o böyle düşünmüyor ama .. rızam olmadan gidicek.. sen bana güvenmiyosun o zaman ava niye gönderiyosun 2-3 kalıyorum yapçak olan insan her yerde yapar diyor. tamam haklı ama ben tatile gitmesini istemiyorum. 1 gün haketmiyormuyum diyo.. bidaha fırsatım olmıcak denk geldi diyo. ama ben istemiyorum. kafamın içi bok gibi inan...ben de istemem 1 gün tatil yapmasını
ben 1 çocuk ve üstelik hamilelik ile evimde beklerken o kendini gezdiricek
yok ya benim canım yok mu
üstelik rızan olmadığını bile bile nasıl rahat edecek
öyle tabi sadece düşüncelerime değer verilmediğini düşünüyorum düşünsenize kocanız karşınızda deli gibi şuraya gitmeni istemiyorum rahatsız oluyorum beni mutsuz ediyor dese ısrarla gidermisiniz.. ki ben 2 hafta sonra kampa gidicek arkadaşlarıyla ondan dan çok ben heycanlanıyorum..yapmak isteyen her durumda her koşulda yapar. sizinki hamilelik duygusallığı herhalde.
sizin huzursuz olmanız ona çok anlamsız geliyor muhtemelen. ve sizin kapris yaptığınızı düşünüyor.öyle tabi sadece düşüncelerime değer verilmediğini düşünüyorum düşünsenize kocanız karşınızda deli gibi şuraya gitmeni istemiyorum rahatsız oluyorum beni mutsuz ediyor dese ısrarla gidermisiniz.. ki ben 2 hafta sonra kampa gidicek arkadaşlarıyla ondan dan çok ben heycanlanıyorum..
böyle düşünmüyor hiç patronlarını alma gidicek 1 gün önceden gideyim hem dinlenirim hemde aile dostlarımız var hersene gideriz bu sene gitmedik onarı görürüm diyo.. bakış açısı bu normal aslında 8 saatlik yol bursadan.. anaca git gel.. ama ben istemiyorum net benim lafımı çiğniyor ağrıma gidiyor..Adama bak evde hamile karısını küçük çocukla bırakıp gezme eğlenme peşinde.
iyide gitmek isteyen insanı nasıl tutucaksın ne diceksin yada bu yüzden ayrılınırmı. ona gör ben sadece gereksiz kıskançlık yapıyorum ona güvenmemekle hakaret ediyorum..keşke hiçbir yere göndermeseydiniz
yüz verince astar istemiş kimse kusura bakmasın ben evde bir çocuk bir karnımdakiyle zorlanırken
kimse tatil derdine düşemez
iyide insan bunun için ev terk eder mi ayrılır mı ... gittiğinde ararsa kesinlikle telefonumu açmayı düşünmüyorum . döndüğünde de aynı tavrımı sürdürücem başka şu durumda ne yapılır ki.. zaten eğer vaktinden önce gidersen olacakları baştan kabul et dedim..bak işte sen yazmışsın. biliyor gidemeyeceğini. vermeyin erkeğin eline bu kozu sonra istedikleri gibi at koştururlar
siz boş yere hırslanıyorsunuz bence lafımı çiğniyor diye. benim eşim de kıskançtır ki onu kıskandıracak en ufak bir şey yapmadım bana da güvenir zaten. ama iş için bir yere gidecek olsam mümkün olduğu kadar geç gideyim ve bittiği saat döneyim ister. ama ben bu konularda taviz vermedim, ha gece geç saatlere kadar dışarılarda kalmadım ama, topluluktan ayrı hareket edip de, gezilere katılmamazlık etmedim mesela. beni bunaltır bu kısıtlamalar. bence çok abartılı tepkiniz.böyle düşünmüyor hiç patronlarını alma gidicek 1 gün önceden gideyim hem dinlenirim hemde aile dostlarımız var hersene gideriz bu sene gitmedik onarı görürüm diyo.. bakış açısı bu normal aslında 8 saatlik yol bursadan.. anaca git gel.. ama ben istemiyorum net benim lafımı çiğniyor ağrıma gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?