Ne olur cevap verin çok az bi zamanım varr lütfenn :(:(:(

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
ArkadaşLar mrhabaa hmen konuya geçiyorum
Diyelim ki erkek arkadaşınızdan ayrıldınız ve arkadaş olmaya karar verdiniz arkadaşsınız 2 hafta sonra sinemaya gidiceksiniz 2 ortak arkadaşınzla beraber o gün eski sevgiliniz çok yakışıklı olarak sinemaya geldi tekrar ondan etkilenirmisiniz ? (malesef başıma geldi sinemaya gidicem beni görünce etkilenir mi merak ettim ) herşeyi deniyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayrıldıysanız neden onu etkilemek için çaba sarfediyorsun ki anlamadımşakkıdı (belki de bahsettigin şeyi anlamadım)

etkilenirsen hala seviyorsundur demek..
o zaman hangisiniz etkilenirse etkilensin unutamamistir...
ki sizinde zaten cok kisa süre gecmis aradan..
hemen arkadas kalmanizda cok zor aslinda ama basaramazsin gibi
görünüyor, böyle etkilenirseniz....

İnş. etkiLenir ya

eski sevgiliyle arkadaş nasıl olunur ki. çok zor... hele sizin gibi hisleri varken.......eğer bu sevgi devam ediyorsa ve sizi mutsuz edecekse, arkadaş kalmayın. görüşmeyin de...onla her görüştüğünüzde acı çekeceksiniz çünkü. bitmiş herşey madem,. herkes kendi yoluna gitmeli..........

peki madem hala seviyorsun neden ayrildiniz?
o istemiski ayrilmissiniz..
böyle nereye kadar devam ederkimirmirmirmir...

hala seviyorum evet hemde çok çocukluk aşkım kendisi aynı mahallede oturuyoruz küçüklügümüz birlikte geçti insan bu kadar alışıncada kaybetmek istemiyor :1no2:

sanırım aşkımdan ölsem arkadaş kalmayı kabullenmezdim. kabullenmedim de.. bu seni kullanması kozunu alması demek.. ne biliosun senle kafa bulmak için o kadar süslenmedşiğini. erkekler egolu.. malum.. valla hemen kötü niyet arıom bende ha..

bunu sadece o mu söyledi yani anlasamiyoruz diye,
sen ne dedin peki?
tamam haklisin dogru anlasamiyoruz deyip ayrildin mi?
tek gerekce buysa cok sacma geldi bana.....

haırlısı neyse o olsun derim canım kendinide çok fazla paralama

ama inş tekrar beraber olursunuz diye umut ediyorum.

bak canim belki biraz kirici cevap yaziyor
olabiliriz ama bizim sinirlendigimiz asil
su erkek milleti..
bide senin iyiligin icin böyle konusuyoruz
sen hala seviyosun, unutamiyorsun,
o ise kim bilir belkide unutmustur
bu yüzden kendini kaptirma, arkadas kalamiyorsanda unutmaya calis
en iyisi senin icin...

anLadım cnm teşekkür ederim vaKit ayırdıgın için :çok üzgünüm::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…