Sadece annemle dısarı cikmama izin verir onun dısında yalniz gezmeye asla izin vermez fiziksel şiddet yok ama duygusal olarak var herseyi emir vererek konusur evde herseye karisir laf sokar illa bir gün yemek yapmasam laflar başlar çalısmama asla izin vermez otur cociguna bak önce der o bizim icin çalışıp kendini yırtıyormus bende evde calışmak zorundaymısım ona göre boşansam ailem asla destek cıkmaz basima kakar sürekli yalnizliğin ortasında sıkışıp kaldmO yüzden şartlarını daha açık yazsın, bereden başlayacağına dair akıl istiyorsa ancak öyle doğru bir şey söylenebilir
Normalde şiddet yok, ama evden çocuğuyla habersiz çıkış gitse adam namusuna varana kadar şüphe edecek bir adam da olabilir.
Herkes bir şey söyler konu sahibi kendine uyanı alır zaten. Ama ağız birliği ile kendin takıl sen. Al çocuğu git gez dolaş, dersek kadın bir anlık gazla yanlış bir karar vermesin.
Ben eşimden ayrı tatile de giderim arkadaşlarımla sorun olmaz, ama kadının anlattığı şeylerden üç aşağı beş yukarı kocasının profili belli.
ooooo paşaya bak sen!!!!Cinsellik haftada 1 2 anca ama bende artık istek kalmadi kendi isi biter döner arkasini yatar uyur
o zaman onune zakkum koy onu koklensın canımçAllah kolaylık versınEvet hiç yemedik dısarda kendisi gezmeyi sevmez elim lezzetsiz değil eşim dışında hrkes beğenir yaptıklarımı ve evet yöreler farklı yemekler farkli ben ailesinin yaptiklari bazi yemekleri asla yiyemem ama o çok sever arada yapmaya çalısirim onların yemeklerini olmuşmu derim mesela sesini bile çıkarmaz annem şöyle güzel yapar ablam şöyle yapar der yada bi tatlı yaparım tadına bile bakmaz ama aynı tatlıyı ablası yapsın bayıla baýila yer
ooooo paşaya bak sen!!!!
dediğim gibi silkelemelisiniz
çalışmanıza ne der mesela?
birde kendinize güvenin çok ona muhtaçmış gibi durmayın
ben evde yemek temizlik yapaym cocuga bakaym sesi çıkmaz ama biri eksik olsun kıyamet kopartır daha bir kez bile eline sağlık dememistir yaptiğım hic bir yemeği begenmez hep bahane bulur
Ne yapaym meselaooooo paşaya bak sen!!!!
dediğim gibi silkelemelisiniz
çalışmanıza ne der mesela?
birde kendinize güvenin çok ona muhtaçmış gibi durmayın
Sadece annemle dısarı cikmama izin verir onun dısında yalniz gezmeye asla izin vermez fiziksel şiddet yok ama duygusal olarak var herseyi emir vererek konusur evde herseye karisir laf sokar illa bir gün yemek yapmasam laflar başlar çalısmama asla izin vermez otur cociguna bak önce der o bizim icin çalışıp kendini yırtıyormus bende evde calışmak zorundaymısım ona göre boşansam ailem asla destek cıkmaz basima kakar sürekli yalnizliğin ortasında sıkışıp kaldm
sürekli ilgi sevgi istiyorum gibi durmayın meselaN
Ne yapaym mesela
kocanın narsist burcu ne pekiben evde yemek temizlik yapaym cocuga bakaym sesi çıkmaz ama biri eksik olsun kıyamet kopartır daha bir kez bile eline sağlık dememistir yaptiğım hic bir yemeği begenmez hep bahane bulur
ben evde yemek temizlik yapaym cocuga bakaym sesi çıkmaz ama biri eksik olsun kıyamet kopartır daha bir kez bile eline sağlık dememistir yaptiğım hic bir yemeği begenmez hep bahane bulur
Haftada 1 2 çok bile aslında.Demek k8 cinselliğe düşkün aslında.Cinsellik haftada 1 2 anca ama bende artık istek kalmadi kendi isi biter döner arkasini yatar uyur
Ayni fikirdeyiz isten gelip yatan bi adam ilgi bekleyen bi çocuk ilgisiz kalmis yalniz bir eşsizin hizmet etmekten başka malesef o evde göreviniz yok gibi düşünüyor, sadece size hizmet eden biri olarak kazımış beynine.. böyle kadın ruhundan,duygularından anlamayanların evlenmememsi lazım
Evet var ama ben seni istemiyorum dediğimde sen bilirsn der döner kıçını birde tavır yapar günlerceHaftada 1 2 çok bile aslında.Demek k8 cinselliğe düşkün aslında.
Bence buna bi son verin derim yaklastirmayin kendinize.
Sen benimle ilgilenmiyorsun suratima bakmıyorsun nasılsın diye sormuyorsun bile ben de seni yatakta istemiyorum deyin.
Gerçekten bu adamla sevişmeyin hak etmiyor öküz.
Şiddete meyli var mı böyle davrandınız diye dövme ihtimali var mı sizi mesela eğer öyleyse yapmayın tabi ki.
Benim yuzumden bir kadinin dayak yemesini istemem.
Sen annene anlattin mi anne ben çok mutsuzum diye peki?Sadece annemle dısarı cikmama izin verir onun dısında yalniz gezmeye asla izin vermez fiziksel şiddet yok ama duygusal olarak var herseyi emir vererek konusur evde herseye karisir laf sokar illa bir gün yemek yapmasam laflar başlar çalısmama asla izin vermez otur cociguna bak önce der o bizim icin çalışıp kendini yırtıyormus bende evde calışmak zorundaymısım ona göre boşansam ailem asla destek cıkmaz basima kakar sürekli yalnizliğin ortasında sıkışıp kaldm
E yapsın kaç gün yapar mesela ?Evet var ama ben seni istemiyorum dediğimde sen bilirsn der döner kıçını birde tavır yapar günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?