Ne olur cevap verin çok az bi zamanım varr lütfenn :(:(:(

ya bi insan karsısındakinin kendisiyle ilqilenip ilqilenmediqini anlar bence. sen hiç bişiler sezmedinmi canım?

ya canım bak şimdi sinemaya gidelim diyorlar yanımızdaki arkadaşlarımız ortak ve onlar sevgililer bizimde en yakın arkadaşlarımız çok karışık gerçekten ne yabıcam bilmiyorum

narkozza katiliyorum, siz simdi dördünüz sinemaya gittiginizde,
arkadaslariniz birbiriyle ilgilendigi an, sizde yanliz oldugunuzu
anlayinca göz göze gelirsiniz kesin..
ama bence sen soguk davran, yani mesafeli ol..
cünkü belkide o seni hic umursamayacak..
sonradan üzülmeni istemem...

bence cok güzel görün ama bilerek özendiğini belli etmemelisin ve mesafeli davranki seni kaybettiğini iyice anlasın pişman olan o olsun.ilk adımı bence sen atma.erkekler için her zaman kaçan kovalanır.gerçi kadınlar için de öyle. Aşırı ve abartılı hareketlerden uzak dur.sessiz mazbut bir havan olsun.ne çok üzgün ne de çok mutlu görün.eğer seni tekrar istiyorsa çaba gösteren taraf o olsun.umarım isteğin olur.

çok teşekkürler arkadaşlar çok bakımlı ve çok hoş gidicem çok yakın davranmayı istemiyorum zaten yapamam umarım herşey çok güzel olur o gün arkadaşlar :S

inş.. canım çok teşekkürler :1hug:

sadece 2 hafta olmus ayrildiniz. bu cok az zaman ve sanirim onunlayken etkileneceksin. mutluluklar dilerim

sevdiğin bir insanla neden arkadaş kalmaya karar verdin ki canım?? bunu severken nasıl kabul edebildin, yarın birgün koluna başka bir kısı takıp gezerken sen hala onunla arkadaş kalabilecekmisin??

ben aşık olduğum sevdiğim adamla yolları ayırıp sonrada dost gözüyle bakamam büyük konuşmayayım ama.duyguların karmakarışık olmalı.zaten seviyorsun halinden anlaşıldığı üzere.umarım tekrar eskisi gibi sevgilin olur ve kıymetini bilir.

demekkı o senı sevmıyor once onun duygularını ogrenmelı ole hareket etmelısın yoksa daha cok uzulursun arkadasım meshur bı laf var bılırsın bırak gıtsın donerse senın donmesse hıç bır zaman senın olmamıştır sevgı emek ıster tabı karsılıklıysa arkadas kalmak zor acı çekmek kadar unutma

arkadaş kalınmıyor ben denedim olmuyor düşünsene nişanlandığını bunu sana anlattığını çok kötü oluyor

sevdiğin bir insanla neden arkadaş kalmaya karar verdin ki canım?? bunu severken nasıl kabul edebildin, yarın birgün koluna başka bir kısı takıp gezerken sen hala onunla arkadaş kalabilecekmisin??

Teşekkür ederim cnm yardımcı olmaya çalıştıgın için çok zor oluyor beni çok sevdigini söyledi ama arkadaşız ona bi msj attım 'bak sen düşün sonra bana fikrini söyle eger yok istemiyorum dersen tmm giderim ama eger evet devam edelim dersen herşeyiyle yeniden'yazdım ama cvp vermedi sanırım düşünüyor

inş. canım teşekkürler çok

gitmem dogru olur mu Astoriaya gidiomuşuz ordanda ortaköy olur diyorlar çok güzel bi gün olur ama emin degilim sizce :s

Allahım ayırma beni ondan ne olur bana geri dönsün çok sevsin unutmasın affetsin ne olur allahım hala çok seviyor olsun ne olur allahımmm ne olurrrrr çok mutlu olalım yineee AMıNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…