Ya hic kimse belli olmaz gercektende sen pek güvenme yinede, cünkü hareketleri cok düsündürücü madem arkadas olarak görüyor seni, ne diye elini tutuyor, sarılıyor?? Benim aklıma hemen baska seyler geliyor valla. Vakit gecirmek amaclı olabilir, belki de cevap bekledigi baska birisi vardır o yüzden böyle dengesiz davranıyordur. Ya da duygu karmasası yasıyordur. Tek bildigim, senin kendini kaptırmaman! Arkadasız, biz dostuz dediginde, elini cekseydin, biz sadece arkadasız falan deseydin. Zaten, istersen kankan olucak olsun, ben bu tarz seyleri pek onaylamıyorum, ki tanısalı kısa bir süre olmus. İnsallah düsündüklerim konusunda yanılmıs olurum.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ayyyy canim ya agzindan cikan her lafa bir anlam yüklemeye baslamissin bile bu isin sonu hic iyi degil sevmiyorsa sevmiyordur ne kadar cabuk bitirirsen o kadar iyi olur senin icin uzadikca uzar sende daha fazla kaptirirsin kendini.Lütfen kendine bu kötülügü yapma,biliyorum zor ama ilerisi icin,gelecegin icin acikca konusmaya mecbursun.Iyi düsün....
Ne geliyor aklına canım benimle de paylaşırsan benimde aklımda dursun ?
Canım üzmek istemiyorum seni ama dedigim gibi duygu karmasası yasıyor olabilir yani nasıl davranacagını bilemiyordur, emin degildir bir yakınlık gösterip sonra da arkadasım falan demesi bu yüzden olabilir. Veya baska birisi de olabilir aklında, bosluk doldurmakta olabilir düsüncesi. Bence bundan sonra görüsürsen, tam arkadas ayarında davran. Sarılmasın sana izin verme sonucta arkadas olarak gördügünü her seferinde ima etmiyor mu? Sarılmasının normal olmadıgını söyle. Yok öyle üc kurusa bes köfte. Baya sinirlendirdi bu adam beni.
Of of bütün dengemi bozdu tam hayata tutunmaya başlamıştım kendi kendime sonra geldi umut verdi tamam dedim bu kez mutlu olacağım ama buda olmadıMsj attım uyuyor sanırım cvp yok..
Aklıma bazen iyi yönden bakıp acaba diyorum açılamıyor mu ondan mı böyle söylüyor yada zarf mı atıyor diyorum..Sonra saçmalama diyorum..Sonra diğer yanım biraz sabret belki oda seni biraz daha tanımaya çalışıyor diyorum sonra da o zaman başta arkadaşız demez diyorum bilmiyorum sürekli beynimden bişiler geçiyor..Ortada kalmak bu demek sanırım..Ne sağa gidebiliyorsun nede solaBakalım yarın ne olacak gün ola harman ola Perşembe izinli bakalım perşembe bişeyler yapalım diyecek mi bu kez ben demeyeceğim ondan bekleyeceğim Demezse ve bu sessizliği devam ederse zaten çok hayır gibi görünmüyor.. Haklısın canım sonuna kadar
Çok ama çok tecrübesiz bundan eminim çünkü yemek davetini bile edene kadar kırk takla attı..
Telefon numaramı bile zor istedi bi ay konuştuk daha sonra telefon numaramı kem küm ederek istedi..
Mesajları çok soğuk hani böyle canım cicim yok,ne zaman buluşuruz yanına giderim onu alttan alırım işte o zaman
benden elektrik alıp sanırım sıcak davranmaya başlıyor
Elimi tutamadı,ojemin rengine bakmak için parmağımı tutuyor,gel elimizi ölçelim benimki daha büyük diyerek elimi
tutuyor sn'lik..
Kız arkadaşım olmadı doğru düzgün bu güne kadar dedi..Bilmiyorum genelde erkekler olmasa bile zamanında oldu der
sanırım gururlarına yediremezler olmamasını..Bugüne kadar çalıştım üniversite okudum emniyete girmek için
uğraştım hep bi uğraş içindeydim o yüzden olmadı dedi..
Elini omzuma atarken bile inanın çok telaşlandı böyle haldur huldur atmadı..Zaten 5 dk fln sürdü bu durum..Sonra
geri çekti..
Bilmiyorum elektrik alamadı mı acaba diyorum beni bozmamak için kırmamak için belkide o yüzden arkadaşız diyor ve
öyle görüşüyor..
Bilmiyorum kafam çok karışık
Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyiBirazda suç bende
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım
Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa niye sürekli aynı şeyi söylesin
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffffAma benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki
Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..
Ne zor şeymiş aşk meşk :44:
canım yaa arkların dediklerine katılıyorum
hatta dün netti kapatınca bile düşündüm senin durumunu
valla banada çelişkilerle dolu biri geldi
arkdaşız deyipte elini tutamaz boynna sarılamaz bide devrelerini görünce ne oluyada o na hemen bi çekyo kendini saçma sapan harekatleri var bence hiçte çekingen birideğil kendini ağırdan satıyo
ama sende keşke bu kadar kısa zmanda elini tutmasına sarılmazsına izin vermesydin seni denemyede çalışabilir dikkaet et cnm yaa
bu adam evlide olabilir bu erkek milletinden herşey beklenirrr
gelişmeleri yazmaya devam et bekliyoruz
Canım çok sürmez biz sevgili olduk diye yazarsın:))) Kimse hele bir erkek arkadaslık niyetine bu kadar zaman harcamaz hangimiz erkek arkadaslarımızla her izinli günümüzde bulışuyoruz allah aşkına belli ki sana karşı boş değil arkadasısız falan demesi ağzını arıyor acıkcası topu sana atıyor.... Çok sürmez dökülür bence canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım mutlu olursun... Buarada okuduğum bir yorumunda da internette tanıştığı insanla evlenmez diye düşünmüşün belki haklısın ama bu önyargıları yıkmak senin elinde bir sürü insan var internetten tanışıp evlenen ve çok mutlu olan internet artık hayatımızın bir parçası ister istemez hayatımıza etkileri oluyor... Nasıl otobüste cafede tanısıyorsan internette tanışabilirsin internette sadece aracı :))) Kafanı takma böyle ufak detaylara
kızıııım şimdi rahatla biraz ve birde bu ablanı dinle:)
şahsen buluşmak istemesi sabah sabah gnydın mesajları,efendime söyliyim geç kaldığında sorun yok beklerim demesi falan..hiç kanki gibi durmuyor...hele ellerinizi ölçmesi
saniyelik dokunuşlar düşündüğümüz kadar kısa değildir aslında..tenine dokunmak istiyor çünkü senle flörtleşiyor...yok bide bilek güreşi :)bundan daha güzel flörtmü olur;P
annadığım kadarıyla bu abi,daha önce ya bi tecrübe yaşamadı yada garantici bir abi..
belkide ilk,senin onu kanki gibi gördüğünü düşündüğü için oda işi kankiliğe bağlıyor.
madem siz iki sıkı dostsunuz niye arkadaşlarını görünce elini çekiyor omzundan?çünkü o eller dostane değil,hoşlanıyor senden..
bence ona biraz cesaret vermelisin..mesela yüzünde beğendiğin bir yer,gözleri olabilir,biraz iltifat et..boyundan posundan da olabilir...manevi iltifatlar bir yere kadar..üstelik sen çok iyi birisin demek onun belkide cesaretini kırıyor...ben iyi biriyim bak kıs için neler düşünüyorum fln der...
iltifatlarını elbetteki dozunu ayarlayarak yap..onu rahatlatırsan ancak sana açılır..
tabi birazcık zamanla..
nasıl bir bayansın bilmem ama bakımlı olmaya nebileyim süsüne püsüne dikkat et...
benim doğallık dostu eşim saçlarım sarı boyalıyken bana evlenme teklif etmişti
her erkek bakımlı kadını çekici bulur..
neyse eğer bunlardan sonra
eğer bir açılma olmadıysa anlaki abi seni gerçekten kanki olarak görüyorüzgünüm:)
Ne güzel yazmışsın ağzım açık okudum..
Bu kişi doğal olmayı çok seviyor,açık giyenen kızlara kızıyor,çok dışarı çıkan kızlara kızıyor..Bende fazla dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim..Napıyorsun diye bazen soruyordu evdeyim diyordum..GÜZEL diyordu napacaksın dışarda diyordu..
Bakımlı biriyim her buluşmamızda yeni şeyler alıp giyiyorum..Saçlarım karamel sarı karışımı..Hatta son buluşmamızda saçıma değdi çok utandımAma yine belli etmedim saçımı aldı kendine bıyık yaptı Yakışıyor mu bak bi dedi bide :)
Ben son buluşmamızda iltifat ettim zaten..Yeşil bi tişört giymişti çok ta yakışmıştı bide traş fln olmuş saç-sakal vs..Güzel olmuş böyle yakışmış tişörtünde dedim..Saçlarımı da kestirdim dedi..Olmamış mı dedi..Yok yok güzel olmuş dedim..Yanındayken herşey çok güzel ama ne zaman yanından ayrılıyım bitiyor bütün büyü..Yanında güzel güzel konuşurken ayrılınca attığı msjlar günaydın..iyi geceler..bu kadar..Hiç bir samimilik yok..
Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim..
Bilmiyorum kafam çok karışık sonunu bilmediğim yolda yürümek çok zorluyor beni..Yarında buluşamayacağız galiba..Ses seda yok..Kimbilir bi daha ne zaman buluşacağız..
Kalbim diyor ki başkalarıyla daha konuşuyor ondan çekimser davranıyor diyor..
Kız arkadaşın var mı diye sormuştum kız arkadaşım olsa şu an buraya gelirmiydim sence dedi..Niye ne varki iki arkadaş oturuyoruz dedim..Gelmezdim kız arkadaşım olsaydı dedi..Ben onun kız arkadaşı olmak istiyorum
ya bak öncelikle bu kadar kaptırmamaya çalış..biliyorum kalbin pıt pıt atıyor bu abi için ama hiç kimse vazgeçilmez de değil..sen şanslısın ki böyle birini tanıdın..atıyorum 3sene takılsanız nasılsa o hisler kaybolacak..biraz tadını çıkar derim:)
üstelik kanki olamayacak kadar da tatlı ve güzel bir kız olduğunu düşünüyorum,hatta sende arada şakayla karışık söyle,kanki olacak kadar çirkinmiyim diye:)
aferim iltifat etmişsin ama cesaret verdin mi ki bi bak yeterli değilse biraz daha dozu arttır:)
ya bi göz olayı yap mesela..çok güzel bakıyolar fln:)
bide dikkatimi çekti ablacım
"Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim"
yazmışsın..sanırım bu cümle senin ona (onun evinde)yemek yapmanın altyapısını hazırlama gibi geldi..
sakın böyle bir hata yapma..hem onun gözünden düşersin hemde ev ortamında işin ne renk alacağını
bilemezsin..evet eğer iki sevgili olsaydınız ve aranızda çok güçlü bir güven bağı olsaydı onun evinde ona yemek yapman çok romantik olurdu..ama şimdiki durum çok farklı..
beni tek düşündüren onu internetten tanımış olman..dediğin gibi kimlerle görüşüyor aslında nasıl biridir
sanırım emin olmazsın..onun anlattığı kadar tanıyorsun..haydan gelmiş biri..huya gidersede sakın üzülme..
sen her türlü kazanırsın..kaybeden hep erkeklerdir:)
biraz zaman ver bence eğer aranızda bir ilişki adı konmuyorsa..muhtemelen vakitte geçirebiliyor olabilir..
ben netten tanışılan beyleri hep uzaylı olarak görmüşümdür,kendilerini nekadar tanıtsalarda nedense hep gizemli gelirler.çok dikkat et sen yinede..umarım kalbini sana dürüstçe açar..
Yok cnm evine gitmek için alt yapı değildi o..Benim babamın yada ailemin nasıl olduğunu biraz biliyor yani buna cesaret edemeyeceğimi anlamıştır diye düşünüyorum..Ben sadece dolma sarıp misal buluştuğumuzda verecektim ev arkadaşıyla yesin diye..
Düşünüyorum aklından kötü şeyler geçse beni kullanmak istese ilk gün elimi tutar,ikinci gün öper,üçüncü gün eve atardı..Ne kadar kanki olarak da görse düşüncesi bu olsaydı yapardı..Daha doğrusu yapmaya çalışırdı..
Elimi bile tutamıyor ki
Haklısın cnm güvenmemek lazım ben çok salak bi kızım bunu hiç saklamam bi söze bi tatlı bakışa kanarım böle aşık olurumSonrada olan bana olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?