Mutsuz evliliğim

Aynrcnkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
40
18
3
32
Merhaba 4 yıllık evli ve 3 yaşinda çocuğu olan biriyim sorun kocamla ilişkim cocuk olmadan önce esim isten gelip beraber yemek yer biraz otutrp beraber yatardik ama simdi o kadar degisti ki 3 yil içinde ne yaptim ben diyorum isten gelir hosgeldin derim he he der geçer hic nasilsin diye sormaz cocuk ne yapti yemek yedi mi uyudu mu der evdeki tek sohbetimiz budur sonra eline alir tableti yada telefonu yatana kadar
Oyun oynar çikalm dolaşalım derim hep yorgunum der ama başkası çağırsın kardesleri falan koşturarak gider evlendiğimizden beri 1 kez bile disarda yemek yemedik o kendi cani isterse disarda yer tabi ama bana sormaz bile gelmek istermisn diye gerçi hiç birseyini sormaz nerde olduğunu bilmem ama ablasina sorsam bugün bize ugramisti der hasta oluyorum napym benimde şuram ağrıyo der umursamaz bile evde birsey bozulur o aylarca bozuk kalır umursamaz tek yaptıgı ise gidip gelmek ne evle nede benimle ilgilenmez o sadece para versin tamam doğum günü gibi özel günleri hayatta kutlamaz o gün doğum günüm olduğunu bilir ama asla dogum günün kutlu olsn demez kendi istediği yere gidebilir istediğiyle konuşabilir ama ben her yere gidemem yada erkeklerle konuşmama asla izin vermez hemen kavga eder benimle yemek yaparım beğenmez temizlik yaparım bumu temizlik der artık o kadar bunaldim o kadar hersey icimde kaldi ki milletin el ele gezmesini bile kıskanıyorum o kadar içime oturuyor ki ne yapcam ben bilmiyorum

Yaptım ve karsimda duvar vardı sanki zorla benimle duruyor ama ona sorsam o bizim icin calisip cirpiniyor duygusal hicbirsey kalmadi aramızda

Yapılan şeye yaptığıma cevap veririm ve eşim anlar hmmn düzeltir kendini

Nebilim habersiz bir yere mi gitti Bnde yaparım gbi

Ama tabi ki senin çocukların da var çocuklarıyla ilgileniyor mu

Yapılan şeye yaptığıma cevap veririm ve eşim anlar hmmn düzeltir kendini

Nebilim habersiz bir yere mi gitti Bnde yaparım gbi

Ama tabi ki senin çocukların da var çocuklarıyla ilgileniyor mu
Evet ilgileniyor ama konu ben olduğumda sanki yabancı hiç birşeyimle ilgilenmez nasılsın diye sormaz dısarı çıkarmaz çıksak elimi asla tutmaz iki yabancı gibi o çocukla ilgilenir o kadar sanki eşi yokmuş ta ben evdeki hizmetçi

B
ben evde yemek temizlik yapaym cocuga bakaym sesi çıkmaz ama biri eksik olsun kıyamet kopartır daha bir kez bile eline sağlık dememistir yaptiğım hic bir yemeği begenmez hep bahane bulur
bir kez bile sarılmaz öpmez ben istiyorum ki isten gelsin koyalım caylarimizi muhabbet edelim ama nerdeee

Evlendiginizden beri hic dışarıda yemek yemediniz mi? Hani cok anormal bir durum degil ama biraz tuhaf yani,ne bileyim bir özel gün olur,ya da ogun evde elektrik olmaz,ya da halsiz hasta olursun bir dışarıda kebap yiyelim falan? En cok buna takildim konuda.
Yemeklerini neden begenmiyor? Sence guzel yapiyor musun bazi insanlarin eli lezzetsiz olur senin icin demiyorum bunu. Bir de ayri yörelerin insani misiniz damak tadi falan?
Esin yogun mu çalışıyor kafası cok dalgin sanki eve gelince he he diyip gecmesi yorgun bir profil olusturdu gözümde
E napacaksın peki bosanacak misin? Her zaman mi böyleydi cocuk olunca mi değişti? Hayatinda birisi yok dimi takip et sen onu biraz bence

Telefonu hep şifrelidir yanından 1 dk bile ayirmaz saate bakmak için bile elime alamam evet benimde süphelerim yok değil ama eşim gece bekcisi isten cıkıp eve gelir dısari cok az çikar bilemiyorum kafam karısık ve duygusal olarak çok boslukta hissediyorum

Evet hiç yemedik dısarda kendisi gezmeyi sevmez elim lezzetsiz değil eşim dışında hrkes beğenir yaptıklarımı ve evet yöreler farklı yemekler farkli ben ailesinin yaptiklari bazi yemekleri asla yiyemem ama o çok sever arada yapmaya çalısirim onların yemeklerini olmuşmu derim mesela sesini bile çıkarmaz annem şöyle güzel yapar ablam şöyle yapar der yada bi tatlı yaparım tadına bile bakmaz ama aynı tatlıyı ablası yapsın bayıla baýila yer

Benim esiminde şifreli ama sifresini biliyorum yani gizlemez ve hep goz önündedir mesela
Bence birseyler gizliyor olabilir takip etmen lazim
O yore ile alakali olabilir yani alıştığı bir damak tadi vardir mesela,annesi ve ablası ayni sekilde yapıyordur ondan seninki biraz farkli geliyordur
Onlar herhalde ağır yemekler seviyorlar baharat tuzlu aci salcali yağlı? Asla yiyemem dedigin icin öyle düşündüm .
Bir gun sana ablam soyle yapar annem boyle yapar dediginde ona de ki o zaman neden evlendin? Evlenmeseydin
Yani susma pek
Arkadaşları ya da baskasi çağırdığında kosa kosa gitmesine de engel ol bu ne ya el iyisi resmen sen evde hizmetci gibi sabahtan akşama is yap yorul bir de cocuk var senin dr hakkın gezmek el ele yürümek dolasmak bi yemege cikmak bi dondurma yemeye cikmak bir sinrmaya gitmek falan
Maddi durumlar nasil? Borc morc mu var? Cocuk yaramaz mi
Yorgun geliyorda eve cocugun tantanasi da yoruyor geriyor olabilir ama asla bir bahane degil bu hic sevmem boyle erkekleri

Borc falan yok onların yemekleri karısık çok bi yemekleri var icinde mercimek nohut ispanak bulgur köftesi karısık

Cok zor bir durum. Konusmayi denediniz mi sorunun ne oldugunu sorun bu sekilde nereye kadar devam edebileceksiniz. Mutsuz oldugunuzu dile getirin bir sekilde konusarak cozebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…