- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Yaptığınız çok ayıp ve bir o kadar itici. Ben sinir oldum burdan yaptıklarınıza anneniz nasıl sinir olmasın. Kadın kendi durumuna belki mutlu olacak ama sizin gibiler yüzünden hamile hamile hayata küsüyor. Rezil olacak bir durum yok kadın daha gencecik kadın size mi soracaktı kaç yaşında ve nezaman çocuk yapacağını. Ayrıca kayınvalidenize neden rezil olasınız çocuk gayrimeşru mu anası var babası var kime ne.Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.
Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.
İçten içe kıskandığın için durduramıyorsunhakli olmadigimi yazmisim zaten, ben kendimi durduramiyorum sadece !
Kızı nasıl hamile özel vs bilmem neyse aynı şey anne için de geçerli. Yorumlar acımasız da, kızın kendi annesine söyledikleri değil mi?Yorumlara çok şaşırdım. Elbette haklı olduğun taraflar var ki bi arkadaş bunu hayalindeki torun anneanne tablosu zedelendi diyerek özetlemiş. Haklısın yani bu konuda. Bu gülmelerin işin komedisi değil Canının sıkkınlığından, ama sebebi aniden çok şaşırman kendi bebeğinle haşır neşir olurken yeni bir Bebek fikrinden. Her hamile kendini özel doğacak bebeğini de en özel sanır bi dönem, safça bir şeydir ve her hamilenin de hakkıdır aslında sanırım bunun yarım kalması üzdü seni. Bu karı farketmesen kabul etmesen de bilinç aktında benzer şeyler oluşmuştur. Ama annen de sen de masumsunuz, sana bu kadar yüklenilecek bir durum yok. Yoksa yazdıklarını tarafsız ve güzel okuyan herkes ne annenin yaşını söylerken,Ne "ne verebilirler" derken kötü bi niyetin olmadığını sadece mevcut koşullara göre durumu değerlendirdiğini bilir. Biraz sakinleş kabullen ve şöyle düşünmeye çalış,ne Mutlu size ki farklı bir hikayeniz olacak şu hayatta, bir kardeşiniz daha olacak, Allah Nasıl sizin yavrunuzu mucizelediyse bir yavruyu daha aynı şekilde yaratmış, öyle uygun görmüş... Belki ikisi müthiş güzel bağlarla bağlanacak birbirine, birbirlerinin kaderlerini tamamlamak için yaratıldılar belki... Umarım iki bebiş de sağlıcakla gözlerini açar dünyamıza, siz de annenizi Sevgi'yle kucaklarsınız hemen. Yorumlar biraz acımasız geldi bana, hamileliğinizin son dönemlerindesiniz fazla takılmayın
nolur yanlış anlamayın ama yazınızı okuduğumdan beri gülme krizine girdim. ,Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?