Aminn hepimizin.valla ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum tahmin ettiğim gibi oldu.Keşke şımartmasak dimi.Hakkınızda hayırlısı olsun canım aileleriniz ne durumda:44:
Tahmin ettiğim gibi..
Çok sevindim ecem..
Aminn hepimizin.
Evet keşke bu kadar çıkarmasak tepemize
Aileler hiç bir araya gelmedi henüz olaylardan sonra :26:
Ezgicim teşekkür ederim.
Güzel günler hepimizin olsun
Anladım canım inş sizin aranızda ailelerin arasıda iyi olurr...Çünkü biz unuturuzda aileler bizi üzenleri zor affediyor.Rabbim muhabbetinizi artırsınay ben ne meraklı oldum ya bizi de haberdar et nasıl gidiyor diye
Amin canım
Evet bak o konuda doğru söylüyorsun aileler biraz daha zor unutuyor.
Ederim tabi, güzel haberler vermeye devam ederim inşallah
Teşekkür ederim yorumun için.ezginin konusunu hiç yazmasam da içim kan ağlaya ağlaya okuyodum, belki bugn güzel haberlerle döner diye umut ediyordum,sonra orda gördüm seni ve bir ayrılık haberi dahahemen konuna geldim veeee çok şükür barıştığınızı gördüm.umarım bundan sonra hep güzel günler görürsünüz..aşkla kalınnnnn..
amin canımm ya bende asker yolu gözlüyorum 15 ay beklediğini düşünce çok üzüldüm ki :26: inşallah iyi olur ya
Teşekkür ederim yorumun için.
Amin inşallah güzel olacak bundan sonrası hem bizim için hem Ezgi için.
Amin inşallahhh
Asker beklemek zordur, beklemeyen bilemez anlayamaz.
Allah kavuştursun tez zamanda canım. Az kalmış sizinde
evet canım kısa dönem gitti ama yine de zor...özlem aynı işte her günü onsuz geçiriyorum sonuçta..bazıları önemsemiyor 5 ay diye
Önemsememek gibi bir durum söz konusu olamaz özlem aynı özlem.
Ama çok daha iyi olduğu kesin.
O özlemin 3 katını yaşadığını düşünsene birde
evet orasını düşünüyorum bende şu tartışılmaz 15 ay gidenler daha çok yıpranıyor bu gayet açık.Kimileri bizimkini hiç askerlikten saymıyor ve sanki 5 ay gitti diye bizim üzülmeye hakkımız yok gibi davranıyor o çok sinirimi bozuyor Allah bütün bekleyenlere çoook sabır versin
Amin canım hepinize bol sabırlar diliyorum.
Boşver sen takma onları.
5 ay diye özlenmiyor sanki.
amiinnnn bizimde kasımda düğünümüz var işte allahtan mani çıkmazsa
ayy evet bu hiç aklıma gelmemiştiSiz hemen düğün yapacaksınız ozaman ne güzel hayırlısı olsun. Yeni yıla evli olarak gireceksiniz
ecemm ne oldu asker topiğine ayrıldık demişssi neler oldu yine hani iyiydi. nasılsın canım:26:
İyi olduğumuzu sanıyordum canım. Bu sefer bitti.
Yalanlar ortaya çıktı çünkü
İyiyim, daha da iyi olucam inşallah.
yalan mıne yalanı tatlım ya biraz ayrıntı versene merak ettim
Benden gizli facebook hesabı mesela canım. Üstelik 3 yıldır olan bir hesap :)
Gittiği ortamlarda yüzüğünü çıkarması, erk. arklar var diyip bir sürü kızın olması.
Buna benzer şeyler işte.
Ayy inanmıyorum yaaa. sen adamın 15 ay yolunu gözle şu olana bak ay çok kızdım şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?