- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kaybetcegi bir sey yok ama erkekler kadinlar gibi degil kovalamayi ve avci pozisyonunda olmayi seviyorlar dogalarinin geregi bu. Kadinin acildigi durumda erkek ilerde sen benle birlikte olmak istedin diyebilir. Örnekler var ama haklisiniz hayir derse kaybetcegi bir sey olmaz.Çok saçma. İlk adımı erkekler atınca onların değeri olmuyor mu?
Söylese ne olacak ki. En kötü cevap senden hoşlanmıyorum olur. Kaybedeceği bir şey yok belki bir şey bile kazanabilir.
canım o fırsatı oluşturmak zaten sorun. yani bunu nasıl yapmalı onu bilmiyoruzBence somut olarak sizin adım atmanız gerekmiyor. Sadece onun size adım atması için ortam hazırlayın. Fırsatı görünce ve niyeti de varsa elinden geleni yapar diye düşünüyorum. Yani onun size yürümesi için ihtimaller yaratın. Bazı hemcinslerime de sinirleniyorum kız birinden hoşlanıyor konuşmak istiyor ama çocuğa fırsat vermiyor sonra istese kovalardı diye kendince geveliyor
Sosyal medyadan takip edin yanlış anlayacağını düşünmüyorum...Sosyal medya gizli yani hobileri vs ile alakalı bir şey yok. Maalesef çalışıyorum mesai saatlerimiz aynı yani izin alıp gitme durumum olamaz
Nerden kesinTeyze diye sana derler senden küçük olduğum kesin !
O avukat ben muhasebeciyim . Çok eski avukat da değil yeni daha mesleğindeMesleki egitim vs olarak denklik varsa neden olmasin. Bunu sundan dolayi soyledim. Adam avukat siz calismiyorsaniz yahut egitimlerimiz uyusmuyorsa karsilik vermeyebilir. Zira o.durumda kendisi ulasilmak istenen kisi oluyor
hadi hayırlısı :) ama eklemek yetmicek bence o şimdi bişey yazmazsa yazmak sana düşecek sanırım yine. bunu yapıcakmısınSosyal medyadan ekledim. Bakalm 2.5 saati geçti hâlâ kabul etmedi
Sanırım o kadarını yapmam :) tamam deli doluyum da o kadr değil :)hadi hayırlısı :) ama eklemek yetmicek bence o şimdi bişey yazmazsa yazmak sana düşecek sanırım yine. bunu yapıcakmısın
Kesinlikle . Beğeni yeterli bence de bir kabul etseSosyal medyayı aktif mi kullanıyor.? Bence birşey yazmayın şimdilik gönderilerini beğenerek belli edebilirsiniz biraz. İlk adımı atan siz olmayın derim.
Ben bir adım attım kabul ederse gerisi ona kalmış :)Ağırlığınızı koruyun istese önünde engel yok ki
Öyle canım olacagi varsa olur. Dışarı çıkacağım zaten telefonu atarım çantaya :)Evet. Bakın elinizde değildir belki ama çok düşünmemeye çalışın birşeyin olacağı varsa olur emin olun.
sen şimdi faceden eklemekle zaten ilgin olduğunu belli etmiş oldun. bundan sonra profiline girip resimlerine bakar ve ilgi duyarsa zaten yazar. evet senin bu aşamadan sonra yapman gereken çok bişey yok hakkattenBen bir adım attım kabul ederse gerisi ona kalmış :)
Kabul etse gerisi kolau çirkin bir kız değilim :)sen şimdi faceden eklemekle zaten ilgin olduğunu belli etmiş oldun. bundan sonra profiline girip resimlerine bakar ve ilgi duyarsa zaten yazar. evet senin bu aşamadan sonra yapman gereken çok bişey yok hakkatten
Kabul etmiş kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?