- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
iPhone’da geçmiş kopyalamaları gösteren bir pano yok maalesef. Ayarlar kısmında hesaplar ve parolalar var eğer Safari’de kaydettiyse uygulama ve web parolalarından her türlü site icin kayıtlı mail,numara,şifre bulabilirsiniz. Parmak iziyle açılıyor bunun icin parmak izinizi eklemeniz yeterli. Gizliden girdiyse kaydetme ihtimali bana göre yok ama yine de denemeye değer.
Bahsettiğiniz yere kendi telefonumdan baktım, hesaplar ve parolalara tıklayınca bende uygulama veb parolaları diye bir yer çıktı ona bastım parmak izi istedi girince ise parola ekle diye bir alan çıktı.. burdan neyi görebilirim?
Safari’de hiçbir site için şifre kaydetmemiş olabilir misiniz? Bir yere giriş yaparken kaydedilsin mi diye sorduğunda kaydediyorum ben hangi sitede hangi kullanıcı adı ve şifreyi kullandığım görünüyor. Dediğim gibi bunun için şifre kaydetme onayı vermeniz lazım.
Mesajlarınızı çok okumadım denediniz mi bilmiyorum ama kullandığı mail adreslerini Facebook’ta aratarak hesabı var mı öğrenebilirsiniz
Bende iphone 7 kullanıyorum ama sadece kullanıyorum öyle ıcığını cıcığını bilmem ama geçen gmail etkinliğinden gördüm demiştiniz sanki ama iPhone da icloud diye bi mail kullanılıyor.gmail neden açık kaldı acaba.şu anki telefon numarasıyla şifre deneyin eğer hesap varsa yanlış şifre der.eğer hesap yoksa böyle bi hesap yok der.böyle bi deneyinIphone kullanıp ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olacak birileri çıkar umarım
Bende iphone 7 kullanıyorum ama sadece kullanıyorum öyle ıcığını cıcığını bilmem ama geçen gmail etkinliğinden gördüm demiştiniz sanki ama iPhone da icloud diye bi mail kullanılıyor.gmail neden açık kaldı acaba.şu anki telefon numarasıyla şifre deneyin eğer hesap varsa yanlış şifre der.eğer hesap yoksa böyle bi hesap yok der.böyle bi deneyin
Ben iCloud kullanıyorum android telefonum vardı daha önce onda gmail kullanıyordum.bende tam anlamıyorum ama burda iCloud kullanılıyor diye biliyordum ben.başka bi hattı yok demişsin ama oladabilir.ama eşin uyanık biriyse valla bulman biraz zor.Gmail kullanılıyor ıphone da.ben de açık unutabiliyorum bazen.
Denedim kullandığı cep telefonuna ait bir face hesabı yok.
Ben iCloud kullanıyorum android telefonum vardı daha önce onda gmail kullanıyordum.bende tam anlamıyorum ama burda iCloud kullanılıyor diye biliyordum ben.başka bi hattı yok demişsin ama oladabilir.ama eşin uyanık biriyse valla bulman biraz zor.
Çıkardı canım heralde.çok sıkma kendini belki bişey yoktur.bişey varsa zaten Allah onu mutlaka karşına çıkartır.E devletten baktım, herhangi başka bir hattı Yok ama tabi başkasının numarasının üstüne alabilir mi onu bilmiyorum.. kendine ait hattı olsa çıkmaz mıydı e devlette ki?
Çıkardı canım heralde.çok sıkma kendini belki bişey yoktur.bişey varsa zaten Allah onu mutlaka karşına çıkartır.
Çok zor bi durum Allah sabır versin.şu hayatta şüpheden daha kötü birşey yoktur.normal davran.hiç kasma kendini.belki gerçekten birşey yoltur.Gittiği günden beri aramız bozuk ve hiç irtibatımız yok..
Yarın gelip, pazar günü yine gidecek sanırım..
Ama içim içimi yiyor..
Nasıl davranacağımı bilmiyorum
Çok kötü bir şey hemde..Çok zor bi durum Allah sabır versin.şu hayatta şüpheden daha kötü birşey yoktur.normal davran.hiç kasma kendini.belki gerçekten birşey yoltur.
Gizleyip gizlemediğini bilmiyorum da gizlemiş olsa gogle da aratmazdı sanırım, çünkü g maili açıkken etkinlik kısmına yansımış sayfayı aratması..
Siz iPhone dan anlıyor musunuz ?
Eşiniz gelmiş konuşmuşsunuzdur. Gelişmeler ne yönde?
Ben geldim. iPhone kullanıcısıyım. İyi bilirim mümkün olduğunca yardımcı olayım. Safari ya da Google dan masaüstü olarak girmiş olabilir.
Mesela mobil uygulamadan giriş yapmakla masaüstü girişte çok farklılıklar var. Google a girip Facebook yazın. Mail adresi girildiyse eğer mail adresini site hatırlatır . Belki kaydettiyse şifreyi de hatırlatır. Eşiniz Google’dan girdiğini düşüneceğinizi sanmayacak nasıl olsa mobil olarak girdiğimi sanıyor diyebilir.
Bir başka şey daha var.
Telefonda yüklü tüm uygulamaları tıklayın.
Ana menüde Hesap Makinesi gibi görünüp Facebook olarak açılan kamufle etmeye yarayan programlar var
Şu adamdan boşansan da o da kurtulsa sen de
Sürekli bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?