Çok ilginç hem hayatına bir sevgiliymiş gibi müdahale ediyor , hemde işine gelmediği zaman sadece arkadaşız , dostuz diyor. Bence dikkatli ol canım .
Pek güvenemedim, arkadaşsan ona göre davranırsıni sevgiliysen ona göre davranırsın ikisinin arası olmaz. Utanmayla sıkılmayla da olmaz bence direk konuş. Henüz tam olarak ilerlememişken , sen daha çok bağlanmamışken , görüşmeyecekseniz de yol yakınken dönmüş olursun, uzarsa bu şekilde sonunda sen üzülürsün gibime geliyor. Söyle biz hep arkadaş, hep dost olarak mı kalacağız bence gayet iyi anlaşıyoruz, ileride başka bir şeye dönüşemez mi diye.
Peki nasıl davranmam gerekiyor ona karşı canım..Bana arkadaşız dediğinden beri bozuntuya vermemek için arkadaşıymış gibi davranıyorum şakalaşıyoruz fln..Ama hiç duygusal boyuta getirmeden normal arkadaşıma davrandığım gibi davranmaya çalışıyorum..Bugün çok güzel davrandı bana ama sonunda yine iki iyi dostuz dedi ve benim bütün moralimi alt üst etti..İçimdeki bi his sanki bi daha buluşamayacağız diyor inşallah yanılırım bu hissimde..Şimdi benim nasıl davranmam gerekiyor onda bana karşı bişey varsa ve ben arkadaş olarak davranırsam bu seferde tersteper diye korkuyorum onda bişey yoksa ve ben bişey varmış gibi davranırsamda bu sefer kaçar diye korkuyorum off kafam çok karışık..Bi kez daha buluşsak emin olacağım ve daha farklı davranacağım ama bu kez buluşalım diye plan yapmadıHatta boş olduğu günleri de söylemedi kafam çok karışık sen olsan nasıl davranırdın
Yaşlarınız kaç ikinizinde .
Erkekler eğer sevgilisi varsa diğer ilişkinin adı kankalık oluyor ,aşk anlamında adını koymadan bağlayıcı sözler edilmeden zaman geçiriliyor.
Yada tecrübesiz utanıyor. Ama ne olursa olsun kesinlikle başlatan siz olmayın gerekirse kendinizi çekin ama bu kadar kolay olmasın herşey sonrası daha zor olur.
Benim üzerime düşen oydu açıkçası.Bende arkadaşız vs.derdim. =) Fakat tam oturtamadığım bir şeyler vardı.Yani hiç bir zaman sıradan arkadaş,dost vs.değildi.Ama ilk etapta duygusal bir şeyde hissetmedim.Belki karşınızdakinin de durumu budur?Oturtmaya çalışıyordur bir şeyleri.Bence sadece dost muyuz? tarzı bir soru yöneltmeyin.Bırakın o atsın ilk adımı.Ayrıca dinine bağlı birinin netten biriyle yok sevgililikmiş,evlenmekmiş niye işi olmasın?O kadar dinine bağlıysa zaman geçirmek içinde birinin duygularıyla oynamaz değil mi?Dediğim gibi kasmayın.Normal konuşun.Eğer bir ilgisi varsa ya da olacaksa olur zaten.Ama ilk adımı atan siz olmayın.
ayy canım benimm :))
aşk mağdurumm geçmiş olsun :))
canım bu çocuk sana aşık bence anlattıklarına baklırsa sevgilinmiş gibi davranıyo :))
niye boş zmanlarını sadece sana ayırıyo başka arkları yok mu yada sabahın 7 sinde her arkdaşına günaydın msjmi çekiyomuş:))
Canım siz ne kadar süre içinde sevgili oldunuz..Ya buluşunca sevgili olmayınca yapacak bişeyde olmuyor dün kafeye gittik tavla oynadık..Etrafımızda sevgililer vardı biz öle iki arkadaş karşılıklı çok tuhaf oldu ya :S Şakalaştık fln sonra ben dedim dışarıdan gören bizi sevgili sansa ne güzel anlaşıyor diyecekler dedim..NE VAR SANKİ İKİ İYİ DOST OLAMAZ MIYIZ dedi..Kaldım öylece..Sonrada niye sustun niye konuşmuosun fln dedi..
Kendi memleketinden yada iç anadoludan biriyle evlenmek istiomuş bende orta karadenizliyim..Ama içimdeki his evleneceği insanı ailesi bulcak yani o çevreden biriyle evlenecek ve bende yaşadıklarımla kalacağım diyor
canım benimmm bence zamana bırak ben eminimki onunda sana karşı duygaları var belki oda çekiniyo birden aşık oldum yok senle evlenecem falan dese daha mı iyi :))bence sende onla zamanını geçir bu işler nasip kısmet işi belli olmaz
Tanıştığımızın dördüncü ayında.Tabii son zamanlarda iyice sevgili gibiydik.Adını koyduk sadece. =) Ay ben bu adamı anlamadım yahu. =) Tamam laf almak için arkadaşız vs.der ama pat diye o laftan sonra öyle bir şey demesini anlayamadım ben.Yani hazır ortam oluşmuş dimi? :26: Bazı yerlerde sevgili gibi bazı yerlerde arkadaş gibi.Bence kendisi de tam olarak ne istiyor bilmiyor diye düşünmeye başladım.
Özel msj atamıyorum :96:
Nasıl 100 msj tamamlayacağım offffff yaaaaa ama ben özel msj atmak istiyorum
Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyiBirazda suç bende
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım
Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa niye sürekli aynı şeyi söylesin
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffffAma benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki
Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..
Ne zor şeymiş aşk meşk :44:
Canim durumuna cok üzüldüm,bir kadinin basina gelebilecek en kötü seylerden birini yasiyorsun su an.
Sana tavsiyem lütfen kendini fazla kaptirma,erkek milletine hic ama hic belli olmaz.Bugün imali konusur,erkek arkadasinmis gibi davranir yarin anasinin buldugu kizla evlenir yada kendine daha "güzel" birini bulduktan sonra seni "biz hic sevgili olmadikki" laflariyla avutmaya calisir.
Bu durumda yapabilecegin en iyi sey kendini geri cekmek.Yok yapamam edemem diyorsan cizgilerini belirlemelisin.Eger imali konusmaya devam ederse,ne bileyim hayatina karismaya falan kalkarsa ona "sen hangi vasifla benim hayatima karisiyorsun,ögrenebilirmiyim" de ki seninle kafasina estigi gibi oynayamayacagini anlasin.Inan aksi taktirde üzülen sen olursun,erkeklere hic güven olmaz.Tecrübe konusuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?