kıskanç biriyle yapabilmek için çok sabırlı ve çok seviyo olmak gerekir, sanırım sizin sevginiz tükenmiş. doktora giden birine doktor erkek diye kızan bir adamla evlilik yürütülemez ki
ayrılırsanız yapamam yaşayamam diye bişey yok, ilk ayrılan sen olmayacaksın. acı çekeceksin ama bu adamla devam edersen daha da çok acı çekeceksin
sırf kıskandığın için mi ilişkini bitiriyorsun?
Benim sevgilimde çok kıskanç ama yavaş yavaş anlayaşlı olmayı öğreniyor.
İlk başlarda erkek doktora gülümsedim diye kavga çıkarmıştı şimdi bu saçmalıkları yapmıyor.
Seviyorsan katlanabilirsin aslında...
evt cnm katlanabilirim ama oda bana katlanabilirse,çünkü bende çok kıskancım ama o bazen bana katlanmak yerine sanki kendisi hiç kıskançlık yapmıyomuş gibi davranıyo yani o yapınca iyi ben yapınca kötü
burçlarınız nedir acaba cok merak ettim
benim ki yengeç onun ki kova :)
bende terazı o başak.dusunce yapımızı benzettım senınle belkı yukselenın terazıdır.burclara o kadar taktım kı su sıralar.ilişkimizi rayına sokabilmek icin burclardan yardım ıstıyorum artık nelere kaldım
benim ki yengeç onun ki kova :)
Ay aynı biz.
Bende yengecim oda kova.
Bi kere arkadaşın doğum gününü kutlamayı unuttum (bu arkadaş sevgilimin en yakın arkadaşı) akşam 10 buçukta doğum günü mesajı attım diye kızdı. Neymiş o saatte msj atmamalıymışım madem unutmuşum ertesi gün kusura bakma tl yükleyemedim dışarı çıkıpta falan diye bişeyler uydurup gündüz saati kutlamalıymışım
Benim uyuzda çok kıskanç. Ama ben ondan beterim
O yüzden birbirimizi idare edebiliyoruz çok şükür..
Bence burda ki en büyük yanlış sende madem tereddütlerin var bunu düzgün bişekilde söylemen gerekirdi.
Yüzüğü çıkartıp gitmişsin yanına sen ondan daha hevesli gibi görünmüşsün bence..
Mesleği ne ki?
siz yanına giderken yüzüğünüzü takmadan gitmişsiniz bu da başlı başlına bir sorunken neden sevgilinizin tartışma sırasında yüzüğü elinize vermesi sizi bozmuş anlamadım...
siz yapınca iyi o yapınca mı kötü :44:
bu kısmı anlayamadım doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?