• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne onurum ne gururum var, yine kendimi rezil ettim artik kendimden tiksiniyorum?

cehennet06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
371
213
33
29
Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün

Bi terapi almanızı tavsiye ederim, hem anne olarak hem bir kadın olarak bu süreci atlatmanızda size destek olacaktır, daha sağlıklı ilerlersiniz. Eski konularınızı bilmiyorum ama boşandığınız adama erkek arkadaş mı kız arkadaş mı diye sormanızın gereği yok

Ayrılalı 10 gün olmuş. Herkes kendine yakışanı yapar ama bu ilişkinin tükenmişliğinin içine çocuklarınızı çekmeyin. Onların yanında bu şekilde konuşmayın. Israr etselerde belirli bir seviye dışında sizin görüşemeyecrğinizi ama onların istediklerinde görüşebileceğini anlatın. Hoş bir konuşma olmamış. Sebebinizi bilmesemde artık herkes kendi hayatına bakmalı. Elbette bir yas sürecindesiniz sorup sorgulayacaksınız ama bu şekilde hem dr çocuklarınızın yanında değil. Emin olun geçecek güzel günler gelecek. Allah sizi ve kızlarınızı güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra🙏

Kendinize çok yüklenmeyin. Daha siniriniz geçmemiş, durumu kabullenemiyorsunuz. Sizin ona bir şey yapıp yapmadığınızdan değil bu olaylar karşınızdakinin kişiliğiyle de bağlı. O yüzden iyilik yaptım vicdanım rahat deyip geçin. Görüşmemeye, konuşmamaya çalışın. Çocuklarınıza sakince anlatın kendileri konuşsunlar. Nefret ediyorsunuz ona belli ki ama nefret etmek sizin kendinize zarar. Nefretime bile layık değil düşüncesiyle sakinleştirin kendinizi, hayatınıza bakmaya çalışın.

Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
İş bitmiş bosanmissiniz siz yedirememissiniz belliki yani boşanmak isteyen esinizdi sanırım. Ama olan olmuş artık bence sizde önünüze bakın. Bu şekilde çocuklarınıza da zarariniz olacaktır. Arayıp ustelemeniz saçma olmuş yani nerdesin diye hesap sormak falan çok gereksiz. Tamamen kendinizi üzmeye odaklı bı görüşme yapmışsınız

İş bitmiş bosanmissiniz siz yedirememissiniz belliki yani boşanmak isteyen esinizdi sanırım. Ama olan olmuş artık bence sizde önünüze bakın. Bu şekilde çocuklarınıza da zarariniz olacaktır. Arayıp ustelemeniz saçma olmuş yani nerdesin diye hesap sormak falan çok gereksiz. Tamamen kendinizi üzmeye odaklı bı görüşme yapmışsınız
Ben ayrıldım bana davranışlarından ötürü. Onunda umrunda olmadı yani

Kendinize çok yüklenmeyin. Daha siniriniz geçmemiş, durumu kabullenemiyorsunuz. Sizin ona bir şey yapıp yapmadığınızdan değil bu olaylar karşınızdakinin kişiliğiyle de bağlı. O yüzden iyilik yaptım vicdanım rahat deyip geçin. Görüşmemeye, konuşmamaya çalışın. Çocuklarınıza sakince anlatın kendileri konuşsunlar. Nefret ediyorsunuz ona belli ki ama nefret etmek sizin kendinize zarar. Nefretime bile layık değil düşüncesiyle sakinleştirin kendinizi, hayatınıza bakmaya çalışın.
Bana yaptıklarını vefasızlığıni kabullenemiyorum. Ama ısrarla hicmi beni sevmedin demem onunda seni rahatlatamam cevap verip demesi.. kendimi küçük düşürmekten başka bosey değildi çok pismanim

Ayrılalı 10 gün olmuş. Herkes kendine yakışanı yapar ama bu ilişkinin tükenmişliğinin içine çocuklarınızı çekmeyin. Onların yanında bu şekilde konuşmayın. Israr etselerde belirli bir seviye dışında sizin görüşemeyecrğinizi ama onların istediklerinde görüşebileceğini anlatın. Hoş bir konuşma olmamış. Sebebinizi bilmesemde artık herkes kendi hayatına bakmalı. Elbette bir yas sürecindesiniz sorup sorgulayacaksınız ama bu şekilde hem dr çocuklarınızın yanında değil. Emin olun geçecek güzel günler gelecek. Allah sizi ve kızlarınızı güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra🙏
Amin

Bana yaptıklarını vefasızlığıni kabullenemiyorum. Ama ısrarla hicmi beni sevmedin demem onunda seni rahatlatamam cevap verip demesi.. kendimi küçük düşürmekten başka bosey değildi çok pismanim
Sevmiş sevmemiş boş verin. İnsanların sevgisi bitebilir, bilemeyiz. Siz kendinizi sevin, onun sevgisine ihtiyacınız yok.

Siz anne olarak her detayı düşünüyorsunuz hatta çocuklarınız daha öncelikli ama erkek direkt yoluna bakıyor. Anne değilim diye böyle düşünüyor olabilirim ama sadece hafta sonu veya tatillerde değil sürekli çocuklarla ilgilenecek şekilde anlaşmak lazım. En sinir olduğum konu. İletişim kurup takip etmeyin ve yardım alın. Umarım mutlu olursunuz

Boşanma sürecini çocugunuz icin çok zorlaştırıyorsunuz bana kalırsa. Atlatamadığınız ve siz iyi olmadığınız için sağlıklı da davranamıyorsunuz şu an. İmkanınız varsa terapi alın. Bunu da çocuklarınız için alın.

Boşanma sürecinde çocuklarınız taraf olmamalı. konusmak isteyen arar diye düşünüp cocuklarin babalarını aramasını istememissiniz ama bu sizin gösterdiğiniz bir tepki. Çocuklarınız babalarına böyle bir tepki göstermek istemiyor. Aradığında ise, boyle yaparsan bir daha konuşturmam demeniz de ayrıca yanlış. Siz bile kabul edememişken ayriligi, cocuklarinizin ayrildiginizi kabul etmesi oldukca zor. Sizin de babalariyla konuşmanızı, her şeyin yolunda gittiğini gormek istiyorlar sadece. Bu tartışmalar ve davranışlar da sureci zorlaştırıyor onlar için.

Öncelikle sizin bu sureci kabul etmeniz gerekiyor. Bosanmak da evlenmek kadar olağan bir süreç. Yanlış giden bir evliliğin devam etmemesi yönünde bir karar aldınız. Bitme kararı alındıktan sonra kendi içinizdeki kavgaları da bitirmeniz gerekli. Hayatınızda olmayan birini suçlamaya devam ettikçe hem kendiniz huzursuz olursunuz hem de çocuklarınız. Siz bu sureci ne kadar iyi atlatırsanız cocuklarıniza da o kadar sağlıklı davranmaya başlarsınız

Bu arada rezil Olmadınız bir anlik gaflet diyelim size ders oldu.cocugunu gormek konuşmak isteyen gorur .baba yakinda ise bol bll babaya verin baba oldugunu unutmasin

Ben ayrıldım bana davranışlarından ötürü. Onunda umrunda olmadı yani
Erkeklerin bu tavirlari yeni degil,hic anlamazlar gulerler gezerler falan ama sonra akillari baslarina gelir.

Kendinize fazla yuklenmeyin bazen insanlar umursamaz tavirlar karsisinda kendini degersiz hisseder halbuki biri sizi uzdu diye degersiz mi oldunuz?Karsinizdaki farkinda degil ki durumun ne yaptiginin... hatayi kabullenmek diye bir sey var o simdi bunlari anlamaz sizde zaten dert anlatamamaktan bikmissiniz ve hala anlatma pesindesiniz.Bence rahat olun artik sizi yipratamaz siz estemediginiz surece cocuklarinizla keyfinize bakin dunyanin sonu degil ya sagliginiz yerinde cocuklariniz hayatta sukredecek cok sey varken vefasiz birinin ardindan yas tutmak kendinize saygisizlik olur.

Sonuçta siz de etten kemiktensiniz, boşanmak kolay birsey değil böyle boş bulundunuz diye kendinize onursuz, gurursuz vs demeyin.

Ama bir daha böyle krizler olmaması için profesyonel destek almanız gerekebilir. Sonuçta küçük çocuğunuz var ve o çocuğun da mümkün olduğunca az etkilenmesi gerekiyor.

Back
X