Biraz önce aradı arkadaşı burnundan ameliyat olmuş onu hasteneye götürmüş fln.. (İnanmadım ama neyse)
Bugün izinliydi evet ama buluşalım demedi..
Bende msj attım faceden biraz önce..
Bi yanım senden uzak dur diyor..Korkuyorum..Bi gün hayatına biri girecek ve görüşmeyeceğiz..Bunu kendi ağzınla söyledin..Kopacak bir ipe sıkı sıkı tutunmak.......Bilmiyorum çok zor !
dedim..
bu şeyinden ameliyat olan arkadaşın anası babası bi sahibi yokmuymuş?
bi bumu var tanıdığı ..hay ALLAH..
inanma sakın..
bide face den yazma böyle şeyler..
ben sana arama diyorum o neden aramadığını düşünüp taşınsın diyorum sen resmen dugularını belli ediyorsun hemde ümitsiz vakkaymış gibi ...
yapma lütfen..bişey yapma..
iyi birşeyler olsun istiyosan sabırla arama..sabreden kazanır unutma..o sana sabırla "arkadaşım" demeyi biliyor..
hee sen aranmayınca o hiç aramıyorsa zaten defolsun be ablacım...
Çok mu şey istedik kızlar
Biraz ilgi biraz sevgi..Bi insana güvenebilmek,onun yanındayken huzur duymak..
Bizimde yuvamız olsun,bizimde çocuklarımız olsun..Uyandığımızda yanımızda o olsun
Bu kadar zor muydu :2:
Hepimizin kalbi yaralı,hepimizin içinde can kırıkları..
Daha neler feda edeceğiz bu mutlu sona ulaşmak içinBilmiyorum.....:85:
öyle cnm ama olmuyo işte Allah çirkin şansı versin ya gerçekten
bizim burda yeni evlenen bir çift var adam subay kadın ilkokul mezunu ilkokul mezunu diye küçümsemiyorum ama kültürsüz kendini geliştimemiş edepten ahlaktan bir haber kendisi günde 2 paket sigara içer gider gider alışveriş yapar adamın ne sigarası var ne bişi adamda o kadar beyfendi ki yaa diyorum nasıl ben mi çok kötüyüm yoksa bunalr mı çok iyi öyle çok örneği var ki burda kimse dengini bulamıyo(
bu hayatta ne kadar kötü olursan rahat vurdumduymaz olursan o kadar kıymetin biliniyo bunu anladım ben
erkek milletine verdiğin değeri belli etmeyeceksin sonra kendilerini bir b.k sanıyolar
Üzgünüm
Bence onun hayatında başka biri var senin attığın mesajdan sonra dondurması çok ilginç..
Lütfen artık düşünme bu çocuğu
E güzelim biz sana arama sorma diyoruz sen israrla burnunun dikine gidiyorsun oldumu simdi....
Birak bu adami canim ya face dondurmak falan bunlar cocukca seyler adam olsaydi seviyorsada sevmiyorsada karsina cikip durumu anlatirdi yüreksiz ördek iste sana layik biri degil inan bana.Biliyorum bunlari söylemek cok kolay seviyorsun deli oluyorsun onun icin ama ne yapalim canim bu aciyi yasamayan kadin kalmamistir dünyada senden bunlardan sadece birisin güclü olmaya calis kendini toparla numarasini,msn face vs hepsini sil kendine yeni bir sayfa ac bu adam senin beklentilerine karsilik verebilecek bir cins degil.
Iyi bak kendine
Bu acıyı kaçıncı yaşayışım sayısını bende unuttum
Silebileceğim bi face bile yok artık..Alıştım yıkılmaya yine tek başıma toplarım parçalarımı
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için siz olmasaydınız bu süreci atlatamazdım..Ben imkansızlar için yaratılmışım gidip imkansızı seçiyorum gerçi imkanlı olanda çıkmıyor karşıma o başka..Neyse ben gideyim şu yaralanan kalbimi sarmaya başlayım çok zor olacak benim için insanlara güvenim artık kalmadı hakkınızı helal edin kahrımı çektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?