Evlenince bir abla vardı doğru demiş aslında dersin. Rabbim kalbine göre versin mutluluklar dilerim.Evliliği düşünmeden ilişki yaşamak benim düşünce yapıma ters. Bir insana bağlanıp, anılar biriktirip, ayrılıp gitmek istemiyorum. Bu konuda herkesin düşüncesine çok ayrı. Evet ben bağlandığım bir insanla evlenmeyi isterim. Ailesini tanıyoruz az çok ama dediğim gibi aileden bağımsız yaşıyor. Aile hayatı da benim için fikirler vermiyor yani
he aynen ben yenı tanıstıgım bırıyle hemen ılıskıye baslıyorum akıllı kızHayır. Tanıdık demedim. Tanındık bir ailenin çocuğu dedim. Benim güvendiğim kısmı o oldu. Siz yeni tanıdığınız birisiyle hemen ilişkiye başlıyorsunuz sanırım. Yeni tanışmaya başladık. İlişkiye başlama evresinin bi önceki hali yani. Daha ben bile ad koymadım. Tanıyoruz birbirimizi işte
Yaşım küçük değil, neyi kastettiğinizi çok iyi anladım ben merak etmeyinEvlenince bir abla vardı doğru demiş aslında dersin. Rabbim kalbine göre versin mutluluklar dilerim.
Siz ilk okumada anlasaydınız bu cevapları vermek zorunda kalmazdım amahe aynen ben yenı tanıstıgım bırıyle hemen ılıskıye baslıyorum akıllı kız
daha ad bıle koyamadıgınız bırıyle evlılık ?
ben yenı tanıdıgım bırıyle hemen ılıskıye baslamam once tanısırım sonra sevgılı olurum sonra severım ondan sonra evlenırım nıtekım de oyle yaptım
ha tanıdık ha tanıdık aılenın cocugu bı farkı yok tanış yanı ,tanıdık aılenın cocugu olunca bır baglayıcılıgı olmuyor, kısısel olarak da her bırey farklıdır tanıdık aılenın cocugu olunca ne degısecek ? ılıskılerde nasıl bılemezsınız bıle ...
daha ortada fol yoookkk yumurta yok
belkı konustugu kac kısı vardır sosyal medyada konusuyorsunuz sadece
sız soyluyorsunuz yenı tanısmaya basladık dıye kendı soyledıgınızı kendınız ısıtsenız cevap otomatık aydınlanır halbukı
Zaten şuan o niyetle gelse bile beni iter. Bende hazır değilim evliliğe. Ama yaşamı biraz başka. Ailesinden ayrı yaşıyor mesela. Eğer amaç sadece takılmaksa o kişi ben değilim yani. Ben sevdiğim zaman sıkı sıkıya bağlandığım bir ilişki yaşamak isterim. Zamanla tabi ki birbirimizden ayrılmak istediğimizi anlayınca da evlilik süreci oluşur. Benim korkum bana ilerde ben zaten evliliği hiç düşünmedim ki gibi cümlelerle gelmesi
Emin ol bu yüzden cnm. Belki de aşık olmayacak sana böyle bi ihtimal de var. Şu açıdan taktir ettim en azından profesyonel erkekler gibi aşık olma rolü yapmıyor. Sizinle iletişim kurarken Bu mesafede olması daha iyi bence. Yapacağınız şey karşılıklı tanışma faslında ilerlemek. Sizde kendinizi hayatımın erkeği gibi kaptırmayın tanımaya çalışın.Evet bu yüzden de olabilir
Hani bazı erkekler vakit geçirmek için konuşurlar. Amacının bu olup olmadığını öğrenmek istedim ben
Sıkıntı tam burda başlıyor. İşinden dolayı sohbetin ne yöne gitmesi gerektiğine çok iyi karar veriyor. Yani kafanızdaki cümleleri asla kuramıyorsunuz ona karşı, aşırı profesyonel çünkü. Umarım küçükte olsa fikir paylaşmaya başlar da bende ufaktan anlarım ne yapmaya çalıştığınıBirlikte vakit geçirdikçe ya da sohbet ettikçe anlaşılır kişinin yaşam görüşü bence... ufak detaylarda saklıdır fikri zaten, ille açık açık konuşmak gerekmez diye düşünüyorum ama benim fikrim bu kimine göre de en doğrusu açık açık konuşmak olabilir mesela. O yüzden bu konuda sen kendi doğruna göre davran derim.
Çok teşekkür ederim, biraz oturmaya başladı kafamdaEmin ol bu yüzden cnm. Belki de aşık olmayacak sana böyle bi ihtimal de var. Şu açıdan taktir ettim en azından profesyonel erkekler gibi aşık olma rolü yapmıyor. Sizinle iletişim kurarken Bu mesafede olması daha iyi bence. Yapacağınız şey karşılıklı tanışma faslında ilerlemek. Sizde kendinizi hayatımın erkeği gibi kaptırmayın tanımaya çalışın.
Zamanla tanıyabilirsiniz. Arkadaşça takılarak, bu süreç içerisinde size, kadınlara, arkadaşlarına, çocuklara, garsonlar, hayvanlara, asabiyken, sakinken, huzurluyken, sıkıntılıyken, her durumda izleyip değerlendirerek tanıyacaksınız. Siz onu tanımadan o size açılmaya ve yakınlaşmaya kalkarsa zaman istediğinizi, önce arkadaşça birbirinizi tanımak istediğinizi açıkça söylersiniz. Evlilik konusu zaten öyle hemen ortaya çıkmaz. Her ikiniz için de arkadaşça tanımaya yönelik bir zaman her şeyi belirgin hale getirecektirKızlar yeniden merhababen instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım. Çocuk güvenilir, tanındık bir ailenin çocuğu. Yaşlarımız birbirine yakın. O benden 4 5 yaş büyük. Ama niyetini bir türlü anlayamıyorum. Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum. Bundan sonra aşık olursam evlenmek istiyorum çünkü. Bu kişinin niyetini nasıl anlayabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim
Evine götürmek için mi yani buiyi de sizi tanımadan niye evlilik düşünsün ki. aynı şekilde siz de.
vakit geçirip birbirinizi severseniz evliliğe gider ilişki.
Evet haklısınız. İlişki bir anda başlayamaz. Tanımak en önemlisi. Bunun içinde zaman şartZamanla tanıyabilirsiniz. Arkadaşça takılarak, bu süreç içerisinde size, kadınlara, arkadaşlarına, çocuklara, garsonlar, hayvanlara, asabiyken, sakinken, huzurluyken, sıkıntılıyken, her durumda izleyip değerlendirerek tanıyacaksınız. Siz onu tanımadan o size açılmaya ve yakınlaşmaya kalkarsa zaman istediğinizi, önce arkadaşça birbirinizi tanımak istediğinizi açıkça söylersiniz. Evlilik konusu zaten öyle hemen ortaya çıkmaz. Her ikiniz için de arkadaşça tanımaya yönelik bir zaman her şeyi belirgin hale getirecektir
bugun sıkıntılı bır gununuz sızın galıba ?Siz ilk okumada anlasaydınız bu cevapları vermek zorunda kalmazdım ama
Evet haklısınızAçıkça sormadan anlayamazsınız maalesef
Ki bence net bir şekilde anlamayı düşünmemelisiniz.
Evlilik niyetinde olsa görüştükçe sizinle anlaşamayıp bu yola girmeyebilir.
Evlilik niyetinde olmayıp görüştükçe buna niyetlenebilir.
Hiçç bilemeyiz
Evine götürmek için mi yani bu
Evet haklısınız. İlişki bir anda başlayamaz. Tanımak en önemlisi. Bunun içinde zaman şart
ben instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım.Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum
Zaten şuan o niyetle gelse bile beni iter. Bende hazır değilim evliliğe.
hayatdan ogrendıgımız bırseyler var ornek vol 1:Evliliği düşünmeden ilişki yaşamak benim düşünce yapıma ters.
Bence zamana bırak anlamaya çalıştığını belli bile etme erkekler ilişkinin başında direk evlilik konuşmaz konuşursa da hoş olmaz bence onlara belli olmuyor eşim 35ten önce hayatta evlenmem diyen biriymiş bana teklif edince herkes şaşırdı 25 yaşındaydı evlenrken sağları solları tutmuyor akışına birakKızlar yeniden merhababen instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım. Çocuk güvenilir, tanındık bir ailenin çocuğu. Yaşlarımız birbirine yakın. O benden 4 5 yaş büyük. Ama niyetini bir türlü anlayamıyorum. Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum. Bundan sonra aşık olursam evlenmek istiyorum çünkü. Bu kişinin niyetini nasıl anlayabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?