Nası destek olucam

Annenizi yıpratın yıpratın da hem annenizin hem de kardesinizin sağlığı tehlikeye girsin.
44 yaş gayet de normal bir yaş ne diye abartıyorsun? Cocukla da güzelce ilgilenirler bisey de olmaz.

Senin hamileligin gölgede kalacak psikolojisine mi girdin ne yaptın anlamadım ama annene karşı daha merhametli olsan senin icin en büyük sey olur bence.

Allah annene sabır versin sen ve senin gibi dalga gececek olan etrafa katlanabilmesi icin

Ne kadar yanlis bi dudunce? Istedigi yasta yapar size ne yahu? Evlenmis cikmis gitmissin odani mi alicak harcligini mi pau edicek nedir yani??? Kadin menapoza girilen yasta hamile kaliyo saglikli cok şükür. Bizde olsa el ustunde tutulur.bizim burda bi kadinada aynisi oldu cocuklari ayipladir kadinin kafasi bozuldu intihar etti.yardimci olmaniz gereken yerde yaptiginiz cok ayip bence...

İlk birkaç sayfayı okudum bu ne hadsizlik ya bir dönüp baktınız mı kendinize? Gülmemi tutamıyorum suyu püskürtüyorum tepki gösteriyorum korunsalarmış ben bakmam bilmem ne yazdıklarınızın sadece bir kısmı. Ben bile irrite oldum buradan. Anneniz olduğunu unutmayın o kadının. Destek olacaksanız da annenize gölge etmeyin yeter.

Ayh resmen sinir oldum.

seni nasıl yaptılarsa onu da öyle yapmışlar işte,yeterince dalga geçip aşağılamışsın kırmışsın anneni,o da kendi kötü hissediyordur eminim ama allah nasip etmiş,aldırmak istemiyor belki ,ara gönlünü al annenin yazık.hasta falan demişsin annen için kadınlar doğum yapınca vücutları yenilenir ,gençleşirmiş ,annen de yıllar sonra yeni bir heyecan yaşayacak ne güzel,uzun aradan sonra doğan çocuklar cok güzel ve tatlı olur bence çok şanslısın

Yaptığınız çok ayıp ve bir o kadar itici. Ben sinir oldum burdan yaptıklarınıza anneniz nasıl sinir olmasın. Kadın kendi durumuna belki mutlu olacak ama sizin gibiler yüzünden hamile hamile hayata küsüyor. Rezil olacak bir durum yok kadın daha gencecik kadın size mi soracaktı kaç yaşında ve nezaman çocuk yapacağını. Ayrıca kayınvalidenize neden rezil olasınız çocuk gayrimeşru mu anası var babası var kime ne.
Ayrıca annenizin yaşında olup ilk çocuğuna hamile olan insanlar var ne demek o çocuğa ne verebilir. Sizi genç yaşta doğurup birçok şey vermişler ama anlaşılan sizde işe yaramamış. Terbiyesiz ukala biri olmuşsunuz. İnsan annesine bunu yapar mı aklım almıyor. Kadıncağız ikinci baharında evlat sahibi olacak ama daha kendi kızı onunla dalga geçiyor yerin dibine sokuyor hiç hoş değil..

Annenizin de bunu isteyerek yaptığını sanmıyorum muhtemelen kaza kurşunu olmuştur. Onun da size çekinerek söylediğini düşünüyorum. Hem de bu yaşta doğum da hamilelikte riskli olabilir. Durum çok garip ama kabullenmekten başka yapacak bir şey yok :).

Bu arada annem beni 40 yaşında doğurmuş ve benden büyük yeğenim yani ablamın oğlu var...kimse de anneme bu ne dememiş...annem ben evlenince halen keşke senden sonra da bir tane olsaydı hiç yalnız kalmazdım der...

Bir ben bakmam annemin bebeğine demiş (sanki öyle bişey isteyen var) ardından ama annem benim bebeğime bakacaktı niye hamile kaldı diye triplenmiş.

Bi de böyle bencil yani. Arkadaş doğurunca da kurtulunmuyor ki böylelerinden.

Arkadaşım sen zaten kardeşini doğumca seveceksin onda bir şüphe yok, yani ruh hastası falan değilse insan kardeşini sever. Konu o değil. Konu senin haddini çok aşmış olman. Annene böyle davranma ve de ama bebeğime bakacağıdı diye beklentilere girme yeter al sana destek.

Kızı nasıl hamile özel vs bilmem neyse aynı şey anne için de geçerli. Yorumlar acımasız da, kızın kendi annesine söyledikleri değil mi?

Ayrıca şu hamile olunca dünya dursun ben simarayim mantığını da anlamıyorum. Kimse dünyadaki ilk dogum yapacak insan değil, milyarlarca insan şu güne gelene kadar doğum yaptı. Doğum ve hamilelik sıradan süreçler.

Bebekle kurulan bağ, kişiye özel. Herkesin hamilenin hissettiklerini hissedip ona göre davranmasini bekleyemeyiz.

Prenses hamileler, prenses Lohusalar, bir tek bana mı komik geliyor?
Bu arada anneyim. Hani yasamadin bilmezsin denmesin.

ne demek kayınvalidemlere rezim olacağım???
çok çok ayıp annenize bu tavrınız, kadın daha 44 yaşında, torun sahibi olması kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
kuzenim dayımdan 7-8 yaş büyük ve anneannem isteyerek hamile kalıp doğurmuş, bunun neresinin gülünç ya da utanç verici olduğunu anlamadım gerçekten.

nasılmı destek olursun. susarak destek olabilirsin bence, çünkü konuştukça kadının kalbini kırıyosun.sen kızı olarak böyle dalga geçersen onu kırarsan, elalem herşeyi söyler. torunu var diye doğurmaya hakkı yokmu yaşıda gençmiş. sağlıkla doğar inşallah

Annem benden çocuk istiyor, ben de sen doğur sevelim kız senin doğurdukların güzel oluyor diyorum. Doğursa da ciddi ciddi severim de bakarım da yani. 44 yaş normal, torunu olması önemli değil bu yüzden. Annem annesiyle, annesi de kendi annesiyle ay farkıyla doğum yapmışlar. Şimdi hepsi büyüdü Üniversite okudu çok şükür. Allah bi yerden yola koymuştur onun kadar iyi bilemeyiz

nolur yanlış anlamayın ama yazınızı okuduğumdan beri gülme krizine girdim. ,
gözümden yaş geldi resmen.
o kadar içten yazmışsınız ki tutamıyorum kendimi

konu sahibi arkadaşım tabi ki çşoğumuz senin yaşadığın durumu yaşamadığımız için hislerini anlayamayız. Muhakkak ki zordur. Ama sen de burada bir hemcinsini hem de anneni kayınvalidenlere rezil olacağınız bişeymiş gibi keşke göstermeseydin. Allah bu kadına hala üreyebilme yeteneği vermişse bu çok normal diye düşünüp ona göre öfkeni at. ve bence emin ol biraz büyüsün bu beişler iyi ki olmuş bile diyeceksiniz. çünkü oyun arkadaşı olurlar ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…