evet lafımı çiğnedi diye çok gerginim..siz boş yere hırslanıyorsunuz bence lafımı çiğniyor diye. benim eşim de kıskançtır ki onu kıskandıracak en ufak bir şey yapmadım bana da güvenir zaten. ama iş için bir yere gidecek olsam mümkün olduğu kadar geç gideyim ve bittiği saat döneyim ister. ama ben bu konularda taviz vermedim, ha gece geç saatlere kadar dışarılarda kalmadım ama, topluluktan ayrı hareket edip de, gezilere katılmamazlık etmedim mesela. beni bunaltır bu kısıtlamalar. bence çok abartılı tepkiniz.
çalışıyorum... tatile gitmiyor aslında patronları marmariste onları alma gidecek iş nedeniyle 1 gün erken gideyim diyor. ama ben istemiyorum. içim rahat değil huzursuz oluyorum diyorum dinlemiyor.Siz sanırım çalışmıyorsunuz yani izin alma derdiniz yok,sizi neden götürmüyor?Onun gibi sizin de tatile ihtiyacınız var
beni asla tek başıma tatile göndermez asla. bunu ona hatırlatıyorum tepki yok.. hem aldatmayla ilgili bişey düşünmüyorum hemde orada olmasını istemiyorum.. bisürü arkadaşı var orda bar disko falan bi sürü fıstık gibi hatun . daha nasıl anlatayım istemiyorum hem bişey yapmaz diyorum hemde çok ama çok mutsuzum...Bir haftalık tatil yapicam dememiş ya adam. Zaten iş için gidecekmiş bir gün erken gidip denize gireyim demiş. Bence bunlardan abartılacak hamile hamile canınızı boş yere sıkacak bi durum yok. Ben 8 aylık hamileyken tatile gidemeyecek gibiydim eşime de kıyamadım o sene arkadaşıyla tatile gönderdim. Ki seneye de o işten çıkamadı ben tatile gitti bu sene sonunda beraber tatil yaparız inşallah :))) eğer zaten var olan bi ilişkisi yoksa bir gecede sizi aldatmaz. Zaten bir gecede sırf sizi aldatmak için gidecek gözü dışarda tip olsa bilirsiniz. Hem sizde bir gece ailenize gidin orda kalın Yada arkadaşınızı çağırın kadın eğlencesi yapın :)
tam senin gibi düşünüyorum.. ben kendimi düşünmüyorum.. kıskanıyorum bi dünya fıstık gibi hatun var rusu ingilizi .. barlar sokağında bisürü çocukluk arkadaşı var. tabi gitçek görücek. ya atamıyorum kafamdan işte... yani anlatabildim mi..Aslinda kendince haklisin. 1 gun de olsa sen de tatili hak etmiyor musun.. Niye o hakki sadece kendinde goruyor.. Ama su acidan bakinca da yol 8 saat uzun bir mesafe. Her sene gorustugunuz dostlariniz varmis gidecegi yerde. 1 gun tatil yapmak icin cok kisa zaten, o yorgun olmamak icin oyle istiyor. Niyeti olan insan her yerde her sekilde yapar. Kendini telkin et rahatlat. Sanirim sen ne yaparsan yap gidecek.
yok hamilelikle pek alakalı değil canım..yapçak olan insan her yerde yapar evet. lafımı çiğnemesi çok gerdi. daha gitmedi gerçi güya bugün akşam gidicek..ya düşünsene eşine gitme diyosun ve gidiyo ne yaparsın sorgular mısın ilişkini..Aslinda bakarsan cok buyutulecek problem gibi gelmedi bana. Bir hafta dese hadi uc gun bile dese cok haklisin ama bir gun yani. Bisey yapacak adam dibinde de yapar ayrica. Senin guvenmekle ilgili sikintin var ona da bisey diyemem. Hamileyken asiri takintili ve duygusal olunuyor belki normal zamanda olsan bu kadar takilmazdin.
neyi gitmesini mi benim tavırlarımı mıbana çok tuhaf geliyor anlayamıyorum.
haklısın ama insan karşısındaki bu kadar huzursuzken niye gider.. bide başka yerlere de gidiyor ne bilim ava 2-3 gün.hani demiyorum avamı gidiyor başka yere mi diye ..içim rahat.. ama bunu istemiyorum bu kadar ben mutsuzken gidiyor..Ben açıkçası 1 gün erken gitmesinin kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum.
Siz her ne kadar düşüncelerim eşit desenizde güvenciniz tam olmadığı için geriliyorsunuz.
Boşa üzmeyin kendinizi. Yapacak olsa her türlü yapar. Üstelik 1 gece içinde kavgaya değmez.
Düşünceye değer konusuna gelince o gitme dedim gidiyorla ölçülecek birşey değil.
Ama siz hamileliğin verdiği hassaslıklada tabi olaya objektif bakamıyor olabilirsiniz.
tam senin gibi düşünüyorum.. ben kendimi düşünmüyorum.. kıskanıyorum bi dünya fıstık gibi hatun var rusu ingilizi .. barlar sokağında bisürü çocukluk arkadaşı var. tabi gitçek görücek. ya atamıyorum kafamdan işte... yani anlatabildim mi..
hani yapçak olan insan her yerde yapar bursa da bi sürü bar bisürü taş gibi hatun var.. ki eşim bursanın gece hayatının secelesini bilir..ama beni bırakıp gitmez hiç.. bi kendinizi benim yerime koyun marmarisi avucunun içi gibi bilen bi adam bi sürü tanıdık arkadaş tabiki gidicek içcek dip dibe eğlenen benim boyum kadar bacağı olan hatunlar..Hmm.. Simdi daha iyi anladim huzursuzlugunun sebebini. Ben gidecek aile dostlarinizla gorusecek o kadar saniyordum. Birsey yapmayacak olsa bile o tarz ortamlarda bulunmasi seni rahatsiz ediyor. Simdi nolacak o ortama girdi diye aldatacak mi diyen de olur ama ben de olsam esimin oyle bir ortamda olmasini istemem senin gibi. Icim rahat etmez. Ama sonuc degismeyecek neticede. Kavga da etsen küs de kalsan gidecek. Keske boyle olmak zorunda olmasa.
ben bunun için evi terk et demedim ki. genel olarak onu kaybetme korkun olmadığını bilsin bence.çünkü ne zaman erkek karısının onsuz yapamayacağını anlarsa o zaman gevşer. gevşeyince de sen hamileymişsin evde çocukla yalnız kalmışsın umursamaziyide insan bunun için ev terk eder mi ayrılır mı ... gittiğinde ararsa kesinlikle telefonumu açmayı düşünmüyorum . döndüğünde de aynı tavrımı sürdürücem başka şu durumda ne yapılır ki.. zaten eğer vaktinden önce gidersen olacakları baştan kabul et dedim..
evliyken bu hissi vermek o kadar zor ki. ya evi terk etmen lazım yada boşanma davası açman lazım. aynı evdeyken çok zor bu hissi yaşatman inan bana. o gidicek gelicek ben 1 hafta konuşmıcam sonra mecbur çocuktan ev işlerinden dolayı konuşulacak falan.. bok gibi hissediyosun kendini böyle zamanlarda . yaşadığın yuttuğun şeyler yanına kar kalıyor..ben bunun için evi terk et demedim ki. genel olarak onu kaybetme korkun olmadığını bilsin bence.çünkü ne zaman erkek karısının onsuz yapamayacağını anlarsa o zaman gevşer. gevşeyince de sen hamileymişsin evde çocukla yalnız kalmışsın umursamaz
:) orası öyle canım..hormonlardan tatlım sakin ol.
ne var bir gün önce gitmesinde.
marmariste ki tüm kadınlar işini gücünü bırakıp kocanı beklemiyordur.
darlama adamı.
hani yapçak olan insan her yerde yapar bursa da bi sürü bar bisürü taş gibi hatun var.. ki eşim bursanın gece hayatının secelesini bilir..ama beni bırakıp gitmez hiç.. bi kendinizi benim yerime koyun marmarisi avucunun içi gibi bilen bi adam bi sürü tanıdık arkadaş tabiki gidicek içcek dip dibe eğlenen benim boyum kadar bacağı olan hatunlar..
sizin bu kadar büyütmenizi.. rusu ingilizi fıstık gibi hatunlar demenizi. benim eşim sektörünün en iyilerinden birinde ve her çalışanın fiziğine de bakıldığı oldukça kalabalık bir yerde gerçekten fıstık gibi hatunlarla çalışıyor. ayrıca gelen giden de yine öyle. "hiç kıskanmam aaa benim kocam öyle bir şey yapmaz" filan demiyorum, ama bu korkularla kaygılarla yaşamak bana tuhaf geliyor. üstelik çalıştığı yerin eşsiz yemekleri, mesleklerine özel günleri, partileri oluyor. hamileyken yeni doğum yapmışken katılamadığım yemekler oldu. gitme demek aklıma bile gelmedi.neyi gitmesini mi benim tavırlarımı mı
evet böyleydi ama evlendikten sonra bensiz bara falan gitmedi. genelde hep evde bizimle .evin bütün sorumluluğunu alır. ama arada ava maça ne bilim spora tabiki gider. hersene gideriz tatile ben gitmek isterim bara falan artık doydum ne isimiz var değip daha sakin yerlere gitmeye başladı. mesela geçen sene marmariste biliyomusun hiç aramıyorum bar disko olaylarını soğudum artık kaldıramıyo kafam der.. ama nebilim şimdi bensiz gidiyor sonuçta..Kendimi senin yerine koyarsam cok kotu olurdum ben de. Esini evlenmeden once taniyormussun. O zaman da boyle miydi? Bu yasanti tarzi ayni miydi? Sundan soruyorum. Benim esim icki kullanmaz, ickili ortamlarda bulunmaz. Denizi, gunesin altinda yanmayi hic sevmez. Ben evlenmeden once bunlari biliyordum. Ozellikle gece hayatinin olmamasi benim icin onemliydi. Eger esin sen bildin bileli boyleyse o zaman zor. Seni dinlemeyecektir. Ne kadar rahatsiz olsan da malesef :s
ben de evliyim canım. bence konuşmamaktan ziyade mesafeli davran. konuş ama eee sallamıyorum artık seni varsa yoksa çocuklarım havasını ver.evliyken bu hissi vermek o kadar zor ki. ya evi terk etmen lazım yada boşanma davası açman lazım. aynı evdeyken çok zor bu hissi yaşatman inan bana. o gidicek gelicek ben 1 hafta konuşmıcam sonra mecbur çocuktan ev işlerinden dolayı konuşulacak falan.. bok gibi hissediyosun kendini böyle zamanlarda . yaşadığın yuttuğun şeyler yanına kar kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?