Mutsuz evliliğim

Canım zaten çıkmama izin vermiyo çocigu birakip çiksam kiyametler kopar yoksa ben istemezmiyim dısarı cikaym ama model bu

10 gün hiç konuşmadığımzı biliyorum

Sizi sadece çocuğuna bakan ve ev işlerini yapan bir hizmetçi gibi görüyor anladığım kadarıyla. Hiçbir sosyal faaliyete sizi katmıyor ama kendisi gezip içip eğleniyor. Haftada 2 kere de işini yapar, daha da umursamaz demek. Beyefendiye bak sen. Madem o sena evde yokmuşsun gibi davranıyor o zaman sen de ona öyle davran. Kafana göre yap yemeği, koy önüne yesin. Tek kelime etme. Al sende eline telefonunu arkadaşlarınla mesajlaş.

Böyle bir adama 3 yıl nasıl katlandınız anlaması güç. Bir de çok fazla gizli işler çeviriyorsa başka biri olma ihtimali yüksek. Dikkat edin.

Çocuktan önce romantizm hayatınız nasıldı? Yani dışarı çıkmadır, özel günlerde ilgi göstermedir falan? Bir anda böyle değişmesi normal değil.

Esiniz var mi yok mu belli degil

Allah sabir ve kolaylik versin. Iliskinizde esiniz yok ve siz kendi kendinize surduruyorsunuz. Esiniz olmadan planlar yapin. Ilgisiz esiniz hesap da sormayacaktir ve siz hayatinizi yasayin. Bi cikis yolu bulursunuz zamanla.

Esiniz umutsuz vaka gibi duruyor konunuzda

Bence de normal degil.

ne yapmanız gerektiğini bilmiyor olabilir misiniz gerçekten

kabus gibi hayat. yani 4 yılda bir kere bile dışarda yemek yememek??
adamın nerde olduğunu bilmemek??
hayatının özgürlüğünün kısıtlanması. yaptığın şeylerin kıymet görmemesi.
vallahi her biri boşanma nedeni. bence hiç uğraşma bunla düzelmez. hangib birini düzeltmekle uğraşacaksın. yol ver gitsin daha önemli kişilerle olsun

en kötüsü siz bu durumu kanullenmişsiniz,yanlış okumadıysam telefonuda vermez yazmışsınız düşündüren ihtimaller kötü

Canım üzülme ama sanki senden soğumuş.nedeni ne olabilir hiç düşündün mü.yani eğer ki hep böyleyse adamın yapısı bu.ama sonradan böyle olduysa bi sıkıntı var.

Canım üzülme ama sanki senden soğumuş.nedeni ne olabilir hiç düşündün mü.yani eğer ki hep böyleyse adamın yapısı bu.ama sonradan böyle olduysa bi sıkıntı var.
Önceden de romantik değildi tamam ama şimdi tek derdi çalısıp para kazanmak para kazansn gelsn yetiyo ona dısarı cıkıp gezmesi zaten yok isten direk eve gelir bi markete fln gider ama paraya kafayi takmış durumda çocugunu beni rahat ettirmek istiyoms onun lafları bu

Kendine az özen göstermeyi denedin mi
Özgüven eksikligi var gibi geldi biraz dik dur kendine bakmaya basla sac makyaj kıyafet
Değişiklik her zaman iyi gelir

Özür dileyerek soruyorum cevap vermek istemeyebilirsiniz, birlikte oluyormusunuz peki? Size karşı hiç sevgisi yok gibi bir algı oluyor yazdıklarınızı okuyunca.

Tadini bakmamasi hic hos degil bak begenmezsen yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…