Mutsuz biten bir son daha

aaa ne yazmış mesajda amanın güneş senin için doğup ona batıyor şarkıdakileri keşke hayat felsefesi yapsaydıda seni ağlatmasaydı

Ya dimi şarkıda söyledikleri hiçbir şey ifade etmiyor benim için milyonlarca yıl yaşasa o gözyaşlarının acısı çıkmaz ondan.
Biliyorum dinlemek bile istemiyorsun beni haklısın zorlayamam belki okumadan sileceksin bu mesajı okuduğunu düşünürek yazıyorum ufak temennilerimden biri bu demiş birde işte bu şarkıyı dinlersen sevinirim yazmış canım.

ecem gerçekten roller değişiyor kuzum sen sabrını koru o kafasını taşlara vursun birşeyler bu kadar kolay olmamalı affetirmek için daha çok uğraşlar vermeli cidden bu benim meselem gibi oldu senle aynı durumd aolsam senin gibi olurdum canım

Sağol canım en başından beri yanımdasın zaten
Şuan yaptıkları bir şey değil zaten bir çaba olarak görmüyorum ben.
Gayet güçlüyüm şuan, kanmam ona.

çok üzüldüm canım. ama ne yazıkkş erkeklerin bu tarz gel gitleri oluyor evlilik korkusu sorumluluktan kaçma duyguları bile taşıyor olabilir. her zaman kendilerini haklı çıkarmak için bir nedenleri vardır bu hayatta neden yüzüğü çıkardığın önemli değildir çıkardığındır sadece onun aklındaki oda kendi suçluluk duygusunu bastırmak isteyişidir aslında. benden sana en güzel tavsiye kesinlikle arama ona mutlu görün iyi görün bakımını güzelce yap aksatma seni ne kadar özlediğini anlayıp dönücektir. 5 yıl erkekler için öyle bitçek kadar basit zaman değil sadece zaman ver döndüğünde değerini kesinlikle daha iyi anlıyor olucak

Bir sürü ihtimal var bunları yapması için, evlilikten korktu belki başka biri var belki de sıkıldı bilmiyorum var da var işte.
Asıl önemli olan şu güne kadar yaptıkları bana yaşattıkları.
Pişman oldu bile zaten.

Sağol canım en başından beri yanımdasın zaten
Şuan yaptıkları bir şey değil zaten bir çaba olarak görmüyorum ben.
Gayet güçlüyüm şuan, kanmam ona.

senin güçlülüğün onun dibe vuruşu oluck ve ben biliyorum ki seven kalpler ne olursa olsun birleşir inancım tam size inşalllah o akıllanacak senin gönlünü alıcak unutrcak sana herşeyi eğer bu olmazsa zaten boşver gitsin ama seven insanların ayrılmasını istemiyorum dualarımdasınız

Sağol canım benim.
Bakalım kısmet, zaman bize ne göstericek yaşayıp göreceğiz.

Gizemcim gelişme var iyi de diyebiliriz.
Ben dün aradım ne istiyosun arayıp duruyosun bitti demedinmi net ol diye.
Pişmanım dedi bitmesin dedi konuştuk biraz bu akşam görüşmek istedi.
Aramasaydın ben seni yine arıcaktım mesaj atıcaktım yarında yanına gelicektim zaten dedi.
Yani canım bu akşam görüşücez.

ne diyim aklı başına gelmiş ve 1 hafta önce olması gereken biraz geç oluyor sen üzüldün ve sonra güçlendiğinde geliyor hep böyle oluyor çünkü oda seviyor inşallah barışır vede çok mutlu olursunuz hakediyorsunuz canım sen onun hep arkasında ve yanında durdun oda şimdi bu kıza kendini affetirmeli vee sen gözü yaşlı değil gülerek nişan telaşlarını yaşamalısın

Aklı başına gelen sadece o değil aynı zamanda benim canım.
Bir süre nişan düğün ertelemeye karar verdim zaten. Birbirimize ikinci bir şans verip,olanı biteni görmek istiyorum.
Evlilik sonra ki iş artık planlarımda.

Hadi hayırlısı tatlım yaaa. Heycanlandım vallahi :)

Canım benim sağol. Bende heyecanlıyım 2 haftadır görmüyorum

Ağırdan sat kız kendini :) Kendimi filmdeki dedikoducu kadınlar gibi hissettim şuan :)

Canım çok kırgınım, üzgünüm bunu atlatabilmem için biraz zaman lazım.
O yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranamayacağım ağırdan satmış olucam ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…