Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

bencede yalann hiç inandırıcı gelmedi

iznliyken insan yarım saatlığinede olsa görüşmek istemez mi

senin attığın msj da çok anlam ifade ediyo bakalım ne cevap vericek

ama sen bence kendini çok kaptırma cnm sonra çok üzülürsün ben bu adamla senin bir sonun olduğunu düşünemiyorum(

aynen katılıyorumm ablama

Çok mu şey istedik kızlar

Biraz ilgi biraz sevgi..Bi insana güvenebilmek,onun yanındayken huzur duymak..

Bizimde yuvamız olsun,bizimde çocuklarımız olsun..Uyandığımızda yanımızda o olsun

Bu kadar zor muydu :2:

Hepimizin kalbi yaralı,hepimizin içinde can kırıkları..

Daha neler feda edeceğiz bu mutlu sona ulaşmak için Bilmiyorum.....:85:

öyle cnm ama olmuyo işte Allah çirkin şansı versin ya gerçekten

bizim burda yeni evlenen bir çift var adam subay kadın ilkokul mezunu ilkokul mezunu diye küçümsemiyorum ama kültürsüz kendini geliştimemiş edepten ahlaktan bir haber kendisi günde 2 paket sigara içer gider gider alışveriş yapar adamın ne sigarası var ne bişi adamda o kadar beyfendi ki yaa diyorum nasıl ben mi çok kötüyüm yoksa bunalr mı çok iyi öyle çok örneği var ki burda kimse dengini bulamıyo (

Ahh ahhhhhh

bu hayatta ne kadar kötü olursan rahat vurdumduymaz olursan o kadar kıymetin biliniyo bunu anladım ben

erkek milletine verdiğin değeri belli etmeyeceksin sonra kendilerini bir b.k sanıyolar

bu hayatta ne kadar kötü olursan rahat vurdumduymaz olursan o kadar kıymetin biliniyo bunu anladım ben

erkek milletine verdiğin değeri belli etmeyeceksin sonra kendilerini bir b.k sanıyolar

Tamamen katılıyorum canım ama bazen dikkatimi çekiyor

Çirkin kızlar yanlarında mükemmel erkeklerle (Huy olarak da mükemmel) evleniyorlar

Ve izlediğim kadarıyla hepsi tatlı dilli canım aşkım bitanem hayatım arım balım peteğim diyorlar..

Nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorummmmmmmm

Bak hala ses yok kimbilir kimle buluştu..

İnanmıyorum kızlaaaaaaaaar şimdi baktım

FACE ' İNİ DONDURMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NEDEN NİÇİNNNNNN:2::2:

Üzgünüm
Bence onun hayatında başka biri var senin attığın mesajdan sonra dondurması çok ilginç..
Lütfen artık düşünme bu çocuğu

Üzgünüm
Bence onun hayatında başka biri var senin attığın mesajdan sonra dondurması çok ilginç..
Lütfen artık düşünme bu çocuğu

Bide bugün dondurdu böyle bişey yoktu normalde düşüncesi yani..

Bugün telefonda konuşurken söyledi dondurmayı düşünüyorum diye bende niye diye hiç sormadım..

Acaba bugün bi başkasıyla buluştu ve onunla devam etmeye karar verdi o yüzden mi dondurdu ki ?

Mantıklı mı kızlar bu düşüncem

Çünkü bu günü bana ayırmasını bekliyordum ama ayırmadı..Ne yaptı kim bilir.........

E güzelim biz sana arama sorma diyoruz sen israrla burnunun dikine gidiyorsun oldumu simdi....

Birak bu adami canim ya face dondurmak falan bunlar cocukca seyler adam olsaydi seviyorsada sevmiyorsada karsina cikip durumu anlatirdi yüreksiz ördek iste sana layik biri degil inan bana.Biliyorum bunlari söylemek cok kolay seviyorsun deli oluyorsun onun icin ama ne yapalim canim bu aciyi yasamayan kadin kalmamistir dünyada senden bunlardan sadece birisin güclü olmaya calis kendini toparla numarasini,msn face vs hepsini sil kendine yeni bir sayfa ac bu adam senin beklentilerine karsilik verebilecek bir cins degil.

Iyi bak kendine

Bu acıyı kaçıncı yaşayışım sayısını bende unuttum

Silebileceğim bi face bile yok artık..Alıştım yıkılmaya yine tek başıma toplarım parçalarımı

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için siz olmasaydınız bu süreci atlatamazdım..Ben imkansızlar için yaratılmışım gidip imkansızı seçiyorum gerçi imkanlı olanda çıkmıyor karşıma o başka..Neyse ben gideyim şu yaralanan kalbimi sarmaya başlayım çok zor olacak benim için insanlara güvenim artık kalmadı hakkınızı helal edin kahrımı çektiniz

Daha iyileri çıkar karşına. Bu adamın ne güveni ne cesareti var. Bırak üstüne düşme. Arama, sorma. O aradığında da hemen gevşeme. Hayır gelmez o adamdan bunu aklından çıkarma...

canim üzülme yaaa :S
lütfen topla kendini.. .
ayrica ne kahri, kahir filan cektigimiz yok..
seni uyardik yardimci olmaya calistik, ve gerisini sana biraktik..
ama sakin suclama kendini.. ben adama cok kizdim her defasinda zaten..
ne istedigi ne istemedigi belirsiz bir adam icin niye üzülesin canim..
o adam yüzünden bütün umudunu kesme canim.. su an degil ama ilerde daha
hayirli seyler yasayacaksinki bu adamla olmadi canim..
herseyin hayirlisini dile..

Her gidenin arkasından aynı şeyi söylüyorum daha iyileri çıkacak belki,bunda da bir hayır vardır..

Ama hiç bişey çıkmıyo hatta daha kötüye gidiyorum

Bi parça sevgi bi parça huzur istedim çok mu şey istedim

Ne para ne pul..

Of Of

Daha iyilerinin falan cikacagi yok bunlarin hepsi ayni,üc bes tane istisna varsada onlari kesin baskalari kapmistir,böyle diye diye kendini bosuna ümitlendirme kaderde varsa olur olmazsada canin sagolsun ben ümidimi keseli cok oluyor erkeklerle kadinlarin uyusmadigini düsünüyorum bize bir ömür yalniz olmak göründü mutlumuyum degilim ama hayal kirikligina ugramaktansa yalniz kalmayi tercih etmis durumdayim.
ALLAH kolaylik versin,dilerim yasamini "erkeksiz" de sürdürebilecek kadar güclü olursun bir gün,hepimiz icin diliyorum bunu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…