Nası destek olucam

Onlarin yuklenmeleri klavye basinda kaliyor keske bunun farkinda olsalar :))

Bence sen fazlasiyla bencilsin neyse senin amacin nasil destek olurum degilmis suan itibariyle anlamis bulunuyorum bosa yazmisim. Sen kendine destek aradin burda oda olmadi tutmadi yani...
Annenin bebisi sana benzemesin ablasi
Ama bi yerine koyun kendinizi hamilesiniz ve doğumda falan annenizden yardim bekliyosunuz hatta oh annem var destek olur diyosunuz herkes gibi bi de ne anneniz de hamile

Sizin gibi bir ablası olacağı için hayata bir sıfır yenik başlayacak o bebek.

Kaza kurşunuyum, tekne kazıntısıyım ben de. Abim de çok kızmış ilk duyduğunda. Ama şimdi hayattaki en büyük destekçimdir. Asla yaptınız büyütün, ben kendi çocuğumla ilgilenirim onunla da anası babası ilgilensin demedi. Hep "sen benim büyük kızımsın" dedi. İki abla bir abi anne baba ve babaanne elinde büyüdüm. İyi ki sizin gibi insanlar değillermiş benim ailem. Ne kötü olurdu...

İste biraz da boyle mantik tarafindan baksalar :) Bu kisimlarini inkar edip sen kiskanc bencil terbiyesiz bi kadinsin diye diklenmek ne kadar dogru.. Evet rol caliyo diye bencillik yapiyosam bencilim, cunku oyle oldu biraz :)
Rencide ettigimi kabul ediyorum ama ofkeliyim, ben annem bana yardimci olur, kimseye muhtac etmez derken simdi kayinvalidemin yardimina muhtac etti beni.

Ama bi yerine koyun kendinizi hamilesiniz ve doğumda falan annenizden yardim bekliyosunuz hatta oh annem var destek olur diyosunuz herkes gibi bi de ne anneniz de hamile

Canim bu konuya yazdigim diger mesajlarimi da oku... ben konu sahibinin tepkisini normal buldum zaten ama bi yere kadar...

Kardesin hayirli olsun.sen dogum ettiginde annen 4 aylik hamile olacak .senin dogumunda senle ilgilenir sen dogumda kaynana eline kalacagim diye üzülme.

Beni bu laflarla incitebildiginizi saniyorsaniz oncelikle oyle bir sey olmadigini soylemek isterim. Abinizi takdir ettim, ama ben oyle biri degilim diye hakaret edemezsiniz. Haklisiniz, iyi ki benim gibi insanlar degiller cunku ben kardesimi dogdugunda cuvala koyup denize atacagim..

Sizi tanımam etmem, neden incitmeye çalışayım. Sadece şuraya yazdıklarınız yüzünden daha doğmamış bir bebek için üzüldüm ben. Anneniz için üzüldüm.

Bi kadın 44 yaşında isteyerek doğuracak hali yok heralde. Tamam hoş olmamış ama Mevlam vermiş artık yapacak birşey yok. Kaderinize razı gelin bunda da vardır bir hayır..

Sizi tanımam etmem, neden incitmeye çalışayım. Sadece şuraya yazdıklarınız yüzünden daha doğmamış bir bebek için üzüldüm ben. Anneniz için üzüldüm.
Ne diyeyim ki, yorumunuz icin tesekkurler. Tepkimde ileri gittigim icin haksiz olabilirim ama annemin dusmani degilim ben. Her zaman orta bi yol bulunur her ne kadar ilk zamanlar imkansiz gozukse de. Ben de buraya bunun yardimi icin yazmistim zaten.

Bi kadın 44 yaşında isteyerek doğuracak hali yok heralde. Tamam hoş olmamış ama Mevlam vermiş artık yapacak birşey yok. Kaderinize razı gelin bunda da vardır bir hayır..
Razi gelme gelmeme gibi bi durumum yok ben razi gelmesem ne olacak.. Madem olmus dogacak zaten ama su an mantikli tepkiler vermiyorum cok ileri giderek.

Ne diyeyim ki, yorumunuz icin tesekkurler. Tepkimde ileri gittigim icin haksiz olabilirim ama annemin dusmani degilim ben. Her zaman orta bi yol bulunur her ne kadar ilk zamanlar imkansiz gozukse de. Ben de buraya bunun yardimi icin yazmistim zaten.

Bakın burda bir sürü örnek var yaşadıklarınız hem sizin açınızdan hem bebek açısından yaşayan. Örnek alın.

Ben annenizin karnındaki bebeğin 30 yıl sonraki haliyim. Ablalarıma ve abime sonsuz minnet duyuyorum. Annem babam hala başımda allah eksik etmesin. Büyüttüler, okuttular evlendirdiler. Korkmayın o bebek sizin başınıza kalmayacak. Siz sadece ablalık yapın ona, yanında olun, destek olun ki o da benim yaşıma geldiğinde sizden nefretle değil minnetle bahsetsin etrafındakilere.

Razi gelme gelmeme gibi bi durumum yok ben razi gelmesem ne olacak.. Madem olmus dogacak zaten ama su an mantikli tepkiler vermiyorum cok ileri giderek.
Yani razı gelin derken bu kadar büyük tepkiler vermeyin annenizi üzmeyin ne gerek var. Elinde olsa o da böyle bir gülünç duruma düşmek istemezdi heralde. Rabbim can vermiş.

Haklisiniz sagolun.

benim anneannemde teyzemle aynı zamanda hamileymiş 46 yaşıdayken, yaş konusu evet ilerisi için sıkıntılı bir konu emin olun annenizde sizin kendi çocuğunuzun geleceği için endişelendiğiniz gibi siz ve doğacak kardeşiniz geleceği için endişeleniyordur. anneannemin öncesinde 9 çocuğu daha olduğundan ne kadar endişeliydi bilmiyorum fakat dedem kızı 2 yaşındayken vefat etti anneannem 10 sene sonra, o kız yani teyzem abileri ve ablalarıyla büyüdü kimseye muhtaç edilmedi.

annenizin durumunu kabullenip buna rol çalmak olarak bakmayın ilerde kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz hayırlısı olsun deyip elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum. bence en iyi destek annenize kardeşinizin hep yanında olacağınızı hissettirmeniz olur.çünkü emin olun size bir şey olsa o sizin çocuğunuza yokluğunuzu hissettirmezdi. kim bilir belki ileride kardeşiniz sizin çocuğunuza veya size destek olur. vardır bir hikmeti

Bence cok hoş

Şaka bir yana olan olmuş zamanla alışırsınız

''Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.''
Su kismi sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…