Onlarin yuklenmeleri klavye basinda kaliyor keske bunun farkinda olsalar :))valla herkes sana yüklenmiş ama bence sende haklısın gülmen abest evet ama olan olmuş artık
benimde benimle aynı yaşta halam var babaannem gelinleriyle yarışmış diye çok kınamıştım onu ama dünya hali oluyo işte bide erken evlenmekten kaynaklanıyo tabi
bu arada ben 36 yaşındayım ve cocğum yok anneni kıskandım doğrusu maşalahh subanalahh yinede
inşalah ikinizinde sağlıklı ve hayırlı bir bebeği olur :)
Ama bi yerine koyun kendinizi hamilesiniz ve doğumda falan annenizden yardim bekliyosunuz hatta oh annem var destek olur diyosunuz herkes gibi bi de ne anneniz de hamileBence sen fazlasiyla bencilsin neyse senin amacin nasil destek olurum degilmis suan itibariyle anlamis bulunuyorum bosa yazmisim. Sen kendine destek aradin burda oda olmadi tutmadi yani...
Annenin bebisi sana benzemesin ablasi
İste biraz da boyle mantik tarafindan baksalar :) Bu kisimlarini inkar edip sen kiskanc bencil terbiyesiz bi kadinsin diye diklenmek ne kadar dogru.. Evet rol caliyo diye bencillik yapiyosam bencilim, cunku oyle oldu biraz :)Konuya espriye yaklaşmanızı normal buluyorum ben, ama bir tık üzerine çıktığınızda annenizi rencide etmiş oluyorsunuz. Buna biraz dikkat edin
Tam siz bebek sahibi olacağınız anda annenizin sizden başrolü kapmasını içerlemenizi normal buluyorum ben.
Tam ondan anne olarak destek beklediğiniz anda o size yardımcı olamayacak. Zamanlama iyi olmamış diyebilirim sanırım.
Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.
Deşarj olun burada ok. ama annenizi kırmayın. Madem dünyaya gelecek bu çocuk bari huzurla geçirsin oda bu süreci.
Bu arada kadın, doğurganlığını kaybetmediği sürece bebek yapabilir evet. Ama ilerisi için ebeveynlerin yaşları ilerledikçe o çocuk için zorlu bir süreç olmasıda muhtemel, bunuda inkar edemem.
Ama bi yerine koyun kendinizi hamilesiniz ve doğumda falan annenizden yardim bekliyosunuz hatta oh annem var destek olur diyosunuz herkes gibi bi de ne anneniz de hamile
Kardesin hayirli olsun.sen dogum ettiginde annen 4 aylik hamile olacak .senin dogumunda senle ilgilenir sen dogumda kaynana eline kalacagim diye üzülme.İste biraz da boyle mantik tarafindan baksalar :) Bu kisimlarini inkar edip sen kiskanc bencil terbiyesiz bi kadinsin diye diklenmek ne kadar dogru.. Evet rol caliyo diye bencillik yapiyosam bencilim, cunku oyle oldu biraz :)
Rencide ettigimi kabul ediyorum ama ofkeliyim, ben annem bana yardimci olur, kimseye muhtac etmez derken simdi kayinvalidemin yardimina muhtac etti beni.
Beni bu laflarla incitebildiginizi saniyorsaniz oncelikle oyle bir sey olmadigini soylemek isterim. Abinizi takdir ettim, ama ben oyle biri degilim diye hakaret edemezsiniz. Haklisiniz, iyi ki benim gibi insanlar degiller cunku ben kardesimi dogdugunda cuvala koyup denize atacagim..Senin gibi bir ablası olacağı için hayata bir sıfır yenik başlayacak o bebek.
Kaza kurşunuyum, tekne kazıntısıyım ben de. Abim de çok kızmış ilk duyduğunda. Ama şimdi hayattaki en büyük destekçimdir. Asla yaptınız büyütün, ben kendi çocuğumla ilgilenirim onunla da anası babası ilgilensin demedi. Hep "sen benim büyük kızımsın" dedi. İki abla bir abi anne baba ve babaanne elinde büyüdüm. İyi ki sizin gibi insanlar değillermiş benim ailem. Ne kötü olurdu...
Beni bu laflarla incitebildiginizi saniyorsaniz oncelikle oyle bir sey olmadigini soylemek isterim. Abinizi takdir ettim, ama ben oyle biri degilim diye hakaret edemezsiniz. Haklisiniz, iyi ki benim gibi insanlar degiller cunku ben kardesimi dogdugunda cuvala koyup denize atacagim..
Ne diyeyim ki, yorumunuz icin tesekkurler. Tepkimde ileri gittigim icin haksiz olabilirim ama annemin dusmani degilim ben. Her zaman orta bi yol bulunur her ne kadar ilk zamanlar imkansiz gozukse de. Ben de buraya bunun yardimi icin yazmistim zaten.Sizi tanımam etmem, neden incitmeye çalışayım. Sadece şuraya yazdıklarınız yüzünden daha doğmamış bir bebek için üzüldüm ben. Anneniz için üzüldüm.
Razi gelme gelmeme gibi bi durumum yok ben razi gelmesem ne olacak.. Madem olmus dogacak zaten ama su an mantikli tepkiler vermiyorum cok ileri giderek.Bi kadın 44 yaşında isteyerek doğuracak hali yok heralde. Tamam hoş olmamış ama Mevlam vermiş artık yapacak birşey yok. Kaderinize razı gelin bunda da vardır bir hayır..
Yok, cami avlusuna birakacagim.evlatlık ver denize atacağına yazıktır
Ne diyeyim ki, yorumunuz icin tesekkurler. Tepkimde ileri gittigim icin haksiz olabilirim ama annemin dusmani degilim ben. Her zaman orta bi yol bulunur her ne kadar ilk zamanlar imkansiz gozukse de. Ben de buraya bunun yardimi icin yazmistim zaten.
Yani razı gelin derken bu kadar büyük tepkiler vermeyin annenizi üzmeyin ne gerek var. Elinde olsa o da böyle bir gülünç duruma düşmek istemezdi heralde. Rabbim can vermiş.Razi gelme gelmeme gibi bi durumum yok ben razi gelmesem ne olacak.. Madem olmus dogacak zaten ama su an mantikli tepkiler vermiyorum cok ileri giderek.
Haklisiniz sagolun.Bakın burda bir sürü örnek var yaşadıklarınız hem sizin açınızdan hem bebek açısından yaşayan. Örnek alın.
Ben annenizin karnındaki bebeğin 30 yıl sonraki haliyim. Ablalarıma ve abime sonsuz minnet duyuyorum. Annem babam hala başımda allah eksik etmesin. Büyüttüler, okuttular evlendirdiler. Korkmayın o bebek sizin başınıza kalmayacak. Siz sadece ablalık yapın ona, yanında olun, destek olun ki o da benim yaşıma geldiğinde sizden nefretle değil minnetle bahsetsin etrafındakilere.
Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.
Keske alisacagim zamanlar bi an once gelse :)Bence cok hoş
Şaka bir yana olan olmuş zamanla alışırsınız
''Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.''Konuya espriye yaklaşmanızı normal buluyorum ben, ama bir tık üzerine çıktığınızda annenizi rencide etmiş oluyorsunuz. Buna biraz dikkat edin
Tam siz bebek sahibi olacağınız anda annenizin sizden başrolü kapmasını içerlemenizi normal buluyorum ben.
Tam ondan anne olarak destek beklediğiniz anda o size yardımcı olamayacak. Zamanlama iyi olmamış diyebilirim sanırım.
Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.
Deşarj olun burada ok. ama annenizi kırmayın. Madem dünyaya gelecek bu çocuk bari huzurla geçirsin oda bu süreci.
Bu arada kadın, doğurganlığını kaybetmediği sürece bebek yapabilir evet. Ama ilerisi için ebeveynlerin yaşları ilerledikçe o çocuk için zorlu bir süreç olmasıda muhtemel, bunuda inkar edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?