Ne Seninle Ne Sensiz

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
Çok mutsuzum
artık ailem bile anlıyo mutsuzluğumu çünkü hep suratım asık,gülmeyi unuttum
sevgilimle yapamıyorum
ama onsuzda yapamıyorum
ayrılırsam bunu atlatamayacağımı düşünüyorum,çünkü yeterince güçlü değilim
kendimi güçlü hissetmiyorum
dün o kadar ağladım ki gözlerim hala şiş
dün kavga ettik
buluştuk,yüzük takıyoruz biz
ben yüzüğümü takmadım yanına giderken tartışma devam etti işte ben ağladım oda sarılmaya çalıştı ittim yapamıyorum ben dedim napıcaksın ayrılcakmısın dedi,bende karar vermem lazım dedim,demek düşünüyosun dedi çıkardı yüzüğünü bana verdi kararını verene kadar sende kalsın dedi,bende ne meraklıymışsın ayrılmaya dedim hemen çıkardın yüzüğünü. gittim.

hayatımdaki insann mesleğiyle yapamıyorum,evett en başından biliyodum ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim
kimseyle samimi değil ama onun bayanlarla sohbet etmesine katlanamıyorum kısada olsa katlanamıyorum
ben bu kadar kıskanç biriyim ama oda öyle
bi örnek vereyim
geçen gün doktora gittim midem ağrıyodu çünkü
sevgilime söyledim hangi hastaneye gittinz filan dedi
söyledim gitmiş doktorun erkek olduğunu öğrenmiş
kavga ettik,bende gidip bayanlara epilasyon yaptırcam dedi..işte bazen böyle saçma bi insan oluyo
anlaşamıyoruz ama ayrılamıyorumda ne yapacağımı şaşırdım
şu an çok mutsuzum ayrıldığımda daha mutsuz olucam biliyorum kendimi çok kötü hissediyorum,çıkmazdayım sanki

kıskanç biriyle yapabilmek için çok sabırlı ve çok seviyo olmak gerekir, sanırım sizin sevginiz tükenmiş. doktora giden birine doktor erkek diye kızan bir adamla evlilik yürütülemez ki
ayrılırsanız yapamam yaşayamam diye bişey yok, ilk ayrılan sen olmayacaksın. acı çekeceksin ama bu adamla devam edersen daha da çok acı çekeceksin

sırf kıskandığın için mi ilişkini bitiriyorsun?

Neden sadece erkege suc atiyorsunuz sendede suc var canim o kiskiniyo ama sende onu kiskaniyorsun ?
Hemen yüzügü cikartip vermesi iyi degil ama bir yandanda bakarsan hakli sen o ayrilmayimi düsünüyorsun diyince karar vermem lazim demisssin o anki sinirle vermesi normal.
Kiskanilmkada güzel birsey tamam asirisi iyi degil ama hic kiskanc olmamasindan iyidir.

ya boyle okuyunca cok sasırıyorum demekkı herkesın ılıskısı zamanla birbirine benzıyo.sankı bızı anlatmıssın ılıskı suremız bile aynı.senın gibiyim bende o yuzden hiç bi fikrim nasihatim yok keske bende duzelebilsem .duzelebilsekk..

Benim sevgilimde çok kıskanç ama yavaş yavaş anlayaşlı olmayı öğreniyor.
İlk başlarda erkek doktora gülümsedim diye kavga çıkarmıştı şimdi bu saçmalıkları yapmıyor.
Seviyorsan katlanabilirsin aslında...

Keşke beni çok seven ama çok kıskanan bir sevgilim olsa,, Tek sorun kıskançlık olsa keşkee

evt cnm katlanabilirim ama oda bana katlanabilirse,çünkü bende çok kıskancım ama o bazen bana katlanmak yerine sanki kendisi hiç kıskançlık yapmıyomuş gibi davranıyo yani o yapınca iyi ben yapınca kötü

burçlarınız nedir acaba cok merak ettim

benim ki yengeç onun ki kova :)

bende terazı o başak.dusunce yapımızı benzettım senınle belkı yukselenın terazıdır.burclara o kadar taktım kı su sıralar.ilişkimizi rayına sokabilmek icin burclardan yardım ıstıyorum artık nelere kaldım

bende hiç ilgili değilimdir burçlarla tam aksi:)yani yükselen nasıl oluyo filan anlamıyorum hiç

yapamıyorum onun mesleğiyle
kendime bugün söz verdim dedim ki görmiycem sormıycam takmıycam artık
ama canım çok yanıyo gece yine ağlıycam

benim ki yengeç onun ki kova :)

Ay aynı biz.
Bende yengecim oda kova.

Bi kere arkadaşın doğum gününü kutlamayı unuttum (bu arkadaş sevgilimin en yakın arkadaşı) akşam 10 buçukta doğum günü mesajı attım diye kızdı. Neymiş o saatte msj atmamalıymışım madem unutmuşum ertesi gün kusura bakma tl yükleyemedim dışarı çıkıpta falan diye bişeyler uydurup gündüz saati kutlamalıymışım

Benim uyuzda çok kıskanç. Ama ben ondan beterim
O yüzden birbirimizi idare edebiliyoruz çok şükür..

Bence burda ki en büyük yanlış sende madem tereddütlerin var bunu düzgün bişekilde söylemen gerekirdi.
Yüzüğü çıkartıp gitmişsin yanına sen ondan daha hevesli gibi görünmüşsün bence..

Mesleği ne ki?

Son düzenleme:
siz yanına giderken yüzüğünüzü takmadan gitmişsiniz bu da başlı başlına bir sorunken neden sevgilinizin tartışma sırasında yüzüğü elinize vermesi sizi bozmuş anlamadım...

siz yapınca iyi o yapınca mı kötü :44:

bu kısmı anlayamadım doğrusu..

Mesleği ne ki? :44:

bu burçta olanlar genelde anlaşamıyomuş bizde anlaşamıyoruz gerçekten ona göre ben çok huysuzum bana göre o.
okulda asistan o yüzden yüzlerce kızla muhatap oluyo ve neredeyse bütün tartışmalarımız burdan çıkıyo

kavga anında çok kırıcı şeyler söyledi bana ben o yüzden yüzüğü çıkarıp gittim yaptığım şey yersiz değildi yani ağır konuştu biraz duymayı beklemediğim şeyler söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…