ne istediğimi ne hissettiğimi bilmiyorum ..

güvenim tam değil zaten ama güvensiz de değilim ondan böyle düşüncelerim.. belkide kendime güvenmiyorum ne bilim..

çok haklısın.. böyle düşünüyorum ama beni asla göndermez ne işin var senin der. bunu ona anlatıyorum senin bana karşı düşüncelerin böyle benden neden farklı bir bakış açısı istiyorsun diyorum susuyor.. ben aslında buna da kızıyorum.

Boyle dusunceleri varsa bence cok da sık bogaz etme o zaman. Belki de yasi ilerlediginden artik hayat tarzini degistiriyordur. Bunlari hic dile getirme ona karsi. Sen onu küs, kavgali yollarsan gidecegi yoksa da kafa dagitmaya gidesi gelir. Sekiz saat yoldan sonra aile dostlarinizla gorusur, ertesi gun yola cikacagi icin de dinlenir. Bana kalirsa kafani iyi ve olumlu dusuncelerle doldurmaya ve onu guzel bir sekilde yollamaya calis.

benim eşimde gitti bi keresinde Marmaris'e orda bi Arkadaşının evi var ben hiç ses etmedimevde iki çocuk var gitme dememe gerek varmı?gitme desem gitmicekmi?gitti Rabbim göz açtırdınımı hayır yağmur sel evden çıkamadılareve geldi anlatıyor bende ozaman dedimki sen aileni bırakdın gittin Rabbim reva göstermez ,o olaydan sonra bir daha gitmedi hiç ama akşam gelsin gidicem dedin yine bişey demem diyen adam herşeyi göze almıştır çünkü kendimden biliyorum,beni anladınız umarım sevgiler

akşam baya kavga ettik .ben hiç konuşmak istemiyorum. inan telefonunu bile açmak istemiyorum. eğer şuan alttan alırsam gene aynı şeyin başka versiyonunu yaşıcaz. nede olsa düzeliyor diye

bana diyo ki 10 dkda bir ara beni. yani niye arıyayım seni.. ben böyle biri değilim ki.. benim hislerimi çiğnemesi evliliğimi sorgulatıyor..

Adama bak evde hamile karısını küçük çocukla bırakıp gezme eğlenme peşinde.
Benim eşim asla bizsiz izine gitmez herzaman beraber gideriz ama.cok var öyle estrafimdada kadin bebekle evde kocasi antalyada kadinlar yapsa aynisini baka me olurdu..

bana diyo ki 10 dkda bir ara beni. yani niye arıyayım seni.. ben böyle biri değilim ki.. benim hislerimi çiğnemesi evliliğimi sorgulatıyor..
Canım bak şöyle düşün bu adam her seferinde böylemi yapıyor sık sık gidiyormu Anladığım kadarıyla av hariç gitmiyor,ben kendi adıma söylüyorum bazen inatlaşıyorum hayır gitmiceksin yapmıycaksın vs diye ozaman hiç dinlemiyor,şöylede bakıyorum ben biyere gidince bana hiç karışmıyor her istediğime tamam diyor ama ne yalan söyliyim bu bile beni uyuz ediyor, bazen be istediğimi şaşırıyorum:) sizde bırakın gitsin zaten gidecek,evliliğinizi sorgulayacak bişey yok ortada şu durumda haklıda olsanız üzülmekten başka bi işe yaramıyor malesef.

Benzerini gecen haftasonu yasadim ben de 32 haftalik hamileyim kardesinin kinasi vardi baska şehirde simdi sonlara yaklastigimdan falan herkes anlayis gosterdi gelmeseniz de olur dediler. Ama esim gitcem dedi son anda ben sadece ya olacagi tutar da bisey olursa diye uyardim onun da son kardesi iste gitti velhasil. Şaka gibi gittigi zaman tasikardi gecirdim acillik oldum yine de arayip gel hemen demedim gelmesini bekledim.
Tamam benim durumum seninki ile bir değil belki benimki daha zorunlu bir sebepti gitmesi icin ama gitmeyebilirdi de sonra cok vicdan azabi cekti.
Yani senin durumun daha cok guvenle alakali geldi bana o yüzden bisey diyemem guven guvenme diyemem onu demek istedim. Disardan bakinca gitmesi zaten zorunlu patronlari alacak falan ha bir gun de fazladan gidicek aslinda cok anormal gelmedi bana.
Ya bide şöyle bisey var diyosun gitme desem de gidecek e o zaman kendini daha fazla yipratma derim olan sana oluyor beni ezdi gecti diye de düşünürsen yine cok fazla srn uzulursun. Zor ama takma kafana istersen. Giden gidiyor madem.

ben hamile olmasam bile sanırım gidip 1 gün de olsa benden ayrı tatil yapması hoşuma gitmezdi

neden ayrı geçireyim ki. eşim o benim diye düşünürüm sanırım...

o akrabalarıyla bol bol resim çekip size yollasın o zaman, kanıtlasın akrabalarını ziyaret ettiğini. ben ancak öyle izin veririm.

kesinlikle aramayı yada telefonunu açmayı düşünmüyorum..inan içimden hiç gelmiyor..

kocanızın sizi aldatacağına dair bir bulgu yok elde ama, kendimi sizin yerinize koydum, kocam istemediğim halde 1 gün tatil yapmak isteyecek, hem de ısrarla, ben de çok bozulurdum. hem benim sözümün bir önemi yok mu derdim, hem de ısrarı beni şüpheye düşürürdü sanırım. bir de ben yanımda bir küçük çocuk ve hamile halimle evde olucam o da tatil düşünecek... bencillik bu bence... önce sizi düşünmesi lazım. 1 gün tatil yapmasa ölmez. hem karısı yanında yokken ne zevk alıyorki tatilden?

aslında olay 1-2 gün değil benim hislerimin hiç değerinin olmaması. adamın umrunda değil ben huzursuz olmuşum gitme demişim.[/QUOTE]

evet önemli olan da siz istemediğiniz halde ısrarla gitmek istemesi... yani sizin söylediklerinizin, hissettiklerinizin bir önemi yokmuş gibi

evet önemli olan da siz istemediğiniz halde ısrarla gitmek istemesi... yani sizin söylediklerinizin, hissettiklerinizin bir önemi yokmuş gibi
canımı sıkan zaten bu . resmen evliliğimi sorguluyorum. nede olsa gidemez nede olsa çocuk var nede olsa hamile..ben gidicem gelicem düzelicek diyor.. bide bakınca uzaktan aslında 1 günden ne olcak diyor insan dimi. ama öyle değil söylediklerimin önemi yok...

Aslında senelik izin gibi bir durumu yoksa ve işleri çok yoğunsa neden olmasın?

Çalışıyor olsaydın bilirdin bazen bunalımın en doruk noktasının ne demek olduğunu.

1 gün sana da ona da 1 yıllık moral sağlayabilir.

Ama dersen ki izin durumları oluyor ve ayrıca ben ona güvenmiyorum. Ben de olsam gitmesini istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…