Daha iyilerinin falan cikacagi yok bunlarin hepsi ayni,üc bes tane istisna varsada onlari kesin baskalari kapmistir,böyle diye diye kendini bosuna ümitlendirme kaderde varsa olur olmazsada canin sagolsun ben ümidimi keseli cok oluyor erkeklerle kadinlarin uyusmadigini düsünüyorum bize bir ömür yalniz olmak göründü mutlumuyum degilim ama hayal kirikligina ugramaktansa yalniz kalmayi tercih etmis durumdayim.
ALLAH kolaylik versin,dilerim yasamini "erkeksiz" de sürdürebilecek kadar güclü olursun bir gün,hepimiz icin diliyorum bunu....
Böyle umutsuz konuşma arkadaşım benim çevremde bir sürü düzgün erkek var. Eminim biri sana denk gelir. Neyi düşünürsen onu çağırırsın.
senin o düzgün erkek dediklerin ordalar iste.. biziim gibi dogru düzgün
insanlari bulmazlar.. ne yazikki..
Böyle umutsuz konuşma arkadaşım benim çevremde bir sürü düzgün erkek var. Eminim biri sana denk gelir. Neyi düşünürsen onu çağırırsın.
Senin yasindayken bende hayata o gözle bakardim,iyiyi iyi kötüyü kötü kesinlikle bulur diye düsünüyordum ama degil iste bu dünya adil degil alnina ne yazilmissa onu yasiyoruz hepimiz iyiyi veya kötüyü cagirmakla alakali bir durum degil malesef.
Dilerim hayata hep bu umut dolu gözlerle bakarsin,biz dünyanin kötü yüzünü yeteri kadar gördük sen bir istisna olursun umarim.
Canım özel olmazsa yaşını sorabilir miyim ?
Özel degil tabi,yasim 24 ama hayat acida olsa bana bu yasta gercek yüzünü gösterdi,iyimi kötümü orasini bilemiyorum ama....
Senin yasindayken bende hayata o gözle bakardim,iyiyi iyi kötüyü kötü kesinlikle bulur diye düsünüyordum ama degil iste bu dünya adil degil alnina ne yazilmissa onu yasiyoruz hepimiz iyiyi veya kötüyü cagirmakla alakali bir durum degil malesef.
Dilerim hayata hep bu umut dolu gözlerle bakarsin,biz dünyanin kötü yüzünü yeteri kadar gördük sen bir istisna olursun umarim.
senin o düzgün erkek dediklerin ordalar iste.. biziim gibi dogru düzgün
insanlari bulmazlar.. ne yazikki..
gelişmeleri şoklar içinde okudum cnm
yaa bu nasıl bir insan nasıl bir kişiliğe sahip anlamadımm gtti
face dondurmalar msjına cvp atmamalar çocukmu bu yaa dengesiz heriff
bittiyse adam gibi çık karşına btti de demi salakk herif
bırak şu adamı adam bile demeye dilim varmıyo
sakın msj falna atma artık o atsa dahi hemen cevaplama
sinir oldum yaaa
sen facebookta ona öyle bir msj attın diye mi geri çekti kendini acaba? facebook u dondurduğunu nasıl anlıyorsun engellemiş olmasın? :26: anlamıyorum pek face işinden gerçi... hayatına biri girmemiştir bence. bu adamı anlayamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?