Zaman dilimi 1,5 ay gibi kısa bir süre. Daha dur bakalım her şey olabilir; ancak acele etmeyin benden hoşlandı mı acaba aşık mı diye. Görüşmeye devam edin ancak araya bir mesafe koyun. insanları tanımak zaman gerektirir acele etmeyin.
daha çok erken cnm .. zamanla bellı olur hersey.. sozune göre arkadaşl dost ıfadesi kullanmış.. zamanla farklı ıfadelere dönusebılır tabı..zamn
ters bir durum olmazsa birkaç aya sevgilisiniz, hayırlı olsun canım
ayrıca el ölçme hikayesini biz ilköğretimde yapıyorduk, böyle zararsız numaraları yapıyorsa saf biri gibi geldi bana, yani kötü anlamda değil iyi anlamda saf temiz, başkası olsa direk tutardı ya da ne bileyim.. tabii 1,5 ay demişsin daha bu kadar zaman geçirmen lazım en az tanıman için. ben internetten başlayan ilişkilere pek güvenmiyorum ama.. içine sindiyse.. iyi araştır arkadaş kalacak olsan bile bence
İnşallah canım hayırlısıyla çok isterim
Çünkü tam istediğim gibi dinine bağlı biri mantıklı akıllı uslu
Bende öyle düşünüyordum ama inan görsen sende çok efendi dersin nete zaten fazla girmiyor yarım saat bakıp çıkıyor
Peki sizce beni şu an tamamen arkadaşı olarak mı görüyor yoksa onda da bişeyler var da belli edemiyor mu
Çok kısa bir süre olmuş tanışalı.E ilk etapta aşk meşk konusu yok dendiğine göre son zamanlarda sizin hisleriniz oluşmuş.Yorumlarınızdan ona çok güvendiğinizi anladım.Bende nette tanıştım.Ki hissi olarak güvendim.Bunun yanında ters bir tavrını da görmemiştim ancak hep açık kapı bıraktım.'Bugün böyle ama yarın ne olur bilemem.' şeklinde.Size de bunu öneririm.Çünkü kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz.Hele bir buçuk ay gibi kısa bir süre de.Ancak tavırlarından bana da boş değil gibi geliyor.Belki arkadaş lafını da ağzınızı aramak için kullanmıştır.Arkadaşlarını gördüğünde ayrılması çok anormal gelmedi bana.Daha adı bile konmamış bir şeyi herkese açıklamak zorunda mı?Bence değil. =) Zamana bırakın...Yorum yapmadan,şu olsun bu olsun diye kasmadan.Daha kolay olacak görün.
canım bence bu çocuk seni sadece arkadaş olarak görüyor hatta yakında kanka moduna da geçer sölimm...
çünkü her ne olursa olsun, bi insan hoşlandığı birine bu lafları söylemez...
Birbirinizi iyice tanıyabilmeniz için önce arkadaşlık , dostluk kurmanız normal ama belirli mesafede , bence alttan alta kendi niyetini belli etmen gerekir yada tam olarak onun niyetini anlaman gerekir. Bunun içinde ufak tefek laf cambazlıkları yapabilirsin. Mesela bizden çok iyi dost olur gibi bir cümle kurduğunda sende ona evet haklısın ama sadece dost mu?? gibi bir soru yöneltip konuyu başka boyuta taşıyabilirsin. Bence belli bir sınır çiz abi kardeş olayına dönmesin durum.Yavaş yavaş düşüncelerini de belli etmelisin, iyi anlaştıktan sonra neden olmasın ki?? Tabi zaman da önemli , biraz zamana ihtiyaç var çünkü kısa süre geçirmişsiniz beraber.
Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyiBirazda suç bende
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım
Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa niye sürekli aynı şeyi söylesin
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffffAma benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki
Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..
Ne zor şeymiş aşk meşk :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?