyide ben bu belirsizliklerle kafamı dinleyemiyorum. Deliriyorum daha çok.
Ne yapıcağımı şaşırdım valla.
canım sakin ol öncelikle doru belirsizlikler bunaltmış seni ama nişana şunun şurasında ne kaldı sabret nişanınız olucak evlenceksiniz diceksin ki beni böle yarı yolda bırakıp varlığından bir haber ettiren adamdan hayırlı eş olurmu aklında bu sorular var gelse bile şu günlerin mutsuzluğu kalcak üzerinde çünkü senin şu anda kyafet vs için onunla dolaşıyor araştırma yapıyor olman lazımıdı
bunları üzmek için söylemiyorum sadece dahada dik dur die sölüyorum yapman gerekeni yaptın kimine göre mesaj atmak bile saçmaydı ama en azından tarzını ılımlılğını iyi niyetini ona belli eden bir mesajdı dünde dediğim gibi bekleyip görücez senle beraber bende bekliyorum
ailesinin tavrı kötü değil helal olsun böle şelerde kimse arayıp sormaz hani insanalr sert olur iki ailede ama bak sizi seviyorlar sadece şu var neden ne için zaman veriliyor napmışsında bu oluyor yüzük ç.ıkarman evet sorun suç hattaha bana göre en kızacağım şey budur anneme görede öyle bana hep bu lafı ösledi o yüzden hani sen haklıyken sevgiline göre haksız oldun
çünkü böyle bir durumu ben yaşasaydım pekala zeytin yağı gibi, üste çıkar sevgilimi bu hale getiren sebepleri belki sırf kızım die merak ederdim ama erkeklerin odun dünyası bunu yapacak modda değil onlar olana bakar sebeplere bakmazlar sen gçemişi yaşarsın o bugünü yaşar
o yüzden canım azcık sakin ol bekle bol bol duaya sığın dua oku ben sinirlenince melisa ve ada çayı içiyorum çok sakin oluyorum hani şu durumunu anlıyorum şimdilik bunlar senin uykunada yardım eder bekleyip göreceğiz dua edelim bol bol bugün kandil senin için dua edicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?