Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

İçim sıkılıyor kalbim acıyor..

Bu kadar mı zordu çok bişey istemedim sevmek sevilmek istedim..Bende mutlu olmak istiyorum benimde sevdiğim

adamla yuvam olsun..Çırpınıyorum bişeyler için ama hep aynı yere dönüyorum..Yıllar sonra ilk defa bi erkekle

buluşmuştum buda olmadı..Olmayacakta..

Bütün arkadaşlarım yuvalarını kurdu ben kaldım çok mu çirkinim çok mu kötüyüm hakedemeyecek kadar anlamıyorum

nerde hata yapıyorum.. Kalbim kaldırmıyor artık daha fazlasını çok yoruldum

Böyle umutsuz konuşma arkadaşım benim çevremde bir sürü düzgün erkek var. Eminim biri sana denk gelir. Neyi düşünürsen onu çağırırsın.

Böyle umutsuz konuşma arkadaşım benim çevremde bir sürü düzgün erkek var. Eminim biri sana denk gelir. Neyi düşünürsen onu çağırırsın.

senin o düzgün erkek dediklerin ordalar iste.. biziim gibi dogru düzgün
insanlari bulmazlar.. ne yazikki..

Katılıyorum sonuna kadar :2:

Neyi düşünürsem onu çağırırım düşüncesine de pek inancım yok hep umutlu düşündüm bu güne kadar ama hiç umutlu

bişey olmadı..Artık ne düşünüp neyi çağıracağımı bende bilmiyorum..Çağırsamda ne gelen var ne giden :85:

Senin yasindayken bende hayata o gözle bakardim,iyiyi iyi kötüyü kötü kesinlikle bulur diye düsünüyordum ama degil iste bu dünya adil degil alnina ne yazilmissa onu yasiyoruz hepimiz iyiyi veya kötüyü cagirmakla alakali bir durum degil malesef.
Dilerim hayata hep bu umut dolu gözlerle bakarsin,biz dünyanin kötü yüzünü yeteri kadar gördük sen bir istisna olursun umarim.

Canım özel olmazsa yaşını sorabilir miyim ?

Özel degil tabi,yasim 24 ama hayat acida olsa bana bu yasta gercek yüzünü gösterdi,iyimi kötümü orasini bilemiyorum ama....

Benim 26.. Yaşlandım iyice

Psikolojim çok bozuk depresyona girdim ben çok çirkin ve yaşlı bi kızım

Ya kızlar yapmayın gözünüzü seveyim bu nasıl bir karamsarlıktır?
Çok olumsuz düşünüyorsunuz.
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda geç olsun güç olmasın inşallah..

Ya kızlar ben son kez aradım açmadı msj attım neden face ni dondurdun,teli aradım açmadın bişey mi oldu sebebini söyle bi daha aramayacağım dedim..

Ama hala ses yok cevapta yok..Öğlen halbuki aramıştı konuşmuştuk..Bu sessizliğin sebebi ne olabilir.. Beni arama da demiyor arayınca da açmıyor..Aradan daha iki üç saat geçti son konuşmamızdan..Ve hiç bir sorun yoktu konuştuk güzelce kapattık..Ne oldu da böyle birden bire uzaklaştı..

Sebebini öğreneyim başka bişey istemiyorum aramam bi daha

Şu ana kadar aşk konusunda kötü bir durum yaşamadım. En vahimi platonik ama asla olmaması gereken birine aşık olmamdı. Umuyorum daha da karşılaşmam. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umuyorum hepsi sizin içinde geçerli olur.

Bu düzgün insanlar düzgün kızları bulmuyor mu? Ben düzgün biri değilim o zaman... Yanlış düşünüyorsunuz.

canım benim konunu ilk baştan beri merakla ilgiyle okudum. sen çok iyi niyetli birisin.seni kendime çok benzettim.bende 32 yaşındayım ve hep umutla bakmama rağmen hep belki dememe rağmen her seferinde daha da kötüsü oldu şu yaşımda en son çok kötü şekilde kandım yanıldım kandırıldım. 2 sene tanıdığımı sandığım adam bambaşka birisi çıktı. senin durumunda ise lütfen artık aramayı sormayı bir kenara bırak. dikkatle okudum da şu senin face mesajından sonra sanki bütün ipler kopmuş gibi. ama arkasından arayıp mesaj atman yanlış olmuş. artık arama mesaj yazma. ben bu adamda bir masumiyet göremedim. şu an unutup hayatından silmen çok daha kolay. birşeyler yaşadıktan sonra bunu yapmak ise çok ama çok yıpratıcı. hadi söz ver artık bir daha aramayacağına...

gelişmeleri şoklar içinde okudum cnm

yaa bu nasıl bir insan nasıl bir kişiliğe sahip anlamadımm gtti

face dondurmalar msjına cvp atmamalar çocukmu bu yaa dengesiz heriff

bittiyse adam gibi çık karşına btti de demi salakk herif

bırak şu adamı adam bile demeye dilim varmıyo

sakın msj falna atma artık o atsa dahi hemen cevaplama

sinir oldum yaaa

Evet canım Uyuyamıyorum içim sıkılıyor sanırım hayatına bi başkası girdi bugün..

sen facebookta ona öyle bir msj attın diye mi geri çekti kendini acaba? facebook u dondurduğunu nasıl anlıyorsun engellemiş olmasın? :26: anlamıyorum pek face işinden gerçi... hayatına biri girmemiştir bence. bu adamı anlayamadım ben

Attığım msjdan hangi anlamı çıkarmıştır ki?

ya boşver yeni biriyle mi tanıştı naptıysa yaptı,haydan gelmişti huya gitti işte...

internetten tanışıpta kim adam gibi birini bulmuş ya?

hadi buldun o adamı,nasıl güvenicen,senin gibi bin tane kız yokmu nette?

sayısal lotodan büyük ikramiye çıkma ihtimali kadar küçük ordan biriyle mutlu olabilmen..

seni eniyi anlayanlardanım...bizimde geçti başımızdan böyle tecrübeler sen ilk değilsin:)
önemsenmediğim,değersiz bir taş gibi hissettiğim hatta sadece gezilmek için arandığım çok oldu:)hepsine gereken cevabıda verdim zaten..
bende ümitsizliğe kapıldım ama aslada dünyamı kapamadım..

en umulmadık zamanda eşim çıktı karşıma ve geçmişte beni aynı senin gibi kalbimi yerden yere vuranların yaralarını birer birer iyileştirdi,her tartışmamızda tamam artık aramaz dediğimde hep aradı,çünkü seviyorum diyordu..vay be diyordum demek ben hiç sevilmemişim daha önce..:)seven adam hareketlerini ben ilk onda gördüm ve daha fazla vakit kaybetmeden evlendim aşkımla:)

sanada tavsiyem,yakın çevrenden olsun sevgilin,iş ortamı olur,yada akraba tavsiyesi..bunlar her türlü internetteki odunlardan daha hayırlıdır..canım sana en fazla 2 hafta veriyorum..
2hafta sonra o öküzün adını bile hatırlamayacaksın:)

hepsi için üzülmeye kalksan ohhoooo işimiz var.)
kalbini bunun gibi gereksizler için yorma..
onun yolu başka..aklı başka çalışıyor,henüz kaşarlı tostlara doymamış anlaşılan..bırak ne hali varsa görsün..eşek ne anlar hoşaftan dimi ya:)

ve sen gururlu dur tamam mı..kızma ama onu aramanı sana yakıştıramadım..bari şimdiden sonra arama...

Son düzenleme:
öncelikle ben bu kadar uzun bir yazıyı okuyup cvp yazmazdım ancak anladığım kadarı ile hayatında sevgi eksikliği var ve bu insanı sen çok onemsemişsin. bu yuzden yazmak isterim.
öncelikle 1.5 ay olmuş internetten tanışmışsınız yani yanyana ki hissiyatı alamazsınız.
eğlenmişsin tamam neden bu kadar dusunuyorsun bazen o anın tadını çıkar sadece!
çok ciddiye almışsın hayatımdaki tecrübelerden soyluyorum hiç bir zaman karşıdakini çok ciddiye alma insanlar relax insanları sever ne çok üstüne git neden aramadın de onu bunalt. erkekler bunlardan kaçar. facesini dondurmuşsa izinlü gününde buluşmamışsa ne olmuş? kimki bu ne derece tanıyorsun aranda ne geçtiki bazı şeyleri bekleyebiliyorsun.?(sert yazıyorum ama sadece anla diye)
dengesiz bir insan olduğunu anlayamıyormusun sen hoşlandıgın ıcın anlamamiş olabilirsin ama burdaki yazılardan gayet iyi anlaşılıyor. hem dost diyo hem elini tutuyo fln!
belki sevgilisi vardı ayrıldı araya seni sakinleştirici olarak aldı. yanlış anlama bir hafta once eski sevgilim aradı!
sevgilisnden ayrılmış fln filan..amaç zaman geçirmek eğlenmek. benim relaxlığıma hastaymış.
kinci biri değilmişim.gitmedim. birileri seni harcamaya kalkarsa sende onu harca!
olesine gezmekmi istiyor gez ama yanında bile umursama bak nasıl kuduruyor. dene ve gör!

bunuda buraya yazayımda belki neden bole konuştugumu anlarsın
tanıdıgım 22 yasında bir polis memuru var.
daha çocuk.
chat sitelerinden birine üye olmuş ve her hafta birkaç kızla buluşuyor ta onlar ıcın bakırköyden kadıköye gidiyor.
geçen gün iki kızı kadıköye çağırmış biri saat 5 te biri saat 6 da
saat 5'te gelen kız gitmek istememiş kalalım fln demiş.
kızı zor yollamış . hemde kadıköy sahili demiş ikisinede.
ve bu çocuk bir kızı seviyor kız bunu sallamıyor bu yuzden başkalarını harcadıgını kimseyle onu unutamadıgını soyluyor.
her insanı ciddiye almayın ciddi biri değilse harcayın.
yada hç uğraşmayın

Ne diyeceğimi bilemiyorum..Hemen kandım hemen inandım..Bu kadar saf ve salak bi insanım

Kendime kızıyorum kimseye değil..

Gece sabaha karşı 6 da yattım..Düşünüyorum nerde hatayı yapıyorum diye..Sanırım herkesi kendim gibi sanıyorum..

Dün attığım mesajlara hala cvp yok.. (Niye dondurdun vs tarzında msjlar atmıştım 2 tane)

Aramam daha zaten belki okkalı bi mesaj yollarım bilemiyorum..

Yine bi parçam gitti yine güvenim bi parça daha azaldı..

Bu kırıklıklarla ilerde ne kadar sağlıklı bi evlilik yaparım onu da bilmiyorum..

Sağlık olsun..Bunu da atlatırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…